Ponudba s piškotki je zelo zanimiva, zato bo večerja ob 20h. Bomo obujali spomine na Radence.
Ali katera skupina ponuja kaj več ? Čevapi s kajmakom , se z veseljem pridružim . , pol pa še na sladico.
torej, ne samo, da se moram odločat glede na traso, vreme in družbo... zdaj bo kriterij postal še posladek. uf, kam je tale krožnik prilezel....
danes ima temperatura najvišji ponder, zato bom prišla na štart ob 20h, če sploh... (vročinaMeMatraZaZnoretNeSamoZaZnojitPress)
pozdravček
d
Jaz bom prišla ob 19ih, ker mi prej verjetno ne bo zneslo, dan je pač prekratek, pa čeprav je poletje ,
Me pa zanima tisto o posladku, al je vroče al pa ne razumem kje bodo ti piškoti.
Danes sem pa fasal za vse nazaj.
Krivec korenina na poti in moja nerodnost, da imam sedaj desni gleženj za dve številki večji, kot ponavadi. Počilo je pa tako, da sem mislil, da mi je gleženj zlomilo.No vseen sem odtekel takrtko klasiko v družbi bobra, ki je tudi jamral na bolečine v desni nogi.
Led že hladi oteklino in čist tako sprašujem koliko časa sem out, da se tale zadeva sanira.
O sranje raf Saj pomojem tudi če bi zaključil ob nesrečei in capljal nazaj do avta ne bi bilo nič bolje. kakorkoli čimprej pocajtaj gleženj in poročaj kako bo jutri
Saj jaz nisem nič boljši. Tok se silim s tekom in tekmam da bom res kmalu obležal. Desna ahilova me daje, levo podplato pa še kaj bi se našlo. In to kljub pošteno zmanjšani razdalji v juliju. Grem na masažo in bom videl kaj poreče strokovnjak. Če ne drugače se bom suspendiral do nadaljnega .
Raf teden nazaj sem tekel skupaj z Majem z Rožnika pa sem pred Cekinovim gradom stopil v luknjo in sem imel prav tako silno lep gleženj. Klinc takoj v četrtek sem šel tečt bolelo me je kot hudiča vmes hladil z ledom mazal z naklofenom pa je šlo nazaj. Pač odvisno kaj bo pri tebi. Vse kar probaš ne more škodovati. Ma se vidimo v torek a ne.
Vsi ki smo se zbrali ob 20h smo samo čakali na konec teka in na Cormijeve piškotke .
Po dolgem času sem naredil standardni K-Rožnik. Bili smo pridni in kar hitri. S spelo* sva pritekla zadnja in čas je bil vseeno nekaj sekund pod 1h.
...ja takole prvi krog ravninski je padel v družbi bobra...v naslednjem pa se nama je pridružil še raf....sicer sta zaradi že znanih okoliščin odtekla malo skrajšano varianto...
ob 19-ih sva z rafom še pospremila miciM na svojo dozo KRožnika...v solo izvedbi.....miciM sorry ampak res ni bilo volje, da bi odtekel še tretjega in ti delal družbo...majčkeno se pozna nedeljski Grintavec.....
....raf in bobr cimprej se pocajtejta pa da se spet vidmo na K-Rožniku....
Včeraj je bilo še ob 20h vsaj za mene še zelo toplo tako, da nisem imel prav veliko volje za tek. Me je pokonci držala ponosna lastnica piškotov - super so bili.
Včeraj je bilo kar hitro zame tudi, bruto 1.05 na moji uri, Laufer kaj je pokazal tvoj Garmin neto? Me zanima, ker sem tokrat imel poseben dan, na vrhu Rožnika sem namreč nekaj minut čepel za grmom hehe..Ja ob 8h so že skoraj naglavne lučke potrebne ampak očitno je bilo nevarno čez korenine tudi ob zgodnejših urah. Raf upam da se izmažeš brez gipsa.
Avi-ju kapo dol za Grintovec.
MiciM drži se v nedeljo na maratonu!
Piškoti Cormi so pa že kar zakon..
Včerajšnji tek je bil zame spet naporen, predvsem zaradi sopare. Pravzaprav se mi je zdelo, da tečem hitreje, kot pa v resnici sem. Kljub obljubljenemu posladku na cilju in strahu, da bodo sotekači vse pojedli, hitreje ni šlo.
maj napisal/-a:Včeraj je bilo kar hitro zame tudi, bruto 1.05 na moji uri, Laufer kaj je pokazal tvoj Garmin neto?
Moja urica, ki ni Garmin, je pokazala 59:25 (s tem, da sem jo med postankom na vrhu Rožnika ustavila).