prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Danes, v sredo štartava z Lojzetom ob 18.30 pri spomeniku. On bo tekel, jaz grem s kolesom - priprave za sobotni duatlon. Vas vabiva, da se nama pridružite, peš ali s kolesom.

Zadnje dni tečem okoli Brda z mojo punči..ko v nedeljo tko odtečeva, se kot običajno naslonim na nosilec prtljažnika in tist malo raztezanja. Zraven ustavi en mladec in se prav prijazno ponudi-"gospod, a rabite kšno pomoč", ko ga vprašam, čemu, mi pravi, da je zgledalo, ko da je z avtom nekaj narobe. Mislim, tri leta že tečem, pa še nikoli se mi nihče ni ponudil za pomoč...
Uporabniški avatar
 Matevz
Aleš, bodi vesel, da ni mislil, da tako slabo zgledaš , da rabiš pomoč. In to po teku s tvojo punči :roll: Kaj bi šele blo če bi šel zares :D
Uporabniški avatar
 ales
Matevž ti se kar norca delaj, ampak v nedeljo sem komaj začel s 6.00 krožit na ovalu. Pravzaprav sem šele danes, ko sva šla tečt že zjutraj, lahko tekel ene pet na kilometer.

A prideš v soboto na duatlon?
Uporabniški avatar
 Matevz
A ti to zdaj po dva treninga na dan :shock:
Uporabniški avatar
 tini
Tretji trening pa v brunarici.. :ignore: :)
Uporabniški avatar
 vizi
Zadnje dni sem že malo tekal naokoli, da sprobam, če še znam...leva roka, desna noga, itn. :lol: In kar gre, počasi, a vztrajno! :P Tko da, sreda, 18h, en krog v pogovornem tempu.
Uporabniški avatar
 Vlajko
:shock: Vse kaže, da so se "tradicionalni" četrtri cepili na sredo in četrtek. :cry: Samo trije smo včeraj bili, ki nekaj damo na tradicijo. 8)

Drugače pa je bilo včeraj prav lepo na Brdu. Proga je trenutno zelo lepo "splužena" in "povaljana", saj so jo uredili za kranjskega župana in njegove goste. :) Tek je bil, med drugim, tudi zato pravi užitek. :D

Brunarica pa :arrow: kar se družabnosti tiče :arrow: ni čisto enako, ali smo trije ali pa nas je toliko, da nas morajo "tlačiti" v največjo sobano. :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 matej712
Vlajko napisal/-a:Drugače pa je bilo včeraj prav lepo na Brdu. Proga je trenutno zelo lepo "splužena" in "povaljana", saj so jo uredili za kranjskega župana in njegove goste. :) Tek je bil, med drugim, tudi zato pravi užitek. :D

včeraj sem se proti večeru s kolesom zapeljal mimo Brda in opazil tole "zglajeno" progo :shock: . Pišuka, še za Tito-ta niso tako peglali ceste :twisted:
Uporabniški avatar
 Junc
Ja, eni smo sredini in še četrkovi. Pa vseeno, bil je lep tek včeraj, tako da sem ga podaljšal v dva kroga. Edino vegeterjancem ne priporočam Brda, ker je pa muh za znoret.
Naslednjič pa spet v četrtek 8)
Uporabniški avatar
 NatašaB
Vlajko napisal/-a::shock: Vse kaže, da so se "tradicionalni" četrtri cepili na sredo in četrtek. :cry: Samo trije smo včeraj bili, ki nekaj damo na tradicijo. 8)

Kdaj ste pa tekli? Jaz sem startala malo čez sedmo zvečer, pa nisem nobenega srečala...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Štartna pištola pri spomeniku je počila natanko ob 18,33. :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Eno tako zlo zanimivo Brdo je bilo danes:

-prvič srečal bivšo sodelavko tudi na teku
-tini je postavil PB Brda
-prvič me je prehitel
-'žal' mi ni uspelo doseči beneške norme, tko da me naslednjo soboto ne bo na polovički

Zglajeni oval kar vabi k teku, tko da je bil danes kar promet v obe smeri. Še hujša je bila brunarica. Še vsedli se nismo dobr, ko je Lojze prijavil, da pri sosednji mizi sedi Nicole Kidman (zdajle, ko jo gledam na Wikipedii, ji je bila podobna le v mladih letih uaaau), tko da se je bilo nujno pri natakarju zagrebst za eno pivo vsaj zanj.. OK, ene par kasneje so tudi ostale zgledale ko ene forumovke čez par let.

Tokrat je blestel tini, saj je bil prav prijetno poln izzivov (jurja pod tri, petindvajset krogov s povprečjem 1.5m, mladi luk s kajmakom...)

Kaj še ste zamudili - ja danes je Lojze častil, k je imel predpred..včerajšnjim rojstni dan, saj ne boste verjel, skor ni prišel do besede, le to je lahko povedal, kje je danes orehove štruklje dobil za domov.

p.s. po teku sem pojedel ena jetrca, spil vsaj dve pivi; ja tudi tako se lahko po teku regeneriraš..saj ne da bi to vsiljeval kot edino zveličavn način, je pa ena od možnosti. Meni ustreza, edin tile moji kilogrami gredo zlo počasi navzdol. Sam tolk, da ne bi vsi zdaj po teku jabolka in pomarančni sok natepaval..mogoče to komu (tko k meni) ne ustreza
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:OK, ene par kasneje so tudi ostale zgledale ko ene forumovke čez par let.

No, tista, ki je licila na eno naso forumovko bo po moje ze prej kot cez par let podobna doticni osebici. No, pa ne bi zdaj o imenih, ane. :)

Drugace pa lep tek, da tkole z povsem praznim zelodcem (skoraj) odtecem olimpijsko normo za nightmarathon, tudi nije lose.

Ja, ales upam, da te bom zdaj redno premagoval na Brdu, seveda z ciljem z zmago tudi na FT ( :toast: ). Da pridem vsaj na nulo. Z lojzetomP in na dve min fore bo bolj tezka - edino, ce bo tekel podobno kot danes (struklji press)! :)

lptini
Uporabniški avatar
 Vlajko
Cepitev na sredo in četrtek je ta teden še vedno ostala v veljavi. :? Tokrat so se razcepile celo žurke in to z udeleženci vred. :) Sredino je sponzoriral lojzeP, četrtkova je šla pa na moj račun. :toast:

Jedli nismo nič, saj so bili gostje solidarni z menoj (in mojo "domovino"), popilo se pa kar nekaj, vseeno, je. :shock:

V gosteh sem imel, med drugim, tudi tekača :D , ki je s krogom neposredno pred tem opravil v času 34,24. :cast: Jasno, MABE. :cast1:

PS:
Prihodnji teden bom tudi jaz naredil izjemo, saj se bom na Brdo že v sredo prišel ogrevat za četrtkovih neskončno dolgih tivolskih 2,8 km. :wink:
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA