prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pa smo dočakali vrnitev OLSONA NA TEKAŠKA SREČANJA, verjamem da bo noga zdržala. Zbralo in teklo nas je deset...prvi v cilju 1:08,04..drugi 1:08,08 kot vidite je šlo za šprint...mal popestritve je tudi potrebno. Tudi Roman je postavil osebni rekord runde 1:13.00.Jaz bom nasledja dva torka odsoten...se ve malo dopusta,zato upam da se boste ostali veselo družili.No pa saj ni problema OLSON je spet tukaj. LP TEKAC 007
Hojla :D
Ja res se je lepo spet vrniti med tekaško druščino in stare prijatelje :laola
Po dobrih treh mesecih zopet ena daljša tura in to celih 18km,sem kar malo cvikal,da to ni malo preveč za enkrat a je kar šlo. :lauf: Čeprav sem imel bol počasen tempo :oops: imam danes,kar malo muskelfiberja a zadovoljstvo je kljub temu izvrstno :clap: Upam,da se mi poškodba ne obnovi in da bo zopet vse po starem. :hehe:
Lep pozdrav OLSON :beer:
janša napisal/-a:Torkovo "rundo" sem bil primoran prestaviti na današnji dan - zaključil z 1:04:38 h, torej ponovno nekaj sekund za Denisom (carinikom; j.b.t, kje si našel tak vzdevek? :wink: :lol: )

Hehe ne sprašuj....dolga zgodba... :lol: :lol:
V četrtek sva z Alpnerjovim Markom pretekla rundo v obratni smeri kot sicer in prišla do spoznanja, da je krog v tej smeri nekoliko težji, kar je pokazal tudi čas - nekaj manj kot 1:12 h. Seveda je bila precejšna oteževalna okoliščina neizmerno visok odstotek vlage v zraku, zaradi česar se je Marko hecal, da "bolj plavava, kot tečeva" - seveda izjava ni bila daleč od resnice. Danes sem se s progo v enaki smeri soočil še enkrat. Atmosferski pogoji so bili na las podobni četrtkovim, vendar sem se nekoliko bolj priganjal. Štoparica se je na koncu ustavila pri 1:06:13 h. Vsekakor je trasa v tej smeri zahtevnejša. Predlagam, da bi se enkrat vsi torkovi rundaši skupaj podali na tekaško turo v tej smeri. Upam ,da se vam bom lahko kmalu spet pridružil.
Po nekaj tedenskem odmoru sem danes spet pretekla traso. Sama, ker sem zamudila skupinski štart. Očitno imam uro narobe. Po vzoru nekaterih sem so odločila za obratno smer. Srečala 6 nasprotnikov :D, občudovala lepe razglede na Kamniške planine in se čudila narasli Bistrici. Na uro nisem gledala :wink:
LpE
HOJLA :wink:
Ker še čutim posledice poškodbe,sem se odločil štartati 5 min. prej zaradi bol zmernega tempa.Prvih 3 km je potekalo v znamenju bolečine v desni ahilovi tativi,nato pa je steklo in kmalu sem ujel Bojkova,Ki sva nadaljevala doberšen del proge skupaj,dokler nas nista ujela pot stovniškim klancem Zarnik in Alpner mlajši ,nato sem pospešil še jaz.Po tunjiškem klancu navzdol me je ujel še Alpner štarejši .Čas,ki sem ga dosegel je bil 1.14.09 za prvi hitrejši tek po poškodbi kar soliden.
lp OLSON :wink:
Spet bom mankal služba popoldan na žalost, sem pa del proge odtekel že zjutraj, malo utrujen od včerajšne kr. go. desetke, želim vam prijetno druženje in upam da tečete bolj skupinsko in v isti smeri...LP TEKAČ 007
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA