prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kam bi želeli oditi na analizo po treningu v Kamniški Bistrici?

v dom v Kamn.Bistrici (kjer so po Duletovem pričevanju srnce, čeprav je vprašanje, koliko jih je v četrtek zvečer)
4
36%
v Kamnik v kavarno, kjer so po Natašinem pričevanju na voljo dobre dobrote
7
64%
Uporabniški avatar
 TAJO
Jaz tudi pridem - na tisto "izi" :oops: varianto teka!
Lep pozdrav, Jožica :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
Jst tud pridem!!!

:D m
Uporabniški avatar
 lojzeP
Moja identiteta bo tudi prisotna - trdno verjamem 8)

2x LP
 Nataša
No, me veseli, da se nabirate!!! glede na to, da sem zadnje čase čist out iz foruma in vsega, kar se na njem dogaja, se že res ZELOOOOO veselim, da vas vidim.

Trenutno mam sicer ene zdravstvene težave, že tri tedne kašljam, se v cukrarni družim s kettejem in murnom, skupi pa se držimo čez rame in pišemo lepe pesmce...:roll: Čez vikend sem bla na morju in sva z Matejko zjutraj že topotali po Krku, ampak ker me zdaj še nekaj pod rebri boli, grem končno k zdravniku, kar mi je največja muka!!! sploh ker morm mehiške limonade v čakalnci gledat, da čist v depresijo padem!

ampak - trening v četrtek v vsakem primeru BO!!!

p.s.: Mojcej, fajn slikca je!!!
p.s.s.: upam, da prideta tud Darko&Tjaša ?!
Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a:...Trenutno mam sicer ene zdravstvene težave, že tri tedne kašljam...

A zdej vidite, posebno ti Nta, kaj se zgodi, če človek manjka dalj časa na TF. Zboli, to se naredi, pa še matrajo ga po čakalnicah, da še depresijo dobi, kot bi bil ob Mrtvem morju na dopustu. Edino res pravo zdravilo, ki pozdravi vse bolezni, je tek po prelestni pokrajini in to v družbi TFjevcev. Zato, da ne bom pisal spet kakšnega slavospeva kot o luni, potem pa je ne bo, ali bo nebo prazno, bomo o lepotah proge pisali po treningu.
:D :shock: :D :shock: :D
Vsi forumci morate priti v kar največjem številu na trening, da povrnemo zdravje našemu naravnemu bogastvu, Nataši. O dragulju Kamniški Bistrici bomo strjevali vtise in doživljaje potem, sedaj je prva, glavna in edina naloga, spraviti Nto iz cukrarne (pesemce naj kar piše) na sončne poljane, med bistre vode, med dišeče gozdove in zdravilne trave, da bo zadihala iz polnih pljuč, brez da se ji bo v grlu zaletavalo ali da bo pljuvala zelene pinkponk žogice.
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol:
Samo s številno udeležbo bomo našli pot do njenega zdravja. Sicer bo morala Nataša skozi celo vrsto čakalnic, mazati se bo morala z zdravilnim blatom, prestati talasoterapijo, masažo s koprivami, postala bo alergična na penicilin, da jo bodo morali zdraviti s črvi, puščali ji bodo kri, prilepili ji bodo pijavke, na hrbet bodo zazauhali kozarce, piti bo morala kalinovje, ki smrdi kakor tekaški štumf po pretečenem teku v Logarsko dolino, zbrali se bodo vrači in ranocelniki, doktorji in medicin mani in ji odvzeli zadnje upanje da bi se spet srečala s TFjevci.
:evil: :twisted: :x :roll: :wink:
Tega pa nočemo, zato vsi na trening v Kamniško Bistrico. Tekači začetniki imate edinstveno možnost, da se pridružite teku, novinci in že prekaljeni tekači na TF pa prav tako. Če vas ne bo, basta fidli, ane, Nta?
:evil: :evil: :evil:

Nataša napisal/-a:...ampak - trening v četrtek v vsakem primeru BO!!!?!

Pridem, tudi v slučaju če zbolim! :shock: :D :evil:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Točn tko!!!
Vsi morate prit!!!
Pa čist vsi!!!
Bomo ustanovil še eno kategorijo za une, k smo vn padl, da spet not pademo...pa tud če sama tečem (al pa hodm) v tej kategoriji, pišuka!!!

Fotr, kok si pa ti tole dobro napisal...kr LojzetaP vpraši...a ne, Lojze? :wink:

m
Uporabniški avatar
 Fotr
mojcej77 napisal/-a: Fotr, kok si pa ti tole dobro napisal...kr LojzetaP vpraši...a ne, Lojze? :wink:

LojzeP, a res? :evil:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Pa ne spet mene po zobeh vlačt, k sem že itaq bl sramežljiv :oops:

2x LP

P.S. me zelo veseli, da se z malo napora dosega, vsaj upam, zavidljiv uspeh 8) :D
 Lučko
Nataša napisal/-a:Trenutno mam sicer ene zdravstvene težave...

Nataša ti kr lepo Slika papi, pa glej de me boš na Slika peljala. :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Fotr napisal/-a: brez da se ji bo v grlu zaletavalo ali da bo pljuvala zelene pinkponk žogice.
:

:shock: hahaha!!! :P
 dpop
Nataša napisal/-a:p.s.s.: upam, da prideta tud Darko&Tjaša ?!

Upanje umre zadnje :wink:

Darko pa Tjaša gresta v četrtek zvečer v Poreč...
(misija "transport otroka z morja do doma"... in če veš
da morava biti oba... si lahko misliš kakšna misija je to)...

Tut mir lajd... al kako rečejo "Hajderjevci"...

LP Darko

P.S. Pa drugič... sej Bistriška Kamnica... or whatever...
ne bo nikamor pobegnila :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
Tek ob Kamniški Bistrici bo vsekakor lepo doživetje v neokrnjeni naravi in če se kdo boji vročine je tu zagotovo ne bo saj poteka po gozdu ob hladni rečici. Da bo vlak nas tekačev še daljši, so vabljeni tudi vsi, ki še ne sodelujete na forumu in nas samo opazujete :D .

Kam bi želeli oditi na analizo po treningu v Kamniški Bistrici?
v dom v Kamn.Bistrici (kjer so po Duletovem pričevanju srnce, čeprav je vprašanje, koliko jih je v četrtek zvečer)
25% [ 2 ]
v Kamnik v kavarno, kjer so po Natašinem pričevanju na voljo dobre dobrote
75% [ 6 ]

Da bo koza cela in volk sit predlagam glede analize najprej dom v Kamn.Bistrici na B vitamin (za srnce bomo res najbrž preglasni) nato pa še v Kamnik na "dobre dobrote" :lol: .. Glede na trend volitev moram rešit kar se še da.. :cry: No kje ste ljubitelji B vitamina :?: :roll:
Uporabniški avatar
 simi
Nataša napisal/-a:No, me veseli, da se nabirate!!! glede na to, da sem zadnje čase čist out iz foruma in vsega, kar se na njem dogaja, se že res ZELOOOOO veselim, da vas vidim.

enako!!
le pozdravi se nam..

saj veš da bom prišla, če treba tudi z avtobusom :lol:

Torej TF-jevci iz smeri LJ, če ima kdo še kaj prostora naj mi napiše ZS? Lepo prosim, za vitmin B in/ali tortico..ta teden sem brez avta :cry:
 Nataša
Glede na to, da me je moral dons zutri Simon dvignt iz postelje, ker mam neko čudno nategnjeno kito na rebrih od kašljanja (jao, kakšne poškodbe, kr neki... :oops: ), bom očitno res samo organizatorka. Če bi še kdo prišel, pa ne more tečt, mikajo pa ga analizne aktivnosti, naj mi se javi, da mu/ji naložim kakšno uporabno opravilo.

Darko, motorka je zarjavela :twisted: Škoda, da vaju ne bo.

Skratka, se veselim ful! jes, jes, jes!!! :!: :D

p.s. Tudi Dragotin in Josip vas vse lepo pozdravljata. Pluvamo kar po tleh. :D
Uporabniški avatar
 runner
Nataša,
prišel bi z dedičem in parimi sodelavci z Hermesa (redno berejo TF samo so malo sramežljivi). :)

Je to OK? Želiva ti čimprejšnje okrevanje.

LP runner & dedič

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA