prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 katja r.
hehe, prov hecno je tole. je videti, da ste zadevo precej zares vzeli, čeprav je bilo mišljeno bolj za hec. sploh ne vem če bom upala še it okrog brda. da me ne boste tako grdo gledali, kot se bere na forumu :oops:
sm šla danes na Jošta tečt, včeraj sm imela na urniku pavzo :D , zato me ni bilo na spregled.

lp :wink:
 matej-jethro
Ha, v Krajnu dogaja!! katja r. ti sam še kej prid, ker fantje mnogo meljejo, tuhtajo, študirajo, napletajo, na koncu pa.....na žalost, tud ugriznejo :lol: Sploh Vlajko. Npr. zadnč se je gibal (kao tekel) okrog Brda in potlej iznenada enmu bajkerju na balanco "skorej" skoču :shock: Še dobr, da je bil ta ravn od foruma, ker drgač bi ga zihr nasadu!! Zato sem tud reku "skorej"...Matr Aleš, a ne? Če ne bi mel ti tist deore al kva, bi blo ful čudn, se mi zdi.....
No vidiš katja r....ni razloga, da te ne bi blo :wink:

držte se...se vidmo, k se zagledamo...enkrat :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
matej-jethro napisal/-a:... Ha, v Krajnu dogaja!! ...

Dogaja :D , vendar v Kranju ... in ne v Krajnu (Nauči se, kako je ime prestolnici tvoje regije Press.) :-- :lol: :wink:

Torej, danes se pričenja Teden mladih. :idea: :D
Uporabniški avatar
 Pingo
janezu napisal/-a:ni vse brdo, lepo se teče tudi do križne g.,mohorja...res ni toliko podatek na očeh,noge pa kar delajo

Se pridružim komentarju JanezaU,pod Joštom pa na Jošta,okol Šmarjetne in nanjo do Križne gore in Mohorja,vse polno nas je po gmajnah...res je,težko nas je najdet :lol: :lol:
Katja r. kje pa šibaš na Jošta...s kje štartaš...noo sej potk je res malo morje pa skor nobena ni prou ravna :D :twisted:

Jah brdo :oops: :oops: biu sem samo na Fotrovem teku če se ne motim pa kratko na analizi :oops: ma lepše mi je v gozdu sem bolj na varnem :P :lol: pa še skorej za bajto je :wink:
 matej-jethro
Vlajko napisal/-a:
matej-jethro napisal/-a:... Ha, v Krajnu dogaja!! ...

Dogaja :D , vendar v Kranju ... in ne v Krajnu (Nauči se, kako je ime prestolnici tvoje regije Press.) :-- :lol: :wink:

Torej, danes se pričenja Teden mladih. :idea: :D

Ja, Vlajko sem preveril in dejansko drži, da je Kranj!! :bum: Naj kar še enkrat ponovim, da bo zaleglo :idea: K R A N J....
Gromozanska hvala za opozorilo!! :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Ja Vlajko. Dones zvečer sem šel na tek (zadnje tedne sem čist s časom zabit - he he jutri se selim v novo hišo:) ) in sem tekel skozi mesto in kilavo gledal, kaj za hudiča je tolk ljudi (recimo da je blo velik mularije) - teden mladih??

Sam letos pa ni teka po ulicah Kranja al kako? Lani je blo luštno.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Junc napisal/-a:... he he jutri se selim v novo hišo:) ...

Kaj to pomeni? :arrow: 100 krogov teka okoli nove hiše, po končanem teku se pa kakšna zadeva na žaru speče inu zalije za blagoslov novega doma :?: :D :wink:

Kakorkoli že, vso možno srečo v novem domu vam želim. :P :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Mislim, da se bo priložnost lahko videla ob kakem Brdu v živo v četrek (k je blizu), blagoslovimo pa ga lahko tud na daljavo v Radencih (časovno prov na mestu).

je pa res ulica krožna, cca 500 m, tako da lahko začnem mesečno kilometrino šopat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Junc napisal/-a:... je pa res ulica krožna, cca 500 m, tako da lahko začnem mesečno kilometrino šopat ...

Ta stavek me pa na nekaj spominja :arrow: ne bom ničesar izdal :arrow: ti že veš, o čem govorim. :) :wink:
Uporabniški avatar
 katja r.
Pingo je napisal/a
Katja r. kje pa šibaš na Jošta...s kje štartaš...

ponavadi grem kar po cesti čez Pševo na Jošta, ker mi je po gozdu kar malo prestrmo za navzgor. začnem na spodnjem parkirišču, ampak bo treba najti kakšno drugo po gozdu, ker je včasih po cesti kar cela avtocesta, pa še sonce vedno bolj žge. :hello:

se vidimo, tudi na Brdu :lol:
[/b]
Uporabniški avatar
 vizi
Kot vidim, je tema v zadnjih dneh spet zaživela, pravzaprav zacvetela! :D Žal bojo moji tekaški copati morali malo počakati, preden jih ponovno peljem na sprehod. Kmalu, kmalu...

Pridno tekajte, v družbi ali sami, po hribih in dolinah!
Nazadnje spremenil vizi, dne 14 Maj 2007, 11:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vizi
Po mojem sva se midva sprečala Vizi.

je pa res, da ni vse samo na očeh pa okrog brda, ampak včasih malo dogajanja prav fino popestri tek.

pozdravček

A sva se res? :wink:
Uporabniški avatar
 Matevz
Kranjski tekači se baje zadnje čase na Bledu v neoprenih hladijo. (bližajoči graški half ironman press)
Uporabniški avatar
 Vlajko
V četrtek proti večeru :arrow: evo mene. :wink:
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA