prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:.......pon, tor ali sreda, torej. Slon, kaj praviš, maš kej cajta takrat al bodo spet romi barvice pele? :wink:

Oranzni slon je za trenutek izpustil iz rok romi barvice in je dejal: Draga Nta, meni je tudi v sredo prav. :) Od 1600 naprej se lahko dogovorimo, kakor vam drago. ;) Jaz sem odprt za predloge. :) :) :twisted: Oranzni slon je spet pograbil romi barvice in se posvetil naslednji krivini. :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Jej, Slon!!! Tebe pa že dolg nisem vidu! (ej, as'vidu slike na mojfoto???!!! to je timski deu, a? :) :) :))
Sori, sem spregledal, da si upošteval tud izklop reflektorjev. Ampak smo zgveral pod neomajnim Ntinim vodstvom in strokovno podporo Vida. Sam ti si nam pa manjkal kot domačin 14. Diviziji! Vsekakor sem za kake intervale tud v sredo (al pa petek). Pa da se v soboto mal počiva pred Izolo. Kr predlagej, jest mam čas po 16. uri! Drug teden me do četrtka ni, tko da je petek ok.
LL, Pegaz :)

Ja, kaj ces Pegaz, ce se pa klatis po svetu. :) Ja, sem videl ta duet. Edino takrat so me dobil samega, ko sem zavil k Bajsijevi medvedki. :)
Pegaz, zgleda da bova v petek sama tolkla intervale. ;) Me prav zanima koliko se bom ze opomogel po sredi, ko bom tudi tolkel intervale. :) (Moje zivljenje so intervali PRESS) Ni pene in panike. Ce ne bo slo bom pa bolj pocasi tekel. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Ninocka napisal/-a:......Vidim, da se dogovarjate za naslednji teden... Ali bi komu ustrezal ta petek enkrat po 16:00?

8) Ves mene so ta teden romi barvice ustavile na poti k ponedeljkovim intervalom in bi tudi jaz bil zelo vesel kaksne 'trpece' duse, ki bi globoko dihala z menoj. :) :D Ta petek bi tudi meni odgovarjal. :) Ali receva 1615? :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 tini
Nataša napisal/-a:
Torej...včeraj smo z Vidom in Pegazom na Kodeljevem odtekli nekaj ta hitrih po 400m in je blo prav fino, strinjal pa smo se, da moramo zadevo ponovit in to že naslednji teden. Kdor bi prišel zraven, naj pove, kateri dan (popoldne) ima največ časa.

Jst se tudi priporocam za tovrstni trening. Naslednji petek bi bil kar kewl.

Lptini
Uporabniški avatar
 pegaz
tomaz ny napisal/-a:@tomaž_ny: kdaj in kje si pa imel v mislih? Jaz sem za! Kako je s svetlobo? Kodeljevo je sprobano OK tud ponoči. Tema pa je že ob 17.00.

Sem nameraval okrog 16ih-lokacija:žale.

Ej, sori tomaz_ny, tu lejt. Jest drugač delam do 16h ,pa je vse pred 16.30 čez teden neizvedljivo. No, sem šel pa malo klanec gonit, to se tud nuca.
Pa drugič, OK?
 Ninocka
Oranzni slon,

torej ta petek (12.11) ob 16:15 na Kodeljevem INTERVALI :twisted:

Pa, čimveč nas bo, lažje bo :D !

Pa, drzite pesti, da ne bo zapadlo preveč snega, ker bi moje Mizunke v tem primeru padle v snezno komo. :?
 prim
Tudi jaz bi se vam rad pridružil, da začnem spoznavati ljudi, ki so me navdušili za tek in mi spremenili življenje.

Kakšne intervale pa imate na sporedu?

16:15 OK

Lp Primož
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Ninocka napisal/-a:Oranzni slon,
torej ta petek (12.11) ob 16:15 na Kodeljevem INTERVALI :twisted:
Pa, čimveč nas bo, lažje bo :D !
Pa, drzite pesti, da ne bo zapadlo preveč snega, ker bi moje Mizunke v tem primeru padle v snezno komo. :?

Ja, Ninocka. :) Velja ob 1615. :) No, ce bo sneg, pa vzemi kaksne bolj 'plebejske' tekaske copate, da ne bo potrebno ozivljat Mizunk. ;) :) :twisted: Preverjeno se da lustno tect tudi v gojzarjih. :D :P
@prim, na vrsti bodo intervali po izbiri udelezencev. Ponavadi od 2k navzdol, kakor komu sede oziroma ima predvideno v programu. :) Programov imas pa kar nekaj na forumu. :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
tini napisal/-a:.....Jst se tudi priporocam za tovrstni trening. Naslednji petek bi bil kar kewl.

Tini, dajta se s Pegazom zmenit, kdaj vama odgovarja. :) Jaz imam po 1600 svobodne aktivnosti. :twisted: :) :D

lp, oranzni slon

@tomaz ny se opravicujem, ker smo ti malo 'pohopsli' temo. :) Je bila tako prikladna. :D
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a:
tini napisal/-a:.....Jst se tudi priporocam za tovrstni trening. Naslednji petek bi bil kar kewl.

Tini, dajta se s Pegazom zmenit, kdaj vama odgovarja. :) Jaz imam po 1600 svobodne aktivnosti. :twisted: :) :D

Hoj, tekači,
petek, 19.11. je zame preblizu Palmanove za intervale. Bom šel raje krajši izi tek. 15.-17.11. me ni. Se priporočam za teden po Palmanovi.

@Ninočka, ta petek pa velja 16.15!
Uporabniški avatar
 tomaz ny
pegaz napisal/-a:
tomaz ny napisal/-a:@tomaž_ny: kdaj in kje si pa imel v mislih? Jaz sem za! Kako je s svetlobo? Kodeljevo je sprobano OK tud ponoči. Tema pa je že ob 17.00.

Sem nameraval okrog 16ih-lokacija:žale.

Ej, sori tomaz_ny, tu lejt. Jest drugač delam do 16h ,pa je vse pred 16.30 čez teden neizvedljivo. No, sem šel pa malo klanec gonit, to se tud nuca.
Pa drugič, OK?

Ni sile vsa je stvar dogovora. Se bova pa za kdaj drugič zmenila. :D
Sicer se pa vidimo v Izoli pa bomo kakšno več rekli.
 Nataša
slonček pa ninočka & ostali!

jest bi tut ta petek pršla, a lahko? mogoče ne glih na intervale, na tek pa sigurn...morm počakat Barb...da se speče neki...doooobrga..

a pol loh pridem?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:slonček pa ninočka & ostali!
........bla, bla, bla,....... :twisted:
a pol loh pridem?

He, he, ne vem kako je sedaj s polhi. :D Mislim, da so ze vsi sli spat. :) Nta, ti kar pridi, pa lopatko ne pozabi prinest. :P Sicer bomo videli kaj bo v petek, ampak za vsak primer, ce bo steza preozko spluzena za celo divjo hordo TF-ja. :twisted:

lp, oranzni slon

p.s.: Letos bo pa vroca zima na Kodeljevem. :)
Uporabniški avatar
 tmp
Bom jaz tudi prišla, ampak ne bom tekla intervale, samo lahkoten tek.

Se vidimo jutri ob 16.15

Lp, Tjaša
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

:D No, samo toliko v osvezitev spomina. :P Jaz sem iz zgornjih zapisov razbral, da Nta predvideva ta teden hitre kroge v sredo. :!: Ura se ni dolocena. Kdo je se kandidat? Za petek je tini predvidel nekaj hitrih krogov. Tini, kdaj? Kdo se mu bo pridruzil? Pegaz, prides tudi ti naredit kaksen izi krog? Evo, lipi moji, drzite pesti, da ne bo se treba pluzit. :)
8) Jaz se bom sicer namalal na stadionu, amapk tekel pa ne bom. :( Srecno!

lp, oranzni slon

p.s.: Seveda je vse tole stvar dogovora med aktivnimi udelezenci. :D Jaz samo malo gnjavim. :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA