prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela*
AVI napisal/-a:...kako je bilo včeraj.... :?:

Eni smo šli danes. :D
Uporabniški avatar
 miciM
ja eni smo šli res danes in sicer ob 17.17 :lol:

:wink:
 spela*
miciM napisal/-a:ja eni smo šli res danes in sicer ob 17.17 :lol:

Ob 17.17? No, eni smo šli pa ob standardni uri. Ko ste bili drugi verjetno že na cilju. :twisted:
Uporabniški avatar
 bobr
Eni pa "počivamo" :oops:. Rehabilitacija poškodovanih meč gre kar v redu, mogoče kak izy kratek tek konec tedna. Do takrat mi preostane le pogrešanje zamujenih kilometrov.
 nana
miciM napisal/-a:ob 17.17 :lol:

Kako si se pa to natempirala? :D
Prideš v torek v celje?
Uporabniški avatar
 miciM
torek je delovni dan, kaj pa je v celju?

Uporabniški avatar
 AVI
spela* napisal/-a:
miciM napisal/-a:ja eni smo šli res danes in sicer ob 17.17 :lol:

Ob 17.17? No, eni smo šli pa ob standardni uri. Ko ste bili drugi verjetno že na cilju. :twisted:

...ja, pridni.....sem slišal, od bližnjih virov.....hehehehe.... :lol:
Uporabniški avatar
 Wega
2000. kilometer sem želel proslaviti na istem mestu kot prvih 1000 pa mi na žalost ni zneslo priti ne ob 17h, ne o 18h. Prišel sem počakat ob 19h če bo kdo prišel v cilj pa žal ni bilo nikogar, niti v kresnički ne - tako sem kremšnite pojedel sam ;) .
Kljub dežju pa sem naredil solo krog in postavil tri rekorde: najboljši osebni čas do Cankarjevega vrha (24 minut, doslej najbolje 27), najhitrejši osebni spust po klancu (3:44) in najhitrejši osebni čas kRožnika, izboljšan kar za 5 minut (56 minut, doslej 61 takrat v kavbojkah).

Adrenalina in veselja torej cel kup, tako da me tudi spuščena guma na avtu (menda se to tu dogaja večkrat?) ni spravila v slabo voljo. Žal mi je samo da nisem vsega skup proslavil z vami. Pa kdaj drugič!
Uporabniški avatar
 bobr
U madona si bil hiter kot strela 8) Čestitke za 2k km.
Kremšnite bodo tudi kdaj drugič na sporedu.
Uporabniški avatar
 miciM
Jaz ob 20.15, prej ne morem!
Pridem tja, če ne bo nikogar, grem sama

Janazaspana
Jaz sem tudi klasična nočna, danes pa zaradi obveznosti nekoliko prej, okrog sedmih. Tek bom prilagajala trenutnemu stanju kolen, se pravi zelo meditativno počasi.
Uporabniški avatar
 raf
Jutri pridme sigurno , samo uro še ne vam, ker je odvisno , kdaj se vračam iz Primorskega konca. Vseeno je v načrtu, da bi ob 18 uri moral odtečti en krog. se vidimo....
 spela*
Bi kdo jutri K-Rožnik tekel kasneje, če bo tako vroče, kot je danes?
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA