prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Bo, če ne bo deževalo. 8)

Zbora nimamo, pravzaprav ga imamo, vendar šele po zaključku teka, ta teden še vedno pri Dežmanu. :wink:

Na štartno mesto prihajamo tam okoli (+-) 19.00. :!:
Uporabniški avatar
 vizi
Torej, kot berem, kroženje na ovalu ne pojenjuje. Mladci, od kot vam ta trdna, neusahljiva volja po prašenju pustih sivih cest? :wink:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Brdo se je zgodilo, kot vedno! Seveda smo vsi tekli 39 minut in "kusur" zraven!!! :wink: .
Jaz sem tekel v prijetni družbi Vitezov dobrega teka. Z njimi je lahko: če se zmenimo, da gremo 39 in 660, potem to drži! Pri nas je to težko! Res, da so šli oni potem še en krog, pa vseeno!!:wink: Analiza kratka (razlog: Vlajko je prešaltal na pivo)!!! :wink: ,ne preveč jedernata (saj se vidi, kdaj pišem!!! :roll: ), posebno vesel, ker sem po dolgem času videl Matevža in Duleta na ovalu. Ja, dolg naredi svoje, a ne, Dule? :wink:

LP VB
Uporabniški avatar
 Vlajko
2MUCH4ME napisal/-a:... Vlajko je prešaltal na pivo ... :wink: ...

Samo izjemoma. :!: Zamikala me je mešanica temnega in svetlega točenega kozla. :wink:

Ženskih predstavnic na analizi nismo imeli, saj so po teku vse naše sotekačice ušle domov. :cry:

Škoda, saj so bile mične, da je kaj... :D :wink:
 nana
Mene pa zanima nekaj - ta proga naj bi imela 10 km? Ali je označena ali moraš vedeti kje tekaš? Pa konfiguracija? Se opravičujem.če sprašujem neumnosti, ampak tam sem bila le enkrat in še to na hitro in s kolesom. Tako da se nič ne spomnim. :roll: Pa ne me kregat, da to že piše in naj si preberem - 89 strani... :shock:
Uporabniški avatar
 vencelj
Okrog Brda sem tekel le enkrat, pred leti, ko je bil še tek na Visokem, zatorej tudi meni ni povsem jasno, o čem govorite, ko omenjate tradicionalni oval okrog Brda. Rad bi ga enkrat testiral, pa ne vem točno, kje poteka, kje štartate... :?
Ima Nana prav, kdo bo sedaj bral vse te strani zato, da dobi podatke ali pa tudi ne.
Uporabniški avatar
 SasoP
nana napisal/-a:Mene pa zanima nekaj - ta proga naj bi imela 10 km? Ali je označena ali moraš vedeti kje tekaš? Pa konfiguracija? Se opravičujem.če sprašujem neumnosti, ampak tam sem bila le enkrat in še to na hitro in s kolesom. Tako da se nič ne spomnim. :roll: Pa ne me kregat, da to že piše in naj si preberem - 89 strani... :shock:
Zelo lepa proga okrog posestva Brdo naj bi bila dolga 9,75 km. Orientacijskih težav ni, saj tečeš ves čas tik ob ograji, spotoma pa opraviš z blažjimi vzponi in spusti. Startaš lahko praktično kjerkoli, najbolj običajno mesto je ob spomeniku pri vhodu na golf vadišče, od koder so merjene tudi nekoliko netočne kilometrske oznake, ki so napisane na stebrih že omenjene ograje. Tako da- samo gas :wink:
 nana
No, mene ste prepričali, da si bom šla to progo (mogoče že naslednji teden) pogledat. Teh Fužin sem se že rahlo naveličala... :roll: Samo še ena kratka informacija - ali je tam vedno odprto? Če sem si prav zapomnila je tam neka ograja... :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ograja je okoli in okoli, teče se po zunanji strani, torej je tek teoretično možen NON STOP. :wink:
 ZigaS
U bistvu tečeš okrog posestva Brdo, ki je protokolaren objekt, neke vrste park,... tu se pogosto srečujejo politiki, se odvijajo razni pomembni dogodki, sam vstop je dovoljen (po mojih informacijah) le do samega hotela, ki je lociran kakih 100-200m od vhoda, naprej pa ne, razen če imaš veze, ali pa kako pomembno funkcijo... :P . Sam objekt varuje ograja, tako da "oval" o katerem govori večina na tem forumu predstavlja krog okoli le-te, tako da za tekača niti ni pomembno ali je objekt odprt/zaprt.

Lp, ZigaS :D :D :D
 ZigaS
No, pa me je Vlajko prehitel :oops:

Lp, ZigaS :D :D :D
 nana
Zdaj mi je jasno :)
Uporabniški avatar
 vencelj
Najlepša hvala za vse informacije!
Prečekiral sem svoje pretekle zapiske in našel podatek, da sem daljnega leta 1996 tekel na progi s štartom na Visokem, nato dva kroga okrog kompleksa Brdo in nazaj v cilj na Visoko, rečeno je bilo, da je proga dolga 21 km (takrat sem dosegel čas 1.28.12), druga možnost pa je bila le en krog okrog Brda in nato v cilj(cca 10 km).
Spominjam se tiste ograje, proga je v redu, mestoma pa zaradi monotonije skoraj dolgočasna. Pride čas, ko je treba (po 9-ih letih) stvari spet sprobat. :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
glede na to, da smo počasi zaključili s počitnikovanjem, predlagam zopet eno skupno druženje. bi se dobili v sredo ob 19.00 pred vhodom na hipodrom, in preverimo, če je toča kej spremenila konfiguracijo ovala :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bi. :D

PS: Brunarica že obratuje. 8) :wink:
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA