prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 katja r.
ja kadar grem pa jaz okoli brda tečt me pa na koncu vedno oči bolijo, ker edino upokojence srečavam (nimam nič proti njim), ampak ni pa ravn za oči spočit-no mogoče čez 30let :D
verjetno izberem napačne ure hehe :wink:
tek na jošt mi je bolj zanimiv. ali kdo teče tam?včasih se mal naveličam tečt sama-kadar zmanjka motivacije. :?
Uporabniški avatar
 JanF
Tudi meni je tek na Jošt dosti bolj zanimiv ... jaz ponavadi malo kombiniram en dan gorski, naslednjič pa ravninski tek (ponavadi do 15 km)
Uporabniški avatar
 vizi
katja r., verjetno res tečeš ob napačnih urah. :wink: Med tednom je v poznopopoldanskih in večernih urah kar živahno. Preverjeno! :D
Uporabniški avatar
 ales
Ta teden na željo že dolgo pogrešanih članic Brdo že v sredo ob 18.30. Morda se bo po dolgem času le zbrala stara druščina.

Samo upam, da tole sporočilo ne leti na nas:
katja r. napisal/-a:.. me pa na koncu vedno oči bolijo, ker edino upokojence srečavam..

aja, seveda ne - saj mene že kr nekaj časa ni bilo na ovalu. Pravzaprav pa se lahko sama prideš prepričat.
Uporabniški avatar
 katja r.
pridem pogledat in nabrat motivacijo, verjetno že kar danes. :D
moram malo potrenirat, ker mi je od kraškega maratona "malo" padla motivacija in sem teniske zabrisala v kot :? pa angina pa še 100 izgovorov :bum: :--(

se vidimo :D
Uporabniški avatar
 katja r.
katja r. napisal/-a:pridem pogledat in nabrat motivacijo, verjetno že kar danes. :D
moram malo potrenirat, ker mi je od kraškega maratona "malo" padla motivacija in sem teniske zabrisala v kot :? pa angina pa še 100 izgovorov :bum: :--(

Samo upam, da tole sporočilo ne leti na nas:
katja r. je napisal/a:
.. me pa na koncu vedno oči bolijo, ker edino upokojence srečavam..

večinoma tečem dopoldne aleš, tako da...
moram pa pohvaliti nekatere 50+, ki tečejo z "nadzvočno" hitrostjo in jih niti približno ne bi mogla loviti v tempu :cast:

se vidimo :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Aleša, enega od področnih veljakov, bo pa že treba poslušati. Torej sreda! 8) :wink:

PS:
Ker bi analiza najbrž znala biti "jaka" (Tini Press), bom moral najti način, kako pustiti avto doma. :roll: Se javi kakšna dobričina z B licenco? :D :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Hmm, stvari se premikajo s slabega na slabše..
katja r. napisal/-a: aleš, tako da...
moram pa pohvaliti nekatere 50+, ki tečejo z "nadzvočno" hitrostjo ...

prej bi si pripisal, da me ima kdo za upokojenca, k imam tolk prostega časa, k petdesetletnikom se pa raje (še) ne uvrščam. Torej (smrk), tisto o tekačih z nadzvočno hitrostjo spet ne leti name.

Pa saj tale tema je tko bolj za hec, kajne?!

Vabilo za v sredo pa seveda velja! Vsem novim in starim članom.
Uporabniški avatar
 lojzeP
živžav v okolici gradbišča se nadaljuje.
danes med 18.00 in 18.30 grem v izvidnico, da nas v sredo ne presenetijo sivi panterji in ostala brzeče bitja :wink:
dobrodošle nepredstavljene in ostali zagreteži - prepoznavni znak :arrow: sportske novosti pod pazduhu :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
...... in vendar se dogaja 8)
pozno pisanje je obrodilo druščino, ki mi je krajšala dolžino ovala v pogovornem ( tudi mojem ) tempu, z obljubo, da se v sredo SIGURNO vidimo - sploh analitično. :D
Uporabniški avatar
 katja r.
ni ravno letelo nate Aleš, tako da ni potrebno smrkat :wink:

sem si pa danes, kot ste mi svetovali, ogledala dogajanje okrog brda proti večeru. no in sem videla MARSIKAJ ZANIMIVEGA. sem si nabrala precej motivacije in spočila oči, tako da se kmalu spet vidimo. 8)

PS. za tolažbo Alešu: od zadaj se leta ne spoznajo in oči uidejo, bolj ali manj, za vsakimi mišičastimi nogami. :D

malo za hec, malo za res, lep pozdrav
 janezu
ni vse brdo, lepo se teče tudi do križne g.,mohorja...res ni toliko podatek na očeh,noge pa kar delajo.veteranske kategorije pa je treba dočakat,vsem ne uspe :D pa lep pozdrav vsem migajočim ju
Uporabniški avatar
 katja r.
Po mojem sva se midva sprečala Vizi. :lol:

je pa res, da ni vse samo na očeh pa okrog brda, ampak včasih malo dogajanja :oops: prav fino popestri tek.

pozdravček
Uporabniški avatar
 ales
Da začnemo odzadaj..hčera, ki se je cel večer nisem spomnil je Anka..

Drugače pa danes tko eno nostalgično Brdo. Barbi je bila spet mokra, še mavrico smo ji nad brunarco pričarali, mi se menda (k sreči?) nismo še nič spremenili, je pa ona prikazala en zelo zanimiv način fotografiranja. Fotke menda niso uspele, mi smo si jo pa vseeno zlo živo zapomnili.

Nam je ušla že pol ure pred napovedanim štartom, skor od takrat je Matej Vlajkota čakal pri kapiji, k sreči je prišel Lojze, da mu je lahko pokazal kako se tudi lahko teče v klanec. Sem si zato raje izbral kolo-tek varianto kroženja. Tini je pa dobil ukor, ker se je na dan zmage udinjal Italijanom še pozno v noč..pa tko so ga ene čakale.

V standardni brunarci smo ubogi nevedni Barbi servirali mal rumenega tiska, jo hecali za sem in tja..zdaj pa ne vem, a je nam padla zmožnost prepričevanja, ali se je pa ona res spremenila?!

Ko je pa Lojze omenil novitete v moji domicilni gostilni, smo se pa družno zapeljali še k mostu preverit če še strežejo polpete s krompirjevo solato.

p.s. one ljubiteljice upokojencev ni bilo, vsaj predstavila se nam ni..
Uporabniški avatar
 Vlajko
A ne vidiš, da peca Vizija? ... Vizi je še mlad in ne prejema še penzije. :wink:

Res je, da smo se imeli včeraj kr fajn. :D Vključno s srečo, saj ravno tisto uro med tekom ni deževalo. :D

Čudno, da ne izdaš, s čim sta si pomagala (mene je medtem že "odnela magla" :arrow: konzumiral sem le eno pomoč) , da je krompir s polpeti lažje premagoval prebavni trakt. :) :wink:
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA