Ojla,
Res lep trening danes.
Prisel sem sicer "rahlo" nespocit" - vceraj cel dan smucnja na Turacherju, pa se zjutraj en res (HR intenziven) tenis, le kaksno urico pred tem nasim druzenjem. O primankljaju spanja v zadnjem tednu pa bolje, da ne govorim..
Za bazicni tek, vsaj v tem decemberskem terminu smo res zaceli kar hitro (no, priznam, da je "del" krivde tudi v meni). Km casa nad 5 min do ene 17 km ni bilo (so pa bili se precej hitejsi

), no takrat pa smo rekli, da bomo vseeno mal smanjili.
Mene so sicer ze od samega zacetka skrbeli rahlo visoki pulsi - dosegal sem pulse med 155-165, kar je bilo zaskrbljujoce. Mogoce je to za drugo temo - samo, to je zame noro. V moji tekaski karieri se nimam polovicke, ki bi jo odtekel z vec kot 165. In te niso bile "kao" dolgi tek.
Kar se je dogajalo po 20ki, pa je zgodba zase - s tempom okrog 5min/km mam se vedno okrog 160 - pa fanta spustim mal naprej, pa zacnem zmanjsevat. Z slow joggom (to pomeni se kaksno minutko pocasnje) se skoz 157,58 - kaj naredi utrujenost in nespocitost.
O tistem zalutanju po pri KAMM-u pa ne bomo kaj vec govorili. Nalednjic tecem z nozem, da bom sekal zico pri AC.
lp