prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Aja, razlike v časih so pa večinoma zaradi različnih podlag. K meni na makedamu (sploh danes, k je bilo tudi mal blata), brez strehc in belih očal ne uspe več ko 30 pognat. Pa na unem edinem klancu pred Vodicami mi je ketna dol padla in sem pol do vrha pešačil.. Aja in najpomembneje-na kolesu še nisem prav zlo pripravljen.

Mi je pa Garmin (k ma s tem kr mal težav) kumulativno nameril le 190m dvigov.

Ja nč, kr probat pridite!

Se lahko zmeniva za kdaj med tednom tudi s kolesom, če ti ni premalo po ravnem vozit..
Uporabniški avatar
 Matevz
Po ravnem ni problem, samo za samo 30km se pa ne splača zašvicat :D
Uporabniški avatar
 ales
Napovedani vikend se približuje, torej objavljam: v nedeljo, 21.1.2007 ob deseti uri vas vabim na en krog iz Kranja, po poljskih in gozdnih poteh skozi Voglje do Vodic in nazaj. Načeloma je krog dolg 30 km, lahko pa kateri od dodatkov tudi spustimo.

Danes sva šla krog (brez dodatka v Vodicah) z Matevžem in še enim njegovim kolegom. V čist ta pravi temi smo zaključili 25km krog skoraj natanko v dveh urah. Pa tko smo se menili, da bomo šli počasi..

Tudi za nedeljo je planiran tempo tm okoli 5, aja in plavanje po teku v kranjskem bazenu.

Dobimo se na Primskovem, na parkirišču Oplovega salona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vabljivo, toda od jutri naprej bom nekaj dni delal kroge okoli Čateža, Brežic, Dobove, itd ... 8) :wink:
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Tudi za nedeljo je planiran tempo tm okoli 5, aja in plavanje po teku v kranjskem bazenu.

Tempo je taprav, ceprav raje vidim, da bi sli kaksno sekundo pod 5. :)
(pa da me sobotni Nassfeld ne zdela prevec - +1000m press :) )

lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
tini napisal/-a:Tempo je taprav, ceprav raje vidim, da bi sli kaksno sekundo pod 5. :)

obljubam nikoli konca :roll: pa na rokavčke ne pozabite :idea:
Uporabniški avatar
 ales
Tridesetko smo (na posebno željo) skrajšali na zdaj že skor običajno petindvajsetko. Ljubljančana sta se najbl pritoževala, k večino časa nista vedla po kateri strani avtoceste in v katero smer tečemo..

Napovedanega tempa smo se držal do devetega kilometra, k se je tiniju odpulil in smo (z zaviranjem) odtekli v 4.15. No, na koncu pa ni bil več tko dirkaško razpoložen. Smo pa zato doma uničil kr nekaj pločevink enga avstrijskega brezalkoholnega, odplavala eno uro v bazenu in se v bufu najedla lazanje. Na koncu je ura pokazala cel delavnik športanja.
 polona40
Se oglašam, da vas vse prav lepo pozdravim. Veselim se že tekov okoli Brda :), upam, da mi bo letos že uspelo priti okrog in da bom to večkrat ponovila :), skratka, lepo, lepo se imejte, pa se kaj vidmo. A se da udeležit kakšne analize že te dni, če prav razumem, se dobivate ob nedeljah, al kako, lp, Polona.
Uporabniški avatar
 ales
Tudi to nedeljo: en daljši tek v okolici Kranja 30-40km. Štart ob 9.00 na Brdu. Plavanje od opoldneva naprej v kranjskem bazenu. Analiza s hrano (le) po plavanju - najverjetneje Buf.

Alenka najverjetneje pride tečt okoli Brda ob enajstih.

Prvim trem junakom podariva karte za bazen.
Uporabniški avatar
 Lena
ales napisal/-a:Alenka najverjetneje pride tečt okoli Brda ob enajstih.

Okoli Brda že dolgo nisem tekla in najbrž tudi jutri ne bom. Bom pa ob 11. uri na običajnem startu in od tam tekla po cesti mimo Tatinca in Hraš do Spodnje Bele in po isti poti nazaj (pribl. 7 km).
Po teku pa na bazen.
Veselilo me bo, če ne bom tekla sama.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 MatjazV
Jest pridem, o dejanski dolžini pa bomo videli jutri na licu mesta.

MatjazV
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ta teden se vzdržim, nisem sposoben več pretečt takih razdalj. Bom raje v Ljubljani, tukaj proti Litiji kakšno 20ko :)
Se vidimo naslednjič.
Uporabniški avatar
 ales
Tole imam v mislih za jutri:

Slika

Začnemo pri spomeniku na progi okoli Brda. Po njej tečemo prvih 5 km,kar je večina makedama na poti, zavijemo proti Bregu, Preddvoru čez Mače do Bašlja in potem do Žabelj(tu je spet čist mal makedama). Do tu je ene 12 km, se odločimo ali gremo še en dodatek čez Povlje, drugače pa nadaljujemo proti Goričam, kjer nas bo ob 10.30 z vodo čakala Alenka(16km). Nadaljujemo proti Golniku, Seničnu in se po stranski cesti obrnemo proti Tenetišam, nazaj proti Goričam in čez Čadovlje, Tatinec nazaj. V Srakovljah še en dodaten krogec. Vsega skupaj je za 36 km. Lahko pa tudi kak del spustimo, ker bo tudi klancev kar nekaj. No, se odločimo jutri.
Uporabniški avatar
 ales
Tokrat je Mihca zamenjal Matjaž. Najprej po ovalu do Brega mu ni bilo najbolj všeč, tudi jaz sem se s keeni bolj dričal, saj je ves čas nameten sneg. Proti Preddvoru, Mačam je bila cesta lepo suha in je bilo bolje, a tu so se začeli klanci. Mimo Bašlja še po zglajenem makedamu, Povlje z Babnim vrtom pa smo prihranili za naslednjič. Na Golniku nas je čakala Alenka z Donatom in ostalo vodo. Tekli smo še do Seničnega, a smo se navzdol proti Novakom spet tako dričali, da smo opustili nameravano traso in se raje po "glavni" cesti mimo Golnika vrnili do Gorič in Trstenika. Še znan ovinek skozi Žablje in po novoasfaltirani cesti skozi Čadovlje do Hraš. Za oba ljubljančana čist novi kraji.

Srečali ene deset psov, pet sprehajalcev, par deset avtomobilov in eno tekačico. Na koncu smo tudi dodatek skozi Srakovlje spustili, menda je teh "gorskih" 32 za trening maratona čist dovolj. V bazenu smo se bolj kopali in opazovali ostale plavalke. Zato smo se pa V Bufu izkazali in "no time" zmazali prinesene dobrote. Lojze žal (še) noče kupiti Ipaqa z GPSom.

Prihodnji vikend počivamo, da bo rezultat v Vrbi čim boljši.

Za anale še pretečena pot z mal statistike (pod 140 pulz za pet in tričetrt tempo z vključenimi postanki-ni slabo za 600 m dviga):

Slika

Slika
 marjan
Aleš sem podoživljal včerajšnjo soboto :) .

Avto sem pustil na križišču Čadovlje Bašelj. Odtekel do Tenetiš do glavne ceste za Golnik in in nazaj, potem pa naredil ta krog Bašelj, Mače ,Preddvor, Spodnje Bela, Žablje, Čadovlje do avta. Še enkrat do Tenetiš in nazaj, kar je skupaj zneslo cca 27.6 km. Za -8 kot je bilo včeraj zjutraj, je bilo dovolj. Plan je bil sicer 30, vendar sem si mislil, saj je bilo kar dosti gor in je bilo dovolj. :D

Sem pa tudi gledal proti Povljam, priti Babnemu vrtu, pa ni bilo več moči.

Marjan
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA