prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 5rca
pajo napisal/-a:
5rca napisal/-a:mogoče pa še jaz privlečem svojo vrečo kosti ob 19ih :roll:

Nekateri smo te že danes malce ....pogrešali. Očitno nas bo kar nekaj ob 19h. :D

danes?? madona, saj se je dan šele dobr začel :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Cormi
5rca napisal/-a:
pajo napisal/-a:
5rca napisal/-a:mogoče pa še jaz privlečem svojo vrečo kosti ob 19ih :roll:

Nekateri smo te že danes malce ....pogrešali. Očitno nas bo kar nekaj ob 19h. :D

danes?? madona, saj se je dan šele dobr začel :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja takle mamo. Kar je res je res.
No, jaz tudi pridem ob 19, če boš na izi. Kot vedno ja, to pa je res en velik hec. :roll:
Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:AVI lepo da prideš po dolgem času :wink:. Naznanjam da bomo počasni in ure ne morem spremeniti ker je že enkaj potrjenih za ob 18-20ih. Saj pomojem bo spet vsak po svoje prišel in se bomo gledali na štartu cilju vsako uro :lol:

....bil je samo predlog..... :wink: ....no, v glavnem jaz začnem svoj pohod po KRožniku z "zmernim" tempom ob 17-ih in kakšnih deset minut čez...potem se pa že kje srečamo.... :D
Uporabniški avatar
 pajo
Asterix napisal/-a:Pridem ob 19-ih.

Se vidimo!

Bo pa dobra zasedba ob 19h :oops:
Uporabniški avatar
 raf
moja urica pravi, da je ob 18 uri tapravi čas. :wink:
če se mi bo dalo grem ob 19 še en krog.........
Uporabniški avatar
 dannae
pridem ob 18h, grem en krog.
Uporabniški avatar
 miciM
Ura je 17.15, kaj porečete na vreme, ki pada :lol: , jaz bi vseeno šla ob 18ih. Se vsaj tuširat ne bo treba :lol: :lol: :lol: .

:wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Ura je 17:23 - nehal je padat. Jaz rečem da gremo vseeno! :twisted:
Ob 18ih zbor na znanem mestu :!:
Uporabniški avatar
 miciM
ČUDOVITO :D , sem si kar oddahnila, da ne bom sama

:wink:
Uporabniški avatar
 raf
Danes je pa bilo zanimivo!
Toliko TF na kupu še nisem videl.Seveda govorim o času okrog 19 ure, ko smo eni zaključevali in so drugi šele začenjali oziroma, kar nadaljevali kroge. Sem še revninskemu krožniku vzel nedolžnosti in sedaj poznma vse kroge tam okrog. Drugega nisem šel, ker meča spodaj niso zdržala, ampak septembra na pripravah za Lj. pa tudi to sprobamo.
Uporabniški avatar
 pajo
Moj daleč najhitrejši Rožnik. Hvala tekaču za prijetno družbo v drugem delu teka.
 spela*
Slišala, da se vas je nabralo kar veliko. :D

Drugi smo imeli drugo delo in smo tekli/počivali (več drugega kot prvega :lol: ) kasneje (ko ste tudi analizo najbrž že zdavnaj končali).
Uporabniški avatar
 AVI
....ja res je....tokrat kar lepo zastopana TF druščina na K-Rožniku....v družbi z MiciM sva odtekla ravninsko varianto v kar lepem tempu in lepem kramljanju :D....... potem pa še z Tinijem eno klasiko, ki je bila tudi že za orevanje v lastni režiji.....:wink:

...na koncu pa še analiza...Bobr in njegova žena, sta se lepo potrudila in nas lepo pogostila... maj in miciM pa sta poskrbela še za :toast: ....bilo je suprer.... :clap:
Uporabniški avatar
 majcha72
Ravninski? Je kdo rekel ravninski? Tole bi pa mene tud kdaj zanimalo... Tole temo sem ves čas spremljala bolj od daleč, ker na Rožnik še peš komaj pridem. :oops:
Ali se da izvedeti kaj več o ravninski progi? Dolžina, potek?
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA