prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

MihaPR napisal/-a:1. mihaperme
2. mihaPR

2. mihaperme
Uporabniški avatar
 MihaPR
ya, jest se potrudm pridt, sam koleno spedenam :)
Uporabniški avatar
 Matej
Na, zdaj bom pa jaz zamočil.
Glede na napovedan mraz in moje trenutne sposobnosti se malo bojim celotne trase PST-ja.
Se pa teku jutri ne bom odpovedal. Grem na Brdo, kjer bom poskušal štartati na tri kroge. Tudi to bo lepa kilometraža. Če mi pa ne bo šlo, lahko častno "odstopim" že po prvem ali drugem krogu.

Vsem prisotnim pa lep tek.
Uporabniški avatar
 MihaPR
evo, pridem jest 100%, če le ne bo kakšnega zapleta se dons s kolenom. Definitivno usaj do Ninocke tecem v tempu 6 min/km ali mogoce se kaj manj, tam bomo pa vidl a bo slo do konca. Drugac bom pa druzb ninocki delal :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MihaPR dej pol ti mal pospeš pa prid prej tam pa nam ostalim z NINOCKO ispeci palačinke :lol: :lol: .
Lahko so premera tam nekje do pol metra to moj želodec še prenese kaj več pa ne :o :lol: .
Pa preostali del proge nam lahko malce pogrejete, da ne bo spolzko :lol: :wink: .
Se vidimo ob 8.45 ob 9.00 pa gasa 6min/km.
ČAO!
Uporabniški avatar
 pementos
Lahko tudi racunate name na vsakem primeru.
Uporabniški avatar
 meduza
Pantha Rei,
Škoda, mislil sem, da se bova jutri zjutraj skupaj odločala kdaj in koliko bova tekla. Tudi meni mraz ne pase vender del poti lahko z drugimi pretečeva.
Kaj misliš?
Uporabniški avatar
 Matej
davor, ja, fajn bi bilo še kakšen kilometer skupaj odteč. če se ti da, pridi na Brdo ob 8.30.
Uporabniški avatar
 meduza
Pantha Rei

to je še bolj zgodaj, premrzlo je.
pridem jutri ob devetih pred F. grad in se odločim.

Bova pa skupaj tekla naslednjo rundo v februarju
Uporabniški avatar
 Matevz
Termometer v avtu je kazal -9°C, zbralo se nas je sedem in vsi smo bili namenjeni ves krog.

Marathon, Jos in jaz smo bili v prvi skupini, potem oba Miha, in na koncu še Obi in eden z jeseniško registracijo, ki pa ga ne poznam (morda Davor, ki je napovedoval svoj prihod).

Ko pa smo zaključili, smo opazili še Pementosov avto. Je fant očitno predolgo spal.

Še dobro, daje na začetku takoj Golovec, da smo se ogreli, potem pa ni bilo več prevelikih problemov z mrazom.

Na koncu pa je bila temperatura že skoraj 0. (-1,5°C je avto nameril)

Skratka super trening. Se sam ne bi nikoli tako daleč spravil.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Res je, pementos naju je prehitel pri Livadi, tako da se čudim, da se niste srečali ??
Drugace mrzlo precej na začetku, definitivno pa težje kot pred 14 dnevi, komi sm se vleku na konc že :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa se posebna zahvala

ninocka postavla okrepcevalnico na cca. 23-24 km. Caj in razvedrilo super, ker bi me drgac pobral :(

tisti k ste pa preveč hitel ste pa na zalost prehitel tud okrepčevalnico :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kaj naj še dodam kakor je že povedal Matevž smo v začetku malce šli v ospredje jaz,Matevž in Jos.
V začetku je bilo res kar hladno me je spominjalo na prejšni teden ko sem tekel od mejnega prehoda Podljubelj - Log pod Mangrtom.Tam je bilo celotno progo tako hladno.
Nekaj časa smo še čakali potem smo pa štartali rekoč, da nima smisla čakat, ker je prehladno.
V začetku sem se pihal v roke kot da bi bilo -20 stopinj.
In res je potekalo vse po načrtu.Nekje vmes sem se zopet malce zgubil čisto malo.Potem smo pa skupaj z Matevžom in Josom nadaljevali naprej.
Na koncu prispeli v kar solidnem času 2 uri in 45 minut še se ne motim.
Vmes se spomnim, ko sem omenil da bom tam nekje v deseto pa že na pamet poznal vso progo 8) :lol: :wink: .Je pa ta proga nekaj posebnega, tako da mister Bajsi vsaka ti čast da si se spomnil tako efektivne proge.
V začetku sem malce res pomislil, da bi tekel v času 6min/km, ampak žilca ni dala miru.Potlej sem se proti koncu le nekako umiril, ko sem šel na minus.
Če bo le šansa bom šel čimvečkrat to progo sam da bo prijetno druženje.
Na koncu resda nismo šli na analizo, ker se nam je vsem mudilo domov na toplo.Tako, da ostane za prihodnjič ena AnaLiza več :wink: .
Vsem ostalim pa več sreče prihodnjič!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Škoda Ninočka da nismo ulovili tvojo okrepčevalnico.Smo se pa mi trije Matevž, Jos, moja malenkost spraševali ali ni nekje tu okrepčevalnica Ninočke.
Verjamem Ninočka da si mislila pozitivno, ker si nas hotela oskrbeti.
Je pa dejal MihaPR, zakaj pa da tako hitimo, ker drugače bi pa nas kaj doletelo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:..... od mejnega prehoda Podljubelj .......

Tomaž :wink: ,
preden padeš v roke "geografskim puritancem"..... Podljubelj ni mejni prehod. Mejni prehod je nekaj kilometrov višje: LJUBELJ. :wink: :wink: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA