prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Me veseli, da so tule samo pozitivne misli, saj kaj drugega nisem niti pričakoval.

Marsikdo od nas je Humarju mnogo bolj podoben, kot si mogoče misli, samo z drugo stvarjo se ukvarjamo in seveda na drugem nivoju, čeprav po rezultatih tekem je marsikdo že blizu njegovega.
6 ur laufat v krogu, pa kaj si ja nor :shock: :P in še tako hitro :laola

Se spominjam komentarjev izpred dosti, dosti let, ko sem začel teči in bil precej osamljen na cesti.
"Poglej tega norca, ki ima preveč energije in preveč časa" je bil najbolj pogost (ne dobrohoten) komentar.

In vendar sem (in veliko vas tudi) vztrajal dalje, kljub mrazu, vročini, snegu, dežju, velikokrat v hudih bolečinah in poškodovan.

In tečem še dalje (zdajle sem sicer spet poškodovan :( ) in mi še na misel ne pride da bi odnehal.

Prav tako tudi Humarju. Sem sicer daleč, daleč od njegovega nivoja, ga pa vsekakor razumem.
In tudi marsikdo od vas je na istem. Ko si zasvojen si zasvojen in je povsem vseeno ali je to tek, ali alpinizem, ali kaj tretjega.

Drži se Tomaž.
Hja, na vasi nas še vedno malo čudno gledajo, ko gre energija za obdelovanje zemlje in skrbi za domače živali tako v nič :)

Sicer pa, najlažje je pametovat iz fotelja in se smilit samemu sebi in ves zafrustriran pi*dit na vse in vsakogar varno izza anonimnega nicka. Humar, drži se!!
kolikor sem lahko zasledil plača reševanje tuja alpininska zveza, ki je vzpon organizirala. Tako da slovenčki, ki bogi reveži plačujejo vse iz svojga žepa, vnovič blebetajo v prazno...
Naj se reši!
Gozdni Joža, zdrž!!! Kamnški hribi se kopajo v soncu in kar slišm jih kako se menijo, da bi te še kako radi vidl na novoletnem praznovanju. Letos ti šampanjc odpiraš, zato se ne zajebavat!!!!ajde, ajde......

matej
Humar je še vedno živ :laola in se je prek radijske postaje javil v tabor.

Kot so poročali v oddaji 24 ur, je Humar prek radijske postaje stopil v stik s šerpami v baznem taboru. Po besedah Dawa Sherpe, ki s svojimi šerpami rešuje Humarja, je povedal, da ima zlomljeno hrbtenico in nogo ter da se ne more premikati. Dejal je še, da je to morda njegov zadnji pogovor ter da ga bodo v primeru, da ga najdejo, težko prenesli v dolino.

Podobno je povedal tudi načelnik Komisije za odprave v tuja gorstva, Tone Škarja, ki deluje v Katmanduju. Tudi on je povedal, da je Humar dejal, da ima zlomljene hrbtenico, rebra in nogo. Predlagal naj bi, naj ga poskušajo rešiti s helikopterjem.

Drži še malo Tomaž. :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA