prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 vencelj
Danes sem šel "prečekirat" situacijo okrog Brda. Prvič.
Na P-plac sem se pripeljal malo pred 18.00, tam pa je že čakal Vlajko. Po prihodu Daše smo se podali na oval, no jaz sem potegnil naprej in ju na koncu tudi počakal. Medtem se je pripeljal še 2MUCH4ME vilko, ki je tudi že opravil krog in nato smo soglasno odšli na analizo v Brunarico.
Proga okrog Brda je dobra, to dokazujejo tudi številni tekači, ki sem jih srečeval ali prehiteval danes. Če bo vse OK, bom na ovalu ponovno že prihodnji teden, na fotrovem teku, v soboto pa prav blizu, na finalu Gorenjskega pokala v Preddvoru, trasa tega teka pa v enem delu poteka tudi po progi okrog Brda.
Svoj prvi septemberski trening (če ne štejem kroga GM40 prejšni teden) sem tako opravil na novem, lepem terenu in zaključil v prijetni družbi...Lep je dan! :D
LP
Uporabniški avatar
 milkec
Ne vem zakaj, ampak sem danes zjutaj o tem razmišljal... Kako bo drugo leto s teki okoli Brda, ko bo tam celotna EU?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
milkec napisal/-a:Ne vem zakaj, ampak sem danes zjutaj o tem razmišljal... Kako bo drugo leto s teki okoli Brda, ko bo tam celotna EU?

imam občutek, da nam bodo zadevico malo omejili :nono:
Uporabniški avatar
 Vlajko
A se misli danes ali jutri kdo vrtet po ovalu, da še sam malo "razmotrim tu mogučnost" :?:

Lih sam'mu se mi ne da tekati tako daleč od ljube mi domače grude. :wink:
Uporabniški avatar
 SasoP
Jutri, v četrtek, od ca 10.00 do ca 15.00. Se vidiva? :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
SasoP napisal/-a:... Se vidiva? :D

Žal ne (Arbeit Press). Praviloma sem med tednom šele ob petih zvečer doma, ob četrtkih pa še malo kasneje. :cry: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Mi gremo danes ob 17.40 (al pa kšno minuto kasnej, ko se tini pripelje). Počasi.
Uporabniški avatar
 Vlajko
To se pa že lepše sliši. :D Sam bom poskusil štartati še prej, ker moram upoštevati tudi svoj tekaški "Reposing Time". :oops:
Uporabniški avatar
 Vlajko
S prehodom iz poletnega na zimski čas, ki se nezadržno bliža, se počasi zaključujejo tudi moji dokaj redni tedenski obiski ovala. :oops: No, včeraj sem kljub temu uspel priti tja tako zgodaj, da sem lahko "oddelal" svoj krog v dnevni svetlobi. 8)

In tam, jasno, nisem bil sam, saj sem, tako kot običajno, srečal (beri zaostajal) kar precej tekačic in tekačev. Predvsem je bilo po dolgem času (OK, Fotrov tek ne šteje) kar nekaj članov TF. Vitezi so pa, itak, stalni gostje Brda. :wink: Skratka, včerajšnji tek je bil zelo prijeten. :D

Kaj pa analiza v Brunarici :?: Z eno besedo, super :arrow: Običajno število 1 - 3 rednih udeležencev je naraslo kar na dober ducat, saj so se tudi Vitezi odzvali na moj včerajšnji "izziv" ter se v polnem številu vsedli z nami za skupno mizo. :D Skupni imenovalec debate so bili, seveda, dogodki, ki so kakorkoli povezani s tekom, kasneje pa je debata kot je to že običajno ob malo večji udeležbi v Brunarici, stekla tudi nekoliko širše. :!: No, nobenih detajlov, dovolj bom povedal že s tem, da je na mizo ponovno "prišel" Alešev legendarni dlančnik ter Tinijev GSM z dokumentacijo poletnega Krvavca, izhodiščnega mesta sedaj že kultnih nočnih SMS-ov. :lol: Vse skupaj je bilo, jasno, "oplemeniteno" z nežno borčevsko ali orientalsko zvočno kuliso. :wink:

Kakorkoli že, jaz sem se imel prav fajn v Brunarici, včeraj. :!: :D

PS:
Letos bom na Brdu med tednom, žal, le še 1-2 krat. :cry:

PSS:
Okoli ovala se redno sprehajajo tudi obiskovalci "sa kerovima". 8) To je še vse OK, vendar so med njimi tudi 2-3 arogantneži (eni in isti), ki se jim nikakor ne da dopovedati, naj dajo svoje "mrcine" na povodce. :evil:
Sem začel kar malo razmišljati, da bi napisal en "protestni" E-mail našemu vrlemu županu, a že vnaprej vem, da bi bil to boj z mlini na veter. :bum:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
nekaj dni sem bila "prisilno" na počitku (mularija bolna), včeraj je bil izgovor :oops: boleče grlo... danes se že cel dan nalivam s čajčki in bašem pastile za grlo, tako da mi danes Brdo ne uide.
bi pa vas, dragi moji izkušeni, vprašala kje v KR je primerna trasa po asfaltu, da jo "krstim" z 10-ko :?: se moram navaditi asfalta, drugače bo čudno v LJ.
do sedaj sem tekla s Primskovega proti Rupi, nazaj po gl. cesti do stadiona, pa nazaj do Primskovega in ponovila krog. kot prvo mislim da to ni 10 km (ali pač?), kot drugo sem se naveličala, da me folk zabodeno gleda ko krožim tam okrog (sicer bi jim mogla kar :FO: pokazat - kaj jih briga!!!!). ideje na plan.

pa lep dan, mogoče se danes še srečamo na ovalu.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
PSS:
Okoli ovala se redno sprehajajo tudi obiskovalci "sa kerovima". 8) To je še vse OK, vendar so med njimi tudi 2-3 arogantneži (eni in isti), ki se jim nikakor ne da dopovedati, naj dajo svoje "mrcine" na povodce. :evil:
Sem začel kar malo razmišljati, da bi napisal en "protestni" E-mail našemu vrlemu županu, a že vnaprej vem, da bi bil to boj z mlini na veter. :bum:[/quote]

Vlajko, žal lahko že naprej veš kakšen bo rezultat :( škoda tvojega časa in živcev.
pač letiš še malo hitreje, če se kaka mrcina vate zažene :D :D :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
metkamarjetka napisal/-a:... vprašala kje v KR je primerna trasa po asfaltu, da jo "krstim" z 10-ko :?: se moram navaditi asfalta...

Jaz stanujem v Drulovki. Pozimi zvečer pogosto meljem naslednjo traso:

Drulovka (Mercator) – mimo Zarice in Planike - mimo Tekstilindusa – podvoz pod progo - mimo Piramide – Stražišče - Labore – skozi Orehek – Drulovka (Mercator).
Tale krog je v celoti asfalten, dolžina (merjeno s TIS) je 9.900 m. Trasa je "začinjena z zmernim 500m dolgim klancem pri Piramidi. 8) V glavnem (razen nekaj metrov proti Piramidi) je ob cesti pločnik, trasa je v celoti osvetljena, primerna tudi za nočni tek.

Ker pa "sumim", da si iz Primskovega, še nekaj tebi bolj na kožo pisano:
Drulovka (Mercator) - mimo Zarice in Planike - mimo Tekstilindusa – most nad Supernovo - Zlato polje (semafor) - Primskovo - Mercator Center Primskovo - Delavski most - – skozi Orehek – Drulovka (Mercator).
Ta krog, prav tako v celoti asfaltiran, je nekoliko daljši, okoli 12,5 km, "vsebuje" tudi 700m klanca in sicer od Supernove na Zlato polje.

PS: Če bi želela spoznati še več "mojih" tras, mi po ZS pošlji svoj E-mail. Poslal bi ti datoteko s seznamom teh tras najrazličnejših dolžin, podlag in naklonov. :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
uf, to pa je bilo expres. :D hvala hvala.
saj bi se v bistvu lahko spravila kamorkoli, ampak bi bilo fino, da je čim manj avtomobilov in gužve.
Uporabniški avatar
 matej712
metkamarjetka napisal/-a:nekaj dni sem bila "prisilno" na počitku (mularija bolna), včeraj je bil izgovor :oops: boleče grlo... danes se že cel dan nalivam s čajčki in bašem pastile za grlo, tako da mi danes Brdo ne uide.
bi pa vas, dragi moji izkušeni, vprašala kje v KR je primerna trasa po asfaltu, da jo "krstim" z 10-ko :?: se moram navaditi asfalta, drugače bo čudno v LJ.
do sedaj sem tekla s Primskovega proti Rupi, nazaj po gl. cesti do stadiona, pa nazaj do Primskovega in ponovila krog. kot prvo mislim da to ni 10 km (ali pač?), kot drugo sem se naveličala, da me folk zabodeno gleda ko krožim tam okrog (sicer bi jim mogla kar :FO: pokazat - kaj jih briga!!!!). ideje na plan.

pa lep dan, mogoče se danes še srečamo na ovalu.

tudi v tej temi (kakšno leto nazaj) smo že debatirali različno dolgih trasah V od Kranja (Primskovo in polja proti Vogljam, Brniku..)

malo pobrskaj, če se prav spomnim, sem še sliko prilepil

PS to je TUKAJ
sem pa opazil, da so slike izginile - bom še enkrat dodal
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
SUPERCA :!:

moram probat še v drugo smer, ne da samo na Brdo rinem :bum:
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93