prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
matej712 napisal/-a:a tisto ravnino ob obrtni coni Senčur si pa opustil?

Ne, ne to traso imam za jutranje sprostitvene teke, včasih celo z mojo punči..

Se navajam zgodnje ure štarta ljubljanske desetke, prav zdajle sem odtekel eno. So pa pred nekaj dnevi prav prijetno posuli po teh goznih poteh, tko da po moje tudi v prihajajočih deževnih dneh ne bo slabo za tečt.

Slika

Je kdo za popoldansko ponovitev ( z malim dodatkom) - Bor, mogoče Matevž, kdo neimenovani?
Uporabniški avatar
 ales
Meni bi ustrezalo mal pred četrto. Sam tko, bolj počasi.
Uporabniški avatar
 Bor
ales napisal/-a:Je kdo za popoldansko ponovitev ( z malim dodatkom) - Bor, mogoče Matevž, kdo neimenovani?

...sori, otroci bolani, zato sem doma.....mogoče naslednji teden
Uporabniški avatar
 matej712
ales napisal/-a:Meni bi ustrezalo mal pred četrto. Sam tko, bolj počasi.

jaz bom bolj pozen - imam še nekaj okrog bajte za narediti. Danes imam sicer v planu bolj hitro (ali 5km @3:45 ali pa 2x1600m še malo hitreje). Seveda po omenjeni trasi - tam imam z biciklom vse izmerjeno!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ok, trčkarali boste bogvekje. :roll: 8)

Kje in kdaj boste pa analizirali svoje dosežke? :?: Vprašanje je naslovljeno bolj na Aleša, zapriseženega analitika. :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Ja analiziral bom zgleda kr doma-pritisnil gumb mode ene parkrat na Garminu in to je to..

Saj, danes bi mi bolj ustrezala tekaška družba (časa, preživetega na analizah imam še od prejšnjih dni še v izobilju). Tko da jih bom, naslednjih par izpustil.
Uporabniški avatar
 SasoP
Zdravo, ali ima kdo profil proge okrog Brda? Hvala že vnaprej. Sicer pa danes kar pestro - predvsem veliko sprehajalcev. :P
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
malo off topic: včeraj popoldan sem na Primskovem videla pet fejst mladcev :D , ki so se "trudili" nabirati kilometre. pridni, pridni!!!! je bil mogoče kdo od vas :?: sem vam bila kar mal fovš, ....ampak bil je dan za počitek. danes pa sigurno!
Uporabniški avatar
 ales
Res da nisem bil najbl fejst, sem bil pa pobudnik. Torej, tko na hitr si spoznala še Matevža, Mateja, Erota, tinija. Smo odtekli mal skrajšano 24tko v zmernem tempu , še v času treninga dolžine, potem pa združno ocenjevali hitrost, tehniko, taktiko, splošni vtis,.. maratoncev na NY maratonu. Aja, btw:zmagal je pa Matej, ki nas je v neverjetnem finišu vse pustil daleč zadaj.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
no vidite fantje - ste opaženi!!!! še naša najmlajša je komentirala: lej mami, tejle pa lavfajo - tko k´t ti :D

ampak nekaj me zanima: vas nič ne moti tekati ob tako prometni cesti in skozi križišča s semaforji? mene grozno. vem ja - ni druge. saj je potem proti Rupi in Kokrici, Brdu bolje, a ne.

pa srečno naprej!
Uporabniški avatar
 Matevz
Saj smo od Aleša (pri Boltezu) tekli le cca 1km ob cesti potem pa v gozd. Prometa je bilo sidcer tudi tam dosti (ne sicer veliko, a več kot običajno), a ne avtomobilskega.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
v petek sem na Brdu skoraj samevala. edino moja dolga senca v zahajajočem soncu me je spremljala :D

če se spomnim kakšna "gužva" je bila kak mesec nazaj :? ste malo izpregli, al kaj? ali ste zamenjali lokacijo zdaj, ko je vse okrog Brda razrito?
Uporabniški avatar
 ales
Joj škoda k je že konc sezone. Grem zjutraj tečt na mojo regeneracijsko desetko čez polje, ob AC in čez gozdove nazaj in postavim PB. Kile kr kopnijo. Me kliče Matevž med službo, da bi šla popoldne še mal tečt in se kljub rosenju res odpraviva. Jutranjih 49 min sva skrajšala na 44. Cilj je sedaj 2.52, z ene tolk sva tudi odtekla en kratek interval.

Zdaj so sicer zaprli tisto pot od parkirišča proti "svinjakom" (še Planet TUŠ nam naredijo, pol bo pa že zmanjkal zemlje), a se da tm prav nasproti Borove slaščičarne po enem kolovozu lepo teči do kolesarske steze (vsaj zdajle k še ni snega in blata).

.ps poročilo je predvsem namenjeno unim junakom k ne upajo stavit za paleto..
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA