prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MihaPR
Ajme ste zgodnji. Očitno bom zadnji resni trening pred Palmanovo opravil kar zjutraj.
 polona40
Kmma, hvala za ponudbo, se bova lahko zmenila, če bo le vreme, mogoče bi šla okoli gradiškega bajerja, se slišiva, lp, Polona.
Uporabniški avatar
 ales
Ker sva oba z Matevžem trenutno zlo v fazi počitka in so one napovedi o hitrosti in obsežnosti gradnje in aktivnostih na Brdu vse bolj zlovešče, sva šla spet pretečt eno od variant po šenčurskih gmajnah. Priporočeni pulz sva spustila še za par udarcev, mal naju je blato motilo, drugače pa lušn 12km krog, ki ga narediva ravno v dobri uri. Srečala sva natanko eno (precej hitrejšo) tekačico. Prijeten tek, čist drugače od onega zgodnjejesenskega dirkanja po ovalu.

Tečt hodiva že zgodaj, vsaj ob treh, eno do dvakrat tedensko. Če še koga mika, se lahko dobimo prihodnji teden na novozgrajenem parkirišču, skoraj nasproti borove slaščičarne..ampak tečeva pa res počasi.
Uporabniški avatar
 matej712
ales napisal/-a:Če še koga mika, se lahko dobimo prihodnji teden na novozgrajenem parkirišču, skoraj nasproti borove slaščičarne..ampak tečeva pa res počasi.

Kje je to parkirišče? Sam sem iz V dela Kranja in velikokrat tečem po gmajni proti počivačišču Voklo.
Uporabniški avatar
 ales
Ja, mislil sem na parkirišče ob Cesti Jaka Platiše, čeprav tudi sam do tja po novem kar pritečem. Sem pa že nekajkrat mislil tečt ob avtocesti, a odkar sem letos poleti "našel" pot skozi gozdove do Torovega in nazaj čez Voglje (večinoma po samotnih gozdnih poteh), me je kr malo minilo. Se zmenimo eno soboto..
Uporabniški avatar
 Bor
ales napisal/-a: borove slaščičarne.
:nono:
ni glih moje...ampak je Kraljevi mignon (reklama press)
res pa je da delam tam
Uporabniški avatar
 matej712
@Bor - to je v bližini Mona Lise, kajne? Dobre torte delate, smo jih že nekajkrat naročili (za posebne priložnosti :D ).

@Aleš - ravno danes sem tekel tam - šel sem mimo parkirišča in kar preko polja (mimo "radijske" - JLA), prečkal asfalt proti Hrastju nato čez nekaj časa L in ob avtocesti, mimo počivališča Voklo, proti Vogljam, mimo motokros poligona, ob letališču in skozi gozd do Vogelj. Nato skoraj po isti poti nazaj. Dobrih 20km. Se zmenimo enkrat. :idea:
Uporabniški avatar
 matej712
če je kdo zainteresiran to sredo za kakšen krog Kr-Voklo-in naprej
časa imam do 16h, najbolj zgodaj lahko pridem ob 14h
Uporabniški avatar
 ales
Meni je prav. 17 čez dve na unem parkirišču ali pa 15 čez dve pri Boltezu-menda si tudi ti iz Primskovega...

Ampak zdaj se teče počasi, kajne? Pod 5 jaz ne grem.
Uporabniški avatar
 Bor
ales napisal/-a:Ampak zdaj se teče počasi, kajne? Pod 5 jaz ne grem.

he he :D
Uporabniški avatar
 matej712
ales napisal/-a:Meni je prav. 17 čez dve na unem parkirišču ali pa 15 čez dve pri Boltezu-menda si tudi ti iz Primskovega...

Ampak zdaj se teče počasi, kajne? Pod 5 jaz ne grem.

ok, drži
pridem na parkplac 2:17
tempo je kar ustrezen :)
Uporabniški avatar
 vizi
Zadnje čase se bolj poredko odpravim okrog Brda, no, danes je bil en takih dni :) Od doma do ograje počasen tek za ogrevanje, nekaj razteznih vaj, in že sem na ovalu! Fajn sprostitev, ugotovil sem, da še zmorem :) Ena runda je zaenkrat dovolj. Ob mraku smo se srečali s še ene parimi večernimi ptiči, kaže, da nas nič ne ustavi.

Žal sem ob zaključku ovala odkril, da je windstopper, ki sem ga odložil na grmiček ob poti nekaj deset metrov od ograje (pri Bregu), vzela noč :evil: Modre barve, Bycicleline. Pazte na svoje stvari!

lp
Miha
Uporabniški avatar
 ales
Z Matejem nisva čist soseda, je vmes ena hiša in ena cestka.. Se nama je pridružil tudi Matevž in smo šli. Preizkusili smo novo verzijo poti od Bolteza do Vogelj, velik ovinkov, tudi nekaj asfalta, dolge ravnine ob avtocesti in letališču, še nekaj blata v gozdu. Fina dvajsetka, smo jo pretekli v napovedanih 5.06, le pulz sem imel 141, tko ene 4 preveč, predvsem na račun "norenja" proti koncu.

Mi je pa Matej pokazal skoraj idealno kilometrsko ravnico ob avtocesti. Lep, gladek makedam, mal navzdol, od prihodnjega tedna naprej bo ograja označena s 100 metrskimi oznakami in zlo primerna za intervale. Je skoraj nasproti Lojzetove službe-bo lahko diktiral tempo ali pa le meril čas...
Uporabniški avatar
 vizi
Na kratko pogrešana vetrovka je našla pot nazaj k lastniku :o Zdej se bom rajš mal' tresel na mrazu, kot da lovim svoje cunje po soseščini!

lp
Uporabniški avatar
 lojzeP
ales napisal/-a:....... Je skoraj nasproti Lojzetove službe-bo lahko diktiral tempo ali pa le meril čas...

...... al pa pivo zravn piu, zdej k nč ne laufa :roll:
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA