prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:
pegaz napisal/-a:
dannae napisal/-a:Pozdravček
d

Dannae: a ni bilo tisto: "...Nikdar nočem biti VELIK"? ;) ;)

LL Pegaz :)

NE, ona ima prav. Pegaz, c, c, poznavanje literature, sedi, cvek. :!: :D

He he Nta
sam dva vprašanja (he he da te še malo podrezam :twisted:)
- a veš, kaj se je zgodilo s fantom, ki je POMOTOMA rekel "velik" namesto "velk"? (kroglice pregelk so neusmiljene)
- ma ja, sej je dost.
Prid raj na Golado, mamo rivajvl :)

Zdej pa konc smetenja, al pa gremo raj v Hlevček.
LL Pegaz :)
Nazadnje spremenil pegaz, dne 11 Jul 2007, 08:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 shash
Pegaz je bil zlo priden v šoli, info iz prve roke.

Mogoče je sam mal pozabu kaj ( EMŠO)

:shock:

LP
 Nataša
ah, ja...
Nazadnje spremenil Nataša, dne 10 Jul 2007, 17:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Sončka
Lep pozdrav vsem,

če me bo oči pustil, pa če me ne bo hrbtnica bolela, pa gležen, pa noht na mezincu, pa prameni na laseh... pridem.

Lp, Irena
 dragann
Živjo,
tudi jaz pridem, v kolikor mi ne pade kej zelo težkega na glavo.
LP, Dragan
Uporabniški avatar
 izyemna
hoj,
po dolgem casu se prikazem tudi jst.
lp,
t :D
Uporabniški avatar
 milkec
Danes smo ugotovili, da je naš vrli Yusuf strah in trepet tekačem, saj so se dane siz lukenj prikazali vsi tisti, katerim je strah pred grozoto jemal voljo do Golade. Tako nas je teklo kar dobro dvomestno število.

Pa danes smo dobili tri nominirance za rookie of the year on Golada, saj je bila postrežba novincev prvovrstna. Škoda ker ti ne bodo nikoli več novinci, razen če bo veleumni Pegaz natuhtal način, kako jim povrniti goladarsko nedolžnost!
Uporabniški avatar
 shash
milkec napisal/-a:Danes smo ugotovili, da je naš vrli Yusuf strah in trepet tekačem, saj so se dane siz lukenj prikazali vsi tisti, katerim je strah pred grozoto jemal voljo do Golade. Tako nas je teklo kar dobro dvomestno število.

Pa danes smo dobili tri nominirance za rookie of the year on Golada, saj je bila postrežba novincev prvovrstna. Škoda ker ti ne bodo nikoli več novinci, razen če bo veleumni Pegaz natuhtal način, kako jim povrniti goladarsko nedolžnost!

Milkec, četudi ne bom nikoli več novinec na Goladi, se potrudim da še kdaj pogostim tekače Golade, ker ste super družba.
Ti pa smo povej a isto kot danes ali kaj novega probam iztuhtat.

V glavnem pa trasa fantastična, družba pa naravnost SUPER. VSI PO VRSTI. In ker sem blizu doma, jo bom verjetno še kar nekajkrat odtekel, z vami in sam.

LP
Uporabniški avatar
 milkec
Ti kar pridi, samo ne se Yusufa ustrašit, saj ni tako grozen! Glede pogostitve, pa je tako, da nas ne razvajaj, pa še komu drugemu kdaj kaj prepusti ;)
Uporabniški avatar
 dannae
Dokazno gradivo!

Fajn sem se mela. Lušna druščina ste...

Pozdravček
d

ps ficko je bil vesel, ko sm spet domov prišla...
Uporabniški avatar
 še1PR
Lepo vas je bilo spet videt! Ta "stare" in ta "mlade"! :wink: :)

Shash ti kar peči! Je bilo odlično!!! :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Res lustno :) .

Dannae, tista tvoja ideja, da enkrat privlecemo rostilj za enkratno uporabo in si specemo cevape pa sploh ni tako slaba.. :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
tini napisal/-a:
privlecemo rostilj za enkratno uporabo in si specemo cevape

:roll: Hvala, ampak bo treba pa kar pri novincih lobirat. Jest sm zej že ta stara.... :wink:
No, al pa pr kakšnih ta starih, da ta frišnim pokažejo... Vse je stvar dogovora. Včeraj je bilo ravno ta pravo vzdušje za čevape....

d
Uporabniški avatar
 shash
dannae, fajn fotke.

še1pr, bom še kdaj pekel.

milkec se bo sigurno pridružil pojedini, mal pa včasih paše razvajanja :D , sam seveda ne prepogosto :nono: .

LP
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA