prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ninchi napisal/-a:Hm..a je kdo že tekel po tisti cesti Črna vas, ki vodi do Podpeči? Je varno tam teči ob cesti?

Ufff... tam pa še nisem tekel... se pa občasno tam peljem z avtom...
Meni se zdi precej prometna... že za kolesarje nevarna... :)

Morda bo zanimiva stara cesta LJ - Vrhnika (od Brezovice do Vrhnike) je ob cesti dosti prostora... nekje še makedam, nekje pa že alsfalt (pločnik + kolesarska)...
Če pa imaš raje makedam je ne drugi strani avtoceste (prav tako od Brezovice do Vrhnike) dosti makedamskih cest...
Ok vidim da ste vsi bolj domači tam :P Gledam malo te zemljevide pa se mi dopade naslednja pot:

Lj - Brezovica - Vrhnika - Borovnica - Podpeč - Ig - Lj

a to je fejst prometno ali bi se dalo prelaufat? Ker moram eno malo daljšo spet najt da ne bom samo od Zagorja do Lj vedno šel :D je treba nove kraje spoznat. Aja pa če ma kdo voljo se lahko kdaj pridruži (tudi s kolesom) če se mu da :mrgreen:

Hvala

Lp
Uroš Sobočan napisal/-a:Ok vidim da ste vsi bolj domači tam :P Gledam malo te zemljevide pa se mi dopade naslednja pot:

Lj - Brezovica - Vrhnika - Borovnica - Podpeč - Ig - Lj

a to je fejst prometno ali bi se dalo prelaufat? Ker moram eno malo daljšo spet najt da ne bom samo od Zagorja do Lj vedno šel :D je treba nove kraje spoznat. Aja pa če ma kdo voljo se lahko kdaj pridruži (tudi s kolesom) če se mu da :mrgreen:

Hvala

Lp

Če si mislil Podpeč - Jezero - Brest - Ig... je veliko manj v primerjavi z Podpeč - Črna Vas...

Kdaj imaš pa namen it v to smer? S kakšnim tempom? :)
Uroš Sobočan napisal/-a:Ja ta prvo varianto sem mislil po glavni cesti :P

Hm ne vem samo v glavi planiram in si ogledujem :wink: naslednji vikend mam dvojni PST (trojni če bo podpora in bom dovolj spočit)

Uf... dobr si! :D že ultraš... :)
Uroš Sobočan napisal/-a:Ker moram eno malo daljšo spet najt da ne bom samo od Zagorja do Lj vedno šel :D je treba nove kraje spoznat.

Lp

Lahko se se vedno "prijavis" na tole kar greva z zajcem zjutraj. Okrepcevalnico sem ze postavil. Samo to je verjetno ze mal kratko zate ;)
Morda bi za tole morali odpreti novo temo, pa vendarle: taki skupinski teki so zelo zanimiva zadeva in lahko bi se večkrat dogovorili, različne proge, različna okolja (spoznavajmo Slovenijo :wink: ), imam pač rad spremembe in mi ne leži stalno tekanje na isti trasi...o tem smo že govorili prejšnjikrat na PST. Letos je bilo kar nekaj tega (Šentiljska, Rokovnjaška...), pa malce že kaže, da bo morda še kaj :roll: ...
No, v Dolsko bi z veseljem prišel, a je žal pač tako, da ob koncu tedna (zaradi delovnih obveznosti skozi teden) moram krpati ostale stvari, poleg tega pa še vedno upoštevati tudi tekmovalni ciklus (v nedeljo bom v Preddvoru skušal izkoristiti še zadnjo priložnost, da "pokrpam" letošnji Gorenjski pokal), tako da tudi ni vedno pravi čas za kaj takega...bla bla

seslišmopavidmo

LP, vencelj
Aja, še nekaj, ko sem že omenil, da smo na PST nekaj govorili o tem, da bi se vsakič dobili drugje, vsakič si pač nekdo zamisli traso v svojem "koncu", se dobimo in odtečemo: ideja je super, morda bo celo zaživela...
In začnem iskati primerne trase...za 30, 40...km. Pa je samo glavna cesta, zelo prometna ali pa sami klanci. Ali pa Jelovica , makadamske ceste, zelo razgibane, v lepem, naravnem okolju...
:roll: samo naglas razmišljam :!:

LP
vencelj napisal/-a:Aja, še nekaj, ko sem že omenil, da smo na PST nekaj govorili o tem, da bi se vsakič dobili drugje, vsakič si pač nekdo zamisli traso v svojem "koncu", se dobimo in odtečemo: ideja je super, morda bo celo zaživela...
In začnem iskati primerne trase...za 30, 40...km. Pa je samo glavna cesta, zelo prometna ali pa sami klanci. Ali pa Jelovica , makadamske ceste, zelo razgibane, v lepem, naravnem okolju...
:roll: samo naglas razmišljam :!:

LP

Vencelj le uresnici kako od teh zamisli.

Z Zajcem sva pravkar oddelala tale maraton in bilo je super. Start ob 4:55, vreme lepo oblacno, kar pomeni da ni bilo megle, ki je prej cel teden tezila tu po nasih dolinah. Tempo ni bil prehiter in sva zakljucila v cca 4 urah in 10 minut. Skupna odlocitev, da ponovitev definitivno bo :)
ROSI64 napisal/-a:...ker vidim, da sta res počasi tekla. :)

Rad bi samo dodal, da je bila proga po mojem mnenju precej "težka". Veliko klancev gor in dol. V bistvu nama je največ časa vzel tek navzdol :oops: Jaz iz navade dol tečem zelo počasi, ker varujem kolena. Drugače pa je bila sama trasa fantastična. Ko je bilo svetlo :mrgreen:, so bili razgledi taki, da so mi jemali sapo. Mogoče sem bil ob sapo tudi zaradi klancev :mrgreen:

Popoldne me čaka druga etapa in ne vem kako bom preživel - nakupovanje v BTC. Težko bo :shock: Ni žalost ni treninga, ki bi te pripravil za pohajkovanje po trgovinah :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA