No, bom še jaz pristavil svoj piskrček

Prejšnji teden sem bil 100%, da bom ta vikend počival (2x18) ampak me je grbova ponudba premamila. Ne morem pomagati, ker tako hitro podležem dobrim ponudbam
Ves čas me je zanimalo kako bom preživel to, ker sem bil še od prejšnje nedelje (80) utrujen. Sem bil zvečer živčen, če se nisem prenaglil.
Start je bil neprehiter in je ugajal mojemu (utrujenemu) stanju. O megli ne bi izgubljal besed, saj prvi dve uri sploh nisem vedel kje sem

Šele ko sem prej pogledal na zemljevid sem videl, da sva tekla v povsem drugi smeri (zahod) kot sem jaz mislil (vzhod).
Šele na Sv. Trojici sem vedel kje sem. Zanimivo, da sem se v tem kraju počutil odlično. Sploh ne znam opisati kako dobro. Mogoče zaradi višje temperature, mogoče pa zaradi kakšnega"sevanja". Tudi prejšnjič, septembra, je bilo podobno.
Kmalu je sledila moja največja mora - tek navzdol. To sem preživel, potem pa spet tek po "neznanem". Do konca se mi ni sanjalo kje sva, tu in tam kakšen preblisk
Skratka z grbom sva preživela en ultra-trening, ki je bil kar precej naporen. Grbu čestitke za njegov prvi ultra-dosežek.
Naslednji vikend bom res počival (1x18 in 1x33)

Obljubim