prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 riba
Arabo pusti mi telefonsko na ZS, če se odločim za Lipico ti javim (vse je odvisno od sobotnega pustovanja). Ob keri uri pa nameravaš it gor???

Jaz bi tudi v torek tekla, ker do četrtka je predolga :? ….. lahko bi šli od Bertokov do Škofij (mslim, da pride cca 10 km)….. mal je klanca (ampak itak moram vadit, da mi bo nekoč uspelo priteč na Markovec). Če ti je prekratko lahko pritečeš iz Kopra v Betkoke, pol pa od tam nadaljujemo skupaj do Škofij. Ob kateri uri si nameraval teč??

Bostjankljun ti pa naredi eno exspress kuro za nogo (masiraj, maži, dajaj led, pa mogoče še kaj), da se čimprej vrneš….. .. namreč postaja res zabavno :P

Lonely dobro nas zastopaj na maratonu :TF)
Uporabniški avatar
 lonely
(uff,net pri "zelenem" operaterju spet aktiviran)

Vidim da ste že pokomentirali včerajšnji tek,tako da nimam za dodati nič pametnega,tudi jaz sem se imel lepo.Veseli me,da smo se končno,tudi mi na Obali malo organizirali.
Hvala za lepe želje ob nedeljskem maratonu---v torek bom že z vami.Do vas bom štartal iz Izole ali Kopra,tako da naredim 20-30km.

@riba-včeraj si bila zelo hitra (5 pa nekaj na km) in v naši družbi boš veliko napredovala
@bostjankljun-če imaš časa,pridruži se družbi v Lipici ampak poudarjam-"poslušaj telo"in takrat se odloči ,če boš tudi tekel.
@arabo ti si pa kondicijsko odlično pripravljen in uspešno skrivaš EMŠO.

Lp
Uporabniški avatar
 riba
ciao ragazzi :lol:

Jaz sem danes mojo progico že odtekla. Nisem imela srca vas budit navsezgodaj.

Tako zdaj sem pa fertik z tekom za ta vikend in lahko grem brez skrbi v maškare. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 riba
Zbiram prijave za jutri.
Proga: Koper-Bertoki-Škofije pa mogoče še Škocijanski zatok

Ura???? :?: :?:
Uporabniški avatar
 riba
Ok. Ob 17 vas počakam pred Kortino v Bertokih :)
Uporabniški avatar
 riba
Popoldne je zgledalo da bo tek zaradi dežja odpadel (jaz namreč v dežju ne tečem), pa vendar ni bilo tako :).

V Bertokih sta me že čakala Lonely in Arabo od koder smo tekli proti Škofijam. Zanimiva proga, na določenih točkah prav fajn razgledi, čeprav smo šli tako hitro mimo da nisem utegnila vsega videt pa še klepetat zraven. Ampak ti dedci tako razturavajo, da sem se potrudla teč z njimi tudi v klanec (to mi namreč sploh ne diši) samo da nebi bila v zaostanku. Za nazaj je bilo veliko lažje. Moja proga se je končala v Betokih (kar menda nanese 10 km) ... ostali člani pa so nadaljevali do Kopra in naprej do Izole.

Skratka, še kdaj bomo to ponovili :lol: .
Uporabniški avatar
 lonely
Tudi danes smo opravili lep trening.
Sam sem se na pot odpravil iz Izole,v Kopru se mi je pridružil @Arabo.Oba sva nadaljevala pot do Bertokov kjer sva "pobrala" še -ribo-.
Po nekaj km ravnine smo se povzpeli na Škofije kjer smo se obrnili in se v solidnem tempu vrnili na izhodišča.
Razdalje:Izola-Koper 5km,Koper-Bertoki 4.5km,Bertoki-Škofije 5.5km =15km
Po nedeljskem maratonu sem opravil še z 30km.Trebušne viroze,katera me je "ubila" v nedeljo,nisem dosti čutil.
Dobro sem se počutil v dobri družbi in dogovor je padel:vsak torek proga po želji,vsak četrtek pa - standardna proga :Koper-Izola.
Uporabniški avatar
 Arabo
Čeprav sem že skoraj obupal zaradi vremena, se je izkazala skrb nepotrebna. Pogoji za tek so bili super.

Res je, da smo obalna trojica že ujeli in strumno udrihamo po teh kilometrih s kar solidnim treningškim tempom (povprečno danes pod 5,30). Približno kot pretekle teke.

Pohvaliti moram predvsem -ribo-, od katere nisem pričakoval take "performanse". Čestitam. Samo tako naprej.

Od lonely-ja pa tako vedno dobim spodbudno in strokovno besedo. drugače pa zate res lahko citiram iz filma Ko to tamo peva "Pa ovaj čovek je neuništiv."

Veselo smo delali načrte za bodoče izzive, ki nas čakajo v prihodnjem mesecu, ki upam, da se nam bodo uresničili.

Kljub temu da se je tekaška sezona tako rekoč že začela in je tekmovanj vsak weekend dovolj, pričakujem, da se nam bo v prihodnje še kdo pridružil. Nam lahko pomagal in svetoval ter pripomogel k našemu napredku, kot bomo tudi mi k njegovemu.
 bostjankljun
pridni, bravo... lepo vas je brati!

jaz še vedno na bolniški, okrašen s samolepilnimi trakovi čez gleženj in načetimi vezmi. jutri bo jasneje kdaj in za koliko se vam pridružim!
Uporabniški avatar
 IRA
Jaz bi se vam z veseljem kdaj pridružila ...
Samo 5.30 ... ja recimo, lahko bi vas spremljala na kolesu :lol:

Ej .. a kakšne polžje sekcije na obali pa nimate :oops: :lol: 8)
Uporabniški avatar
 riba
Ira ti se kr pridruži. Pa saj jaz sem polž… :? Nimam ravno dosti km za sabo in sem ponavadi tekla med 5,8 in 6. Mislim da bo tudi tebi uspelo. Če ne pa pridi najprej z kolesom, da malo preštudiraš in oceniš situacijo .
Fantje te bodo itak veseli… :clap: :lol: :D
Uporabniški avatar
 natasa
Škoda, ker ste tako daleč!!

Jaz pri nas zelo težko dobom družbo za dolgi tek v vašem tempu :cry: !

:wink:
 bostjankljun
za vse, ki bi se jim (o.k., ko se pozdravim, nam) radi pridružili, evo, ena ideja...ne IDEJA!

z malo dobre volje lahko uredim kakšno posebej ugodno nastanitev v hotelu marina v izoli http://www.hotelmarina.si/. lahko imamo sobotni "močnostni" trening, kak easy iztek po obali (okoli izole, morda do kopra), predavanje, sharing informacij in izkušenj ... in v nedeljo, po zajtrku, en daljši tek (25-30 km).

osebje v hotelu je nadvse prijazno in ustrežljivo, kuhar je navdušenec nad zdravo prehrano, imajo jacuzije, savno, možno je zrihtati maserje...

kaj menite?

več info tu ali pa preko zs
Uporabniški avatar
 natasa
bostjankljun napisal/-a:za vse, ki bi se jim (o.k., ko se pozdravim, nam) radi pridružili, evo, ena ideja...ne IDEJA!

z malo dobre volje lahko uredim kakšno posebej ugodno nastanitev v hotelu marina v izoli http://www.hotelmarina.si/. lahko imamo sobotni "močnostni" trening, kak easy iztek po obali (okoli izole, morda do kopra), predavanje, sharing informacij in izkušenj ... in v nedeljo, po zajtrku, en daljši tek (25-30 km).

osebje v hotelu je nadvse prijazno in ustrežljivo, kuhar je navdušenec nad zdravo prehrano, imajo jacuzije, savno, možno je zrihtati maserje...

kaj menite?

več info tu ali pa preko zs

Odlično si se tole spomnil, manjka nam samo še varuška za moja dva mala črvička :wink: !

Zaenkrat si še ne morem privoščit trening tekaških vikendov.
Upam, da bo kdo izkoristil tole krasno priložnost!

Lep sončen dan!

:wink:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 37

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA