prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ROSI64
Forrest napisal/-a:.Če bova šla slučajno samo midva,se lahko tudi za bolj zgodnjo popoldansko uro zmeniva :)

Kot zgleda bomo samo mi trije :D lahko se zmenimo tudi na zgodnejšo uro :D
vendar ne v nočnem času, ker tu ne bi rad laufal ponoči :( je narava preveč lepa :D
pa tudi eno praznovanje imam v soboto zvečer :D laufat pa priporočajo 2-3h po obroku :lol: :lol:
 mojA
Živjo,

tole mi je pa všeč, super za dolge teke. Kakšen imate pa kaj tempo? Sicer to nedeljo še ne morem, kakšno kasnejšo pa bi se pridružila. Nulti km na Viču je tisti pri Agrotehniki - ko PST pod železniškim podhodom po 50 mt seka Tržaško?

Fajn tecte !

lp, Mojca
Uporabniški avatar
 ROSI64
mojA napisal/-a:Živjo,

tole mi je pa všeč, super za dolge teke. Kakšen imate pa kaj tempo? Sicer to nedeljo še ne morem, kakšno kasnejšo pa bi se pridružila. Nulti km na Viču je tisti pri Agrotehniki - ko PST pod železniškim podhodom po 50 mt seka Tržaško?

Fajn tecte !

lp, Mojca

Tempo, se prilagajamo počasnejšemu :D
0 tabla PST je točno tam, Agrotehna gruda, kjer je tudi možno parkirat. :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
Narava je tu res čudovita, :D tako da sva danes z Marjano :heart na gorskih kolesih, obdelala prvo Barjansko rundo z vzponom na Sveto Ano. :laola
Uporabniški avatar
 zajc
S Scoobyjem sva štartala pri meni z namenom, da pretečeva kakšen kilometer več. Na Viču sva "pobrala" še Forresta, ROSI64-ja in grba. Nadaljevali smo ob železniški progi do Brezovice. Dokler se ni odprla trgovina smo krožili po ulici kjer stanuje Urška Čepin.

Po kratkem odmoru smo zavili proti "Žabjem vrhu", pristali v Dragomerju in šli nazaj v Brezovico v trgovino. Grb se je na koncu pritoževal, da smo bili več v trgovinah kot na teku :lol:

ROSI64 se je poškodoval pri edini oviri na celi poti, ko je nerodno preskočil podrto drevo in je potem preostanek poti junaško stiskal zobe :lol:

V glavnem bilo je super. Foresstu se zahvaljujem(o) za povabilo, vodenje in potrpežljivost.
Uporabniški avatar
 Scooby
Haha :lol: :lol: Zajc obvlada pisanje poročil! :wink:

Res je bilo enkratno! Mislim, da smo vsi uživali na polno! Hvala vsem za družbo in Forrestu za vodenje po gozdovih nad Dragomerjem! Moramo obvezno ponovit.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Super so ti Barjanski dolgi teki :juhuhu: bilo je spet super, prečudovito :juhuhu:
Dobra je bila ta ideja Forresta o Barjanskih dolgih treningih :clap: :clap: komaj čakam naslednjega, upam da bo nedelja :wink: ker v soboto delam :( dobro so se prijeli ti teki :D pa saj ni čudno, kjer je lepo hoče vsak bit :lol: :lol:

Veliko je že zajc napisal, :clap: tako da bom jaz bolj na kratko :wink: :lol:
Tudi danes sem spoznal za Barje ni samo ravnina, :D se tudi kakšen hrib najde :D počasi bom še Trail teke vzljubil :lol: :lol: Danes je bilo kar nekaj gozdnih poti, višincev, najvišja točka je bila 557m, začeli smo na višini 300m. Da sem bolj cestni tekač se pozna tudi na mojem kolenu, :( auuučč - boli, ker na cestnih tekih ne naletiš na podrto drevo čez cesto :lol: :lol:
Ker sem bil med samimi hitrimi tekači, je bil seveda tudi tempo temu primeren :oops: :oops: nekako smo kompenzirali :D oni malo bolj počasi, jaz malo bolj hitro :D no utrujenost pa ni bila kompenzirana, ker utrujen sem bil samo jaz na koncu :lol: :lol:

Skratka bilo je res čudovito, komaj čakam naslednjega :D kjer bo zagotovo še kakšen tekač več :juhuhu: :juhuhu:
Hvala Forrestu za organizacijo, za CocaColo in frutabelo, zajcu za CocaColo, (spet sem zastonj jedel in pil) hvala vsem za družbo :clap: :clap:

Hvala cele-tu, da nas je pričakal na cilju na Viču s okrepčevalnico v avtu. No nismo veliko spili in pojedli, saj veš cele, ko si na cilju vidiš samo še tuš. :lol: :lol: Hvala, lepo te je bilo videti, naslednjič pa z nami. :wink: :D
Uporabniški avatar
 Forrest
V nedeljo,15.9.2013, je čas za novo potepanje po Barju (če ne bo deževalo).
Traso bomo tokrat izbirali sproti,bo pa naneslo okrog 30km.Manj ne,več pa zagotovo :wink: Seveda bo vmes vsaj ena okrepčevalnica.
Štart bo tradicionalno na Viču pri oznaki PST 0km ob 6:15 popoldne (an"zajc,ejga) :-- .
Pogum velja!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA