prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 metkamarjetka
[quote="ales"] 29-30.12(selitev).

uote]

zapuščaš Primskovo? če sem prav razumela si nekje na tej lokaciji...

pa "veselo" selitev !
 janezu
upam,da se nas bo kar nekaj zbralo,kajti v ilegali je še nekaj talentov za žurke :D ,ki tega ne bodo zamudili.v igri pa je termin 15. in16.,za vse pa pooblastimo žur ministra veljka.tek-pohod pa obvezen(prog in dolžin neomejeno,tudi glede na vreme in želje) LP ju
Uporabniški avatar
 Dule
janezu napisal/-a:kaj,ko bi se gorenjski TF pred novim letom zbrali nekje(jošt,čepulje...)kakšno rekli-spili :D mislim,da je vlajko pravi naslov zato.lahko bi zaokrožili ali mohor,špičaka,križno.. kaj mislite LP ju

Odlična ideja Janez.

Glede nato, da plačujem štrom Elektru Gorenjska menim, da sem tudi jaz upravičen udeležbe na žurki TF gorenjska :idea: 8)
Časovno bi mi najbolj ustrezalo 14. ali 15.

Torej 8. Dule

ps mogoče nebi bilo slabo premaknit vabilo v svojo temo saj marsikdo ne spremlja treningov v Kranju :roll:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Lahko računate tudi name. Sicer pa ne vem, zakaj tako navijate za vikendaške opcije - pomoje bi znalo bit kar precej ljubi po Božiču doma, kar pomeni, da so nam na voljo tudi "delavniki".

centerfor: lojzeP
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tema o novoletni žerki se nadaljuje tule. :arrow: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Če ima še kdo v planu v nedeljo daljši tek, se lahko pridruži nama s tinijem. Opoldne štartava s parkirišča pred Oplom na Primskovem.Nameravana trasa: mal po asfaltu, večinoma pa po gozdnih poteh do Vodic. 30-35 km v zmernem tempu.

Vabljeni!

p.s.
@metkamarjetka - seli se pa le moje pol službe, v ta rumeno stavbo pri gimnaziji..
Uporabniški avatar
 ales
En mal smo skrajšali. Tini je vključil še AR in iskanje službe v šenčurski i.coni. Pridružil se nama je Boštjan, ki pa sploh ni bil glavni pobudnik hitrega teka , ki smo ga zaključili prej ko v dveh urah in pol, za slabih 30km; vsi polni planov za Istro in prihodnje leto.

So me ene prosile, da bi rade vidle kje se teče do Vodic - no tule je slika:
Slika
Uporabniški avatar
 matec
dober trening! kar tako naprej
Uporabniški avatar
 tini
Ojla,

Res lep trening danes.
Prisel sem sicer "rahlo" nespocit" - vceraj cel dan smucnja na Turacherju, pa se zjutraj en res (HR intenziven) tenis, le kaksno urico pred tem nasim druzenjem. O primankljaju spanja v zadnjem tednu pa bolje, da ne govorim.. :)

Za bazicni tek, vsaj v tem decemberskem terminu smo res zaceli kar hitro (no, priznam, da je "del" krivde tudi v meni). Km casa nad 5 min do ene 17 km ni bilo (so pa bili se precej hitejsi :) ), no takrat pa smo rekli, da bomo vseeno mal smanjili.
Mene so sicer ze od samega zacetka skrbeli rahlo visoki pulsi - dosegal sem pulse med 155-165, kar je bilo zaskrbljujoce. Mogoce je to za drugo temo - samo, to je zame noro. V moji tekaski karieri se nimam polovicke, ki bi jo odtekel z vec kot 165. In te niso bile "kao" dolgi tek.
Kar se je dogajalo po 20ki, pa je zgodba zase - s tempom okrog 5min/km mam se vedno okrog 160 - pa fanta spustim mal naprej, pa zacnem zmanjsevat. Z slow joggom (to pomeni se kaksno minutko pocasnje) se skoz 157,58 - kaj naredi utrujenost in nespocitost. :)
O tistem zalutanju po pri KAMM-u pa ne bomo kaj vec govorili. Nalednjic tecem z nozem, da bom sekal zico pri AC.

lp
Uporabniški avatar
 tae
Ne spada ravno v to temo, ampak zbodle so me tini tvoje besede okoli pulza. Dejansko mi ni jasno da se ti zdi pulz med 155-165 visok, glede na to, da je pri meni to normalno. Verjetno imaš že drugače nizkega. Ja, ljudje smo si različni. Ali to morda naredi tekaški staž ?
Uporabniški avatar
 tini
tae napisal/-a:Ne spada ravno v to temo, ampak zbodle so me tini tvoje besede okoli pulza. Dejansko mi ni jasno da se ti zdi pulz med 155-165 visok, glede na to, da je pri meni to normalno. Verjetno imaš že drugače nizkega. Ja, ljudje smo si različni. Ali to morda naredi tekaški staž ?

Ja, v normalnem (spocitem) stanju je precej nizek. Imam pa problem pri vzdrzevanju visokega pulsa (nad 160) - ocitno ga premalo "zgem" po stezi.
Drugace se mi pri dolgih tekih pri tempu 5min/km giblje med 135-140.

lptini
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ej "tini" kako je na Turacherju? že dovolj snega? to smučišče mi je ful všeč, pa bi šla mal pomigat tja še pred novim letom....
Uporabniški avatar
 tini
metkamarjetka napisal/-a:ej "tini" kako je na Turacherju? že dovolj snega? to smučišče mi je ful všeč, pa bi šla mal pomigat tja še pred novim letom....

Snega je precej - in to naravnega.
Sam imam kar mal tezav z njim - po letih in letih smucanja po pretezno umetnem.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
tini napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:ej "tini" kako je na Turacherju? že dovolj snega? to smučišče mi je ful všeč, pa bi šla mal pomigat tja še pred novim letom....

Snega je precej - in to naravnega.
Sam imam kar mal tezav z njim - po letih in letih smucanja po pretezno umetnem.

ne, ne .... naraven sneg je boljši.

z novimi smučkami :D pa sploh :D juhu, se že veselim :!:
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA