ninchi napisal/-a:Hm..a je kdo že tekel po tisti cesti Črna vas, ki vodi do Podpeči? Je varno tam teči ob cesti?
Uroš Sobočan napisal/-a:Ok vidim da ste vsi bolj domači tamGledam malo te zemljevide pa se mi dopade naslednja pot:
Lj - Brezovica - Vrhnika - Borovnica - Podpeč - Ig - Lj
a to je fejst prometno ali bi se dalo prelaufat? Ker moram eno malo daljšo spet najt da ne bom samo od Zagorja do Lj vedno šelje treba nove kraje spoznat. Aja pa če ma kdo voljo se lahko kdaj pridruži (tudi s kolesom) če se mu da
![]()
Hvala
Lp
Uroš Sobočan napisal/-a:Ja ta prvo varianto sem mislil po glavni cesti![]()
Hm ne vem samo v glavi planiram in si ogledujemnaslednji vikend mam dvojni PST (trojni če bo podpora in bom dovolj spočit)
Uroš Sobočan napisal/-a:Ker moram eno malo daljšo spet najt da ne bom samo od Zagorja do Lj vedno šelje treba nove kraje spoznat.
Lp
vencelj napisal/-a:Aja, še nekaj, ko sem že omenil, da smo na PST nekaj govorili o tem, da bi se vsakič dobili drugje, vsakič si pač nekdo zamisli traso v svojem "koncu", se dobimo in odtečemo: ideja je super, morda bo celo zaživela...
In začnem iskati primerne trase...za 30, 40...km. Pa je samo glavna cesta, zelo prometna ali pa sami klanci. Ali pa Jelovica , makadamske ceste, zelo razgibane, v lepem, naravnem okolju...
samo naglas razmišljam
![]()
LP
ROSI64 napisal/-a:...ker vidim, da sta res počasi tekla.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA