prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 mirko1
čestitke, a si imel kaj gužve na poti?
lp, mirko
Uporabniški avatar
 Radolca
bravo Bojan, čestitke in občudovanja tudi z moje strani :clap:
sicer si pa tako ali tako gornik in že znaš poskrbeti za svojo varnost v gorah :!:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
mirko1 napisal/-a:čestitke, a si imel kaj gužve na poti?
lp, mirko

Ja, je bila gužva. Pa sem mislil, da je ne bo glede na to da je bilo med tednom. Do Planike mi je bilo to samo za vzpodbudo. Na nek način sem tekmoval s pohodniki - kar mi je vlivalo motivacije.

Sem pa vesel in kar malo presenečen, da so ljudje dobro sprejeli mojo početje - nekateri so me vzpodbujali celo s ploskanjem. Hvala! Res je bilo lepo. Skoraj Grintovec. :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bojan :arrow: čestitam ti za izjemen čas pristopa iz doline do vrha. :clap: :cast1:

Vseeno pa mi duša ne da miru, zato še malo "drobnega tiska: "Prerivanja" med (običajno prestrašeno) množico po grebenu med Malim Triglavom in vrhom jaz nikakor ne podpiram. :nono: A si morda pozabil, da imaš opravljen tečaj za planinskega vodnika? :?:
:idea: Prihodnjič raje štartaj kar v Mojstrani ter zaključi na Kredarici pa ne boš prav nič prikrajšan pri dolžini teka. :wink:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Hvala Vlajko.

Se strinjam s tabo, da je bil moj tek, bolj kot zame, nevaren za druge. Preprosto nisem pričakoval takega navala obiskovalcev. Danes sem bil na Mangartu (Via Italiana), pa je bilo na vrhu vsaj 50 ljudi. Na vrh sem sedel, kot na prenapolnjeno plažo. Ne predstavljam si groze drena šele na Triglavu.

Časovno okno za lauf na Triglav je res kratko. Pred sezono je bil letos še sneg, med sezono pa gužva.

Sicer se pa po grebenu z Malega Triglava do začetka Triglava da prov super teči pod pogojem, da si sam, seveda.

Seveda me mika še enkrat poskusiti, ker sedaj vem kako poti zgledajo skozi tekaške oči. Prepričan sem, da lahko tečem še hitreje, ker sem tokrat na vrh pritekel še bistveno preveč spočit, da bi lahko rekel da sem se potrudil. (Recimo na Dobrčo ponavadi pritečem tako utrujen, da rabim nekaj minut da pridem k sebi.) Vprašanje pa je ali se bo letos še dalo.

Še nevarnejša je Teraževa varianta čez Prag, kjer tudi ti ne veš kdaj boš kaj na glavo dobil. Res je krajša, ampak je tud velik šodra na poti. Pa še čez Kotel - je težko teči in pa najti najhitrejšo linijo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA