prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

muc napisal/-a:Ravnokar 25 km - 1:43 :wink:

Že sedaj greš za šalo celega pod 3h. :clap:
Obivankenobi napisal/-a:Torek: 40 min počasi (regeneracija)
Danes: dobrih 15 km oziroma 1h15m na izi
Jutri: 1h malo hitreje kot danes, verjetno okoli 4.45
Nedelja: 18 - 20 km na izi oziroma cca 5 min/km

Lp! :wink:

Ej kolega nebi ti rad solil pameti, saj jo imaš sam bistveno več od mene. But (če prav vem), da imaš v kratkem 2 krajši tekmi, daješ preveč povdarka dolžini in vzdržljivosti.
Tae; super tema.
Ste mi spet dali malo misliti. Namreč tečem zdaj cca 3,5 let, pa še vedno nisem na tem, da bi poleg teka kar tako (beri tečem tako kot mi najbolj paše; sama malo hitreje, v družbi malo počasneje, na tekmah pa itak ne vem iz kje vlečem, ker treniram nikoli ne tako hitro kot potem tečem tam), na treningih kaj razmišljala kako bi tekla. Bo potrebno nekaj narediti, da se bodo ure na tekmah ustavile prej kot lansko leto, čeprav za začetek sezone tega niti ne pričakujem.
V marcu me tudi malo nese kilometrina na suhem, ker enostavno ne najdem časa za suhi in snežni trening, ampak srček dela tako v enem kot v drugem primeru. Čez vikend upam da se ponovno podam ne eno ornk 15ko, da se do Sežane malo pripravim. Bom javila kako mi bo šlo.
Uspešen trening vsem!
lenči napisal/-a:Danes: 4 km za ogrevanje, 10*200 m tempo 4.30 (no zadnji 4.06 :lol: ), 2 km za ohlajanje
V nedeljo me pa Levinja preganja na 9 km :-- :clap: (da ne bi mislila, da bo čvekalni tempo :lol: ).

Oj, oj, Lenči, to bo pa kriza. Sem mislila, da bo :argue: čvekalni tek na 6 km z motivacijskim navdihom, kajti jutri imam namen ponoviti tek na Kunigundo. Tokrat v obe smeri in s fotoaparatom v rokah. Se bom morala navkreber malo "šparat", da bo še kaj energije ostalo za v nedeljo. :lol: :lol:
ZdravkoC napisal/-a:Jaz sem pa včeraj naredil 8 intervalov po jurja ...

Ej, nisem vedel, da si jih 8.. ker jaz sem jih 12! :mrgreen:
..samo jaz se ne pripravljam posebej za Sežano.. 8)
tae napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Torek: 40 min počasi (regeneracija)
Danes: dobrih 15 km oziroma 1h15m na izi
Jutri: 1h malo hitreje kot danes, verjetno okoli 4.45
Nedelja: 18 - 20 km na izi oziroma cca 5 min/km

Lp! :wink:

Ej kolega nebi ti rad solil pameti, saj jo imaš sam bistveno več od mene. But (če prav vem), da imaš v kratkem 2 krajši tekmi, daješ preveč povdarka dolžini in vzdržljivosti.

Tae, za ta teden sem se odločil, da bom glede na to, da nimam za vikend v planu kakšne tekme tekel samo na izi, pa bom pol spet naslednj teden "zaostril" zadeve, sicer sem pa tudi v preteklosti opravil podobne treninge, tudi če sem na tekmah tekel krajše razdalje, pa se je zadeva ponavadi izkazala kot pozitivna...mislim, pa da si mi enkrat razlagal, da tudi kratkaši morajo tečt dolge počasne teke... :wink: 8)
tae napisal/-a:Pa se je zgleda vseeno prijelo. :D

Moj današnji trening: skupaj 16k, od tega 3k ogrevanje in 3k ohlajanje, vmes pa 10x jurja v povprečju 3:48 z vmesno povprečno pavzo manj, kot 2 minuti z hojo.

Tae, glede na čase tvojih intervalov me zanima kakšen imaš prebližni ciljni čas v Sežani?
Sam sem v prejšnjem tednu izvajal zelo podoben intervalni trening in ne vem kaj bi to lahko pomenilo za Sežano! :D
živjo, najprej pohvalim Tae-ta za zanimivo temo, in vse ostale za svoje prispevke...
Dodal bom en trening od mojega varovanca Tonija Habjana, ki bo šel v sežano na 21km, trening je bil opravljen učeraj in sicer načrtovano je blo 50min v tempu 3.35/km na atletski stezi, dejansko je bilo pa prvih 7km v tempu 3.30/km , nadaljevanje v tempu 3.35/km, zadnji km 3.30...
Da ne boste v tej temi samo ta hitri.
:arrow: Moj ciljni čas 1:43 do 1:45 !
Sinoči nočni tek 8,8 km tempo 5:02 !
Danes 6,5 km tempo 4:52 !
Vikend prinese sigurno, kaj daljšega. Drugače pa še 3kg zimske zalog, bo treba pokuriti :mrgreen: do MKM.
Tae ful zanimiv tema! :clap: Bi pa predlagal, da bi spremenil naslov teme v recimo "kako sem danes tekel", da bi lahko vpisovali svoje teke tudi tisti ki ne gremo v Sežano ob enem pa bi se tema lahko nadaljevala tudi po Sežani, saj kdaj pa kdaj tudi tečemo ko se ne pripravljamo na tekme. :wink:

Sam sem včeraj opravil 10 km tek, kot sam pravim z nasmehom na ustnicah, kar pomeni, da tempo ni važen. Sicer pa so več ali majn vsi moji teki takšni, vsaj kar se tempa tiče .
Zanimiva tema! :clap:

Sežana bo zame bolj tempo tek oz. hiter trening tek v sklopu priprav na Dunaj.
Po rekordni Gorici je sledilo:
- pon: cca 10km razteka
- sre: cca 15,5km (3km ogrevanja, intervali 8x1km)
- čet: cca 8,5km razteka

Ta vikend pa je čas za maratonske razdalje...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA