prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 alan
Bajsi napisal/-a:Torej se naslednji četrtek vidimo!?!?!??!?!!?

Zaenkrat mislim, da skoraj sigurno, ceprav ponavadi ne upam nacrtovati
niti za dan vnaprej :?

A sem dovolj eksplicitno napisal, da mogoce oziroma zelo verjetno pridem? :D

Uradna ali neuradna Golada? ...to je bilo vceraj vprasanje... :shock:

Ob odsotnosti ta najtaglavnejsih sva z raziskovalcem skoraj zakolicila svojo
verzijo Golade... pa je trmasti Xrock vztrajal pri uradni razlicici, pa se nisva
upala ugovarjati... :? :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
alan napisal/-a:[pa je trmasti Xrock vztrajal pri uradni razlicici, pa se nisva
upala ugovarjati... :? :lol:

Alan, še dobro, da je vztrajal in da nisva ugovarjala. Sicer rekord leta 2005 ne bi veljal :lol: .
Predvsem pa po zaslugi Xrocka (oziroma modrosti postavljavcev proge uradne Golade) nismo pri sestopu "po severni steni" prav nič nadrsali, kar je originalna PST proga še pred nekaj dnevi v izobilju ponujala. :evil:

Da povzamem; krstna Golada je bila zame v odlični TF družbi alana in X-rocka pravo družabno tekaško doživetje. Še pridem ...
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

kot vidim, vam je Golada všeč. Me zelo veseli!
Sicer smo z Jusufom in Snežinko malce počasnejši, kot sta Bajsi, Xrock in verjetno tudi Alan + raziskovalec.

Ampak piškotov pa pri vseh enako hitro zmanjka! :)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 alan
Hej Goladarji!

Ceprav planirana, jutrijsnja Golada zame odpade!

Svoj delez piskotov pa odstopim ta najbolj zmatranemu... :D

Lep tek zelim! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Xrock
Po mojem je jutrišnja Golada primerena le za tiste opremljene z derezami in cepini :). Tko da - letošnji rekord ostaja.

Za v knjige: okrog 1:05 in par sekund ! :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Jutri se tudi jaz ne morem udeležiti Golade. zaradi predhodnih sporočil o neudeležbi in vremenskih razmer pa mi je precej manj žal.
Pa naslednji teden, ko bo bolj toplo,
:oops: saj manj že ne more biti. :evil:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Samo toliko, da bi kdo ne mislil, da oranzni jusuf ne spremlja kaj se dogaja ob Goladi. :) Zelo sem vesel, da ste opravili prvi letosnji tek in to po originalni stezi. Pohvaljen Xrock. Tudi sam sem v nedeljo 08.01.2006 opravil eno pohodnisko Golado in zabelezil cas 93 minut. Tudi v nedeljo 22.01.2006 je padla pohodniska Golada v nekoliko pocasnejsem ritmu in skupnem casu 125 minut. :)
Jutri tudi nas ne bo. ;) :D Barvice zahtevajo svoje in slona res ne morem pusti na pol pofarbanega in odbrzet na Golado, ker se barva prevec zasusi in se potem vidi, kje sem nehal in potem nadaljeval. :D

Srecno!

lp, oranzni slon pa jusuf al islam tudi
Uporabniški avatar
 pegaz
Evo, sporočam vam, da mene jutri tudi ne bo, ker me nekaj grlo šraufa in pa ker moram v kino. Tko da uživajte (stran od Golovca) tudi brez mene na Golovcu. Ker me ne bo tam. :)

Slonči, lepo, da si se oglasil! Smo te mal pogrešal.
In če ti začne po čopiču tečt, ti se sam spomni:
"Sonce zeleno, cvetje rumeno, hitro storjeno - ..."

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Lepo, da ste eksplicitni. Množična odpoved tudi meni godi!
Upam, da se vidimo naslednji četrtek?!
 zappa
Eee, a lahko nekdo nepoucenemu razlozi, kaj je to Golada in kje. Razumem, da je to nek "tradicionalni" lauf, da gre verjetno na ali cez Golovec. Kaj vec?

LP,
Tomaz
Uporabniški avatar
 Bajsi
pegaz napisal/-a:Evo, Bajsi, k si lih ti (lenoba!)

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=49635#49635
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=49789#49789
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=52162#52162

Z uro ne bi preveč eksperimentirali, ker je potem že tema.
Ti sicer vem, da vidiš kot maček, za druge pa nisem gotov... ;)
Se vidmo!

Helou!
Maj dir Frenki (zappa)!
Ti si pa se vecja lenoba kot jest.
Vse najdes na vseh 10 straneh te teme, ce pa kliknes zgornje povezave, si pa takoj zmagal!
Uporabniški avatar
 alan
Predlog za FAQ? :roll: :D
 zappa
Bajsi napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Evo, Bajsi, k si lih ti (lenoba!)

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=49635#49635
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=49789#49789
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=52162#52162

Z uro ne bi preveč eksperimentirali, ker je potem že tema.
Ti sicer vem, da vidiš kot maček, za druge pa nisem gotov... ;)
Se vidmo!

Helou!
Maj dir Frenki (zappa)!
Ti si pa se vecja lenoba kot jest.
Vse najdes na vseh 10 straneh te teme, ce pa kliknes zgornje povezave, si pa takoj zmagal!

He, he, my kind of a guy.

Hvala. Priznam, se en mal sramujem lenobe. Ampak nekateri pravijo tudi, da je lenoba mati napredka. In danes sem se posebej napreden.

LP,
Tomaz (f.zappa fan)
Uporabniški avatar
 mare
Mene pa zanima, zakaj ste izbrali ravno to ishodišče, da potem tečete po Hradetskega cesti, ki je povsem neprimerna za tek in spravljate sebe in druge v nevarnost. Na zadnjem teku sem vas ravno srečal ko se vam je en avto nekoliko preveč na široko izognil in se skoraj zaletel v nasproti vozečega. Je veliko mnogo boljših ishodišč za Golovec, če pa že začenjate na Kodeljevem, bi ga tudi lahko naskočili s tiste strani.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
mare napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj ste izbrali ravno to izhodišče.

Tudi sam sicer poznam precej boljših izhodišč (Fužinski grad, ki mi je najbljižji; Urh, Orle, Observatorij) in tudi prog (poletnih po Golovcu v relaciji PST, Observatorij, Orle, Urh) ampak očitno je ta obstoječa relacija večini udeležencev odgovarjala. Tradicija je tradicija, jaz jo spoštujem, saj pomeni neko vrsto standardizacije, sicer bi se verjetno vedno znova dogovarjali o progi in času treninga.

Pozimi se mi zdi obstoječa proga prav v redu, zaključek je morda res malo preveč urban in kratek dan res pomeni nekoliko problema zaradi slabe vidljivosti na koncu.

Sem pa vedno za, da naredimo različne variante, če tudi drugi tako mislijo; a kot nov udeleženec razumem "klasično Golado" bolj kot družaben dogodek in se ne sekiram, če proga ni ravno idealna. Golovec ima zame svoj čar ne glede na to, kako ga pretečem, še posebej, ko bodo listavci ozeleneli. Kot klasika ali pa malo drugače (moja osebna klasika je sicer dom, fužinski grad, observatorij in nazaj) cca 13 km.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA