prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Fajn je blo dans (še bolš bi blo, če me nebi pol proge po trebuhu zvijal)... Se pa opravičujem (za nenamerno) krajšanje, bom naslednjič bolj priden ;) Obljubim...

PS: če ima kdo mogoče .gpx datoteko proge, se priporočam (marko@alpner.com)
Nazadnje spremenil alpner, dne 05 Jul 2011, 21:00, skupaj popravljeno 1 krat.
No nekaj se nas je pa le zbralo dons, celo za en ducat...Sploh vreme je bilo več kot primerno za lauf... Naslednjič bomo pa bolj pridni in ne bomo ubiral bližnjic :)

Pa še časi...prva grupa tam med 1:10:00 - 1:12:00 , ostali ?

do naslednjega torka ...

lp
Po doooolgem času sem zopet pretekel traso. Zavoljo popoldanskih opravil, se ne morem udeležiti srečanja ob 18 h.
Čas: 1:05:35 h - kar je glede na precej zmanjšano tekaško udejstvovanje v zadnjem obdobju zavoljo hribolazenja, ter visoke temperature (26 stopinj Celizija) in visoko vlažnosti (65 %) soliden čas.
Popoldanci pa uživajte!
Danes sem se tudi sam prvič udeležil te tekaške runde. Teklo nas je 10, od tega je peterica štartala nekaj minut prej. V veliki vročini sva večji del proge odetkla skupaj s tekacom 007, na koncu je moj čas znašal 1;04:59, njegov pa 1;05:10. Kmalu za nama sta v clij pritekla še oba Alpnerja, za njima pa še ostali tekači. Upam, da se bom še kdaj lahko udeležil te runde (v bolj zmernih temperaturah). LP
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA