prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz enako kot lani :arrow: takoj, ko bomo prešli na poletni čas. :!:
Uporabniški avatar
 Junc
Tekel sem včeraj prvič od jeseni okrog Brda in bila je prava poezija (koze, veverice, lepo vreme, toplo, pognojena polja :roll:). Odličen tek
 miharudl
Ta četrtek mogoče kdo ?

Lp Miha
Uporabniški avatar
 Vlajko
Preverjeno včeraj :arrow: Brdo je še vedno na svojem mestu, Brunarica pa tudi. :D :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Eh, kaj pa nisi poklical. No, tekel sem Brdo v sredo in je bilo bomba. Pa drugič.
 janezu
šavsi predlaga-ob 8.00 izpred doma starostnikov v preddvoru na potoško- javor.vrh- hudičev b.-k ališče, malo dol proti mačam,a li gor proti sred.vrhu- hudičev b. in nazaj jakob-preddvor.cca 4ure.tempo bo zmeren,lahko tudi dve skupini.lp JU in ŠAVSI
Uporabniški avatar
 žine
Hoj,

pridem. (Sem se ravnokar pripravljal, da objavim isto traso.....samo uro sem hotel predlagat malo bolj človeško..... :D ) Se vidmo jutri!
lpŽ
 janezu
trening je mišljen v nedeljo,jutri zjutraj pa samo kališče. LP ju
 grega_
Živjo,

vidm, da je trening mišljen za v nedeljo, ura je res mal bl huda, če pa Šavsi tko predlaga pol pa že more tko bit. Žine, a ti prideš pol v nedeljo?

Lp Grega
Uporabniški avatar
 brankos
ja če je tako, pa bi še jaz uro v nedeljo na bolj zgodaj nastavu :)
Uporabniški avatar
 žine
janezu napisal/-a:trening je mišljen v nedeljo,jutri zjutraj pa samo kališče. LP ju

No pa sem zastonj zgodaj vstal... :D ampak ob tako lepem dnevu. Torej jutri ob osmih na parkirišču! Se vidmo!
lpŽ
 grega_
Živjo!

Mam eno prošnjo. Rabil bi prevoz za nedeljski trening iz Ljubljane v Preddvor. Upam, da se me bo kdo usmilil :)
Hvala,

lp Grega
Uporabniški avatar
 žine
Hoj,

lahko te jaz poberem. V planu je štart z Broda najkasneje ob polosmih.
lpŽ
 grega_
Super Žine, bom že ob 7h tam, da se mal ogrejem :D , ker vem kaj nas čaka...a bo pri Mercatorjevi trgovini ok? Če ne se pa slišmo, mam tvojo številko :wink: Se jutr vidmo!

Lp Grega
Uporabniški avatar
 brankos
jaz bom zaradi obveznosti preskočil gorenjske podvige, pa tudi nožice mi bodo hvaležne, ker jih že tri dni matram ..., tako da bo jutri nekaj lažjega in krajšega
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com