prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
matej712 napisal/-a:... vse modro (na tleh in v luftu) ...

Jutri dopoldan bom še jaz pogledal, kaj je to za "eno čudo". :?: :wink:
Uporabniški avatar
 matej712
Vlajko napisal/-a:Jutri dopoldan bom še jaz pogledal, kaj je to za "eno čudo". :?: :wink:

Ni rečeno, da bo to "čudo" še tam. Jaz ga do včeraj nisem opazil, vsaj v taki koncentraciji ne :lol: :lol: :lol:
Proga je sicer suha kot poper.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
včeraj je bilo prav užitek teči (kljub gužvi okrog Brda), ker je bila že RES prava pomlad. ko sva se peljala nazaj je termometer kazal - ne boste verjeli - 18 stopinj :juhuhu: bo treba zimsko garderobo kar pospraviti :D upam, da nas ne preseneti kak zapozneli sneg v marcu :!:
Uporabniški avatar
 matej712
vencelj napisal/-a:...slabih 40 min za krog. :D lp, vencelj

:shock: :shock: :shock: vencelj, a so te medvedi preganjal? To je že čisto spodoben tekmovalni čas!
Uporabniški avatar
 mitjas
matej712 napisal/-a:

:shock: :shock: :shock: vencelj, a so te medvedi preganjal? To je že čisto spodoben tekmovalni čas!

Podobno sem tudi sam pogledal včeraj ko sem videl Vencljev post :)
Malo je tekačev na ovalu, ki se lahko "pohvalijo" s takim časom, žal me (še) ni med njimi.
 kvibo
A mogoče kdo v nočnem času laufa okoli Brda? Me zanimajo vaše izkušnje.
Velikokrat se namreč zgodi, da je, ko pridem domov že trda tema.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
matej712 napisal/-a:

medvedkov tam ni. lahko pa, da se je kakega jelena ustrašil :D po mojem pa je letel za kakšno "srnico" :D :D :D
Uporabniški avatar
 mitjas
kvibo napisal/-a:A mogoče kdo v nočnem času laufa okoli Brda? Me zanimajo vaše izkušnje.

Ponoči še nisem tekal okrog Brda, predvsem iz enega razloga: na prvih 4ih kilometrih je preveč možnosti za zvin gležnja, ker je cesta preveč "razsuta" - nanosi peska, neraven teren...
Zato se v nočnih urah rajši podam kar po asfaltnih cestah :?
Uporabniški avatar
 Herman Pujs
kvibo napisal/-a:A mogoče kdo v nočnem času laufa okoli Brda? Me zanimajo vaše izkušnje.

kajpak, tudi to smo se že šli. Brez težav, če ne dirjaš ravno s 4/km (mitjas najbrž spada v to kategorijo 8) ). Navsezadnje cesta ni tako razrita, kot je bila svoje čase in je tveganje kakšne poškodbe skoraj minimalno.

Če je pa polna luna, pa tko ne rabim govort, ane :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
kvibo napisal/-a:... Velikokrat se namreč zgodi, da je, ko pridem domov že trda tema ...

To se skoraj redno zgodi tudi meni, kadar se udeležim skupinskega teka, saj praviloma vse "tovrstne dogodke" zaključujemo z analizo v Brunarici. :D :wink:

Včasih takrat doma tudi bliska in grmi ... :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
metkamarjetka napisal/-a: upam, da nas ne preseneti kak zapozneli sneg v marcu :!:

no, moja bedna napoved se je na žalost uresničila :( :cry:

spet se bom "preselila" nazaj na asfalt, ker bo na ovalu verjetno obupno razmočena trasa.

pa dober tek vseeno! 8)
 bokij
metkamarjetka napisal/-a:no, moja bedna napoved se je na žalost uresničila :( :cry:

Se strinjam, da bi bilo vseeno, če bi ostalo kot prej :( Sicer pa, ne se skirat, saj ne bo dolgo :D

Ko pa smo že ravno pri asfaltu, kje kaj tečete v bližini ovala, ko je tako vreme, mogoče kakšen prometno ne preveč nevaren krog :?:

Naj čimprej skopni!!!
Bojan J.
Uporabniški avatar
 matej712
Oval je skoraj kopen in komaj kaj moker. Blata skoraj nič! Na 2. in 3. km od spomenika je malo snega (teče se po kolesnicah), drugod je skopnel.
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA