prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Iz središèa LJ do Portoroža je 124.5 km.Po stari cesti je torej še precej veè.Treba bo zaèeti tam blizu Vrhnike...Vi,ki ste bolj iz tistih koncev Boste že vedeli kaj bi bilo primerno.Treba se je še vendar malo kopati na morju. :D
Èe bi se nas dovolj odloèilo za tole,kolesarjev in tekaèev bi bilo morda smiselno razmisliti o kakšnem veèjem kombiju ali minibusu?Tako predvsem kolesarji ne bi imeli problema za vrnitev nazaj,èe bi lahko kolesa nazaj domov naložili na kakšno vozilo.

Hmmm ce gre za tek v enem dahu je to natanko eden dober dan.

Verjatno pa je smiselno da je vmes pocitek to pomeni dva bela dneva.

Pa eden dan priprav na startno mesto in eden dan za odhod.
Pa se eden dan regeneracije ob kopanju.

Pisi in reci pet dni.

Ce gre za kolo...

Je to za enega belega dne koncana zgodba ce se starta zjutraj.

Pa eden ali pol dneva regeneracije.

Ker za kolo 124km ni neka , je verjetno se misljeno vracanje.

Torej reci in pisi 3 dni.

Hm zal prevec casa vzame za "crowded in mondeni Portorož"

Sorry Guys I can't afford it.

Bom vseeno moral izpiliti moje prvotne ideje.

Pa da bo brez gumi defektov.....

Navijam pa da vam uspe navijaška varianta.
Uporabniški avatar
 INOT
Stvar mislim vsaj kar se mene tiče izpeljati v enem dnevu,ker nimam več časa.Zgodaj zjutraj začet in popoldne stvar zaključiti na morju.Še najbolj bi mi julija odgovarjal datum v nedeljo 10.07.Upam,da bom prost in da bom našel še vsaj enega fanatika za stvar.
 bojanm
INOT,tko se govori(piše)
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Stvar mislim vsaj kar se mene tièe izpeljati v enem dnevu,ker nimam veè èasa.Zgodaj zjutraj zaèet in popoldne stvar zakljuèiti na morju.Še najbolj bi mi julija odgovarjal datum v nedeljo 10.07.Upam,da bom prost in da bom našel še vsaj enega fanatika za stvar.

Aja? Potem je stvar zanimiva namrec prej je bil ton bolj turisticni in da bi to se bil zraven kopalni izlet in ...

Samo 124km teka dvomim da se lahko izpelje pod 12urami z mojimi izkusnjami.

Dovoli mi malo pavsalne ocene ce sem sposoben tega kar si zastavil za normo torej eden popoldan. Ce zacnemo ob zori v juliju to je nekje ob
5h zjutraj do 17ure torej 12 ur. Verjetno si tako mislil?

1. Moj najboljsi rezultat iz Logarske na 75km je 6h15min - ravninska proga
2. Moj najboljsi rezultat na 140km ampak hribovja je 30ur

Ce vzamem ta dva vzorca ko sem bil vrhunsko v formi za orientacijo bi ti lahko sledil z minimalno ene 16ur seveda pod idealnimi pogoji da
se vredu nalivam z elektroliti in da je vrocina ( v mrzlem ali dezju ali plohah sem slabsi ).

Ce pa si mislil kolo sem dol v par urah tudi s svojim gorcem.

Fanatika ni problem najti problem je ta cas imeti ki ga se ti zahtevas :
ostati dol kaksen da, pa vracanje.

Za toliko dni pa je za Portorož preveè vloženega ce pa lahko se blizje
najdes kaksno bolj markantno tocko in za isto kilometrino naredis enak izziv. Ta cas lahko recimo izkoristim za recimo turo Bizeljsko - Novo MEsto ali pa recimo Sv. Duh - Jezersko pa ne rabim toliko casa porabiti in je kilometrina ista in se panorama vecja asfalt pa je ravno tak.

Recimo kar doma lahko prides ob Dravi do Zagreba brez kaksnega potrebe po kaksnem kombiju.

Recimo do Novega Mesta po turi cez Bizeljsko si dol v priblizno istem casu pa si ze isti dan nazaj das bicikl na vlak. Ce je finta cas.

Ce je pa finta Portoroz pa mi ni prevec ker tam nimam kaj poceti razen kopanja in pitja piva ...

V tej smeri se mi zdi smiselna tura cez Istro. Pejzazi so boljsi pa obstaja splet poti ki so dol z glavnih cest. Recimo kar od Ilirske Bistrice
( starta se zjutraj ob 7h ze lahko ) pa ni nobene logistike...

Eh sedaj ti ze rusim ideje...oprosti...
Vsekakor vse naj...
Javi postni predal ti posljem kartico z kaksne moje variante ce bo ratala.

All the best...
Uporabniški avatar
 INOT
Moj cilj bo 100 km in nic vec.Smisel je predvsem zabava in pa malo kopanja.Nobenih rekordnih casov ali kaj podobnega.Trasa proti morju je tako ali tako polna klancev in spustov in je zato ze sama po sebi dovolj tezka.Ni smisel,da grem sam,smisel je,da se nas zbere cimvec:Na stajerskem koncu za take stvari ni dovolj zanimanja.
Kot sem rekel smisel tega je vsaj zame v zabavi in druzenju.Recimo temu forum gre na koncni izlet.HA ha :D
Dovolj diskusije samo se resni predlogi.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT fantastična ajdija, 10.07.2005 obrišemo 100km :lol: :wink: 8) žez dva tedna pa pičimo na Grintovec, malo gore malo dole :lol: :lol: , malo gore malo dole!
Jaz sem za varianto ala Ljubljana do morja lahko takoj Portorož ali kaj podobnega to bi se lahko domenili že sedaj.Jaz sem takoj za samo če ne bo curljalo dol, no pa četud curlja kak kilometer nebo nič narobe, se saj tuširat ne bo treba :lol: :lol: !
Lahko pa štartamo recimo na Vrhniki do Tartinijevega trga ( tam se nam pa strga :lol: :lol: ) pozitivno seveda!
Jaz bi predlagal recimo to varianto, INOT kaj praviš na to, se ti zdi v redu ali ne!
Kar se tiče prevoza pa se zmenimo za en avot v katerega bi šli lahko šofer + maksimalno trije tekači, če bi bil še kdo kandidat.Še boljši primer bi bil če bi imeli kje kak kombi ali enoprostorca.Samo to mislim, da je sedaj samo trenutna pobožna želja!
Meni je ta trasa kar všeč saj je na nekaterih koncih kar presneto lepa in dokaj hitro mine, ker ni tako monotono.Obkrožajo te gozdovi, pa malce železnice vidiš in to je to :lol: !
Na koncu pa nas čaka penasto morje, pa ena penasta tvarina, ki se ji reče Laški KOZEL :lol: !
Gremo, gremo, gremo na juriš, na juriš, na juriš, na juriš juhej PORTOROŽ in PIRAN!
Fantje jaz čakam, pa čakam da bo akcija!
INOT sam kaj pa kakšen RADAR, če nas dobi na cesti, da bomo prehitri :lol: :wink: !
No se hecam!
Se pravi jaz sem kandidat za 10.julija 2005!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT fantastična ajdija, 10.07.2005 obrišemo 100km :lol: :wink: 8) žez dva tedna pa pičimo na Grintovec, malo gore malo dole :lol: :lol: , malo gore malo dole!
Jaz sem za varianto ala Ljubljana do morja lahko takoj Portorož ali kaj podobnega to bi se lahko domenili že sedaj.Jaz sem takoj za samo če ne bo curljalo dol, no pa četud curlja kak kilometer nebo nič narobe, se saj tuširat ne bo treba :lol: :lol: !
Lahko pa štartamo recimo na Vrhniki do Tartinijevega trga ( tam se nam pa strga :lol: :lol: ) pozitivno seveda!
Jaz bi predlagal recimo to varianto, INOT kaj praviš na to, se ti zdi v redu ali ne!
Kar se tiče prevoza pa se zmenimo za en avot v katerega bi šli lahko šofer + maksimalno trije tekači, če bi bil še kdo kandidat.Še boljši primer bi bil če bi imeli kje kak kombi ali enoprostorca.Samo to mislim, da je sedaj samo trenutna pobožna želja!
Meni je ta trasa kar všeč saj je na nekaterih koncih kar presneto lepa in dokaj hitro mine, ker ni tako monotono.Obkrožajo te gozdovi, pa malce železnice vidiš in to je to :lol: !
Na koncu pa nas čaka penasto morje, pa ena penasta tvarina, ki se ji reče Laški KOZEL :lol: !
Gremo, gremo, gremo na juriš, na juriš, na juriš, na juriš juhej PORTOROŽ in PIRAN!
Fantje jaz čakam, pa čakam da bo akcija!
INOT sam kaj pa kakšen RADAR, če nas dobi na cesti, da bomo prehitri :lol: :wink: !
No se hecam!
Se pravi jaz sem kandidat za 10.julija 2005!
Seveda če ne bo prišlo kaj vmes!
Najbolj 100% bom lahko sporočil že jutri, kako in kaj se bo videlo glede tega omenjenega dne!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a: Na stajerskem koncu za take stvari ni dovolj zanimanja.
.

Se samo temu bi oporekal ker se ne strinjam s tem.

Nas je kar nekaj s staerskega konca ki to redno pocenjamo pa ne jamramo nad sonarodnjaki
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Moj cilj bo 100 km in nic vec.Smisel je predvsem zabava in pa malo kopanja.Nobenih rekordnih casov ali kaj podobnega.Trasa proti morju je tako ali tako polna klancev in spustov in je zato ze sama po sebi dovolj tezka.Ni smisel,da grem sam,smisel je,da se nas zbere cimvec:Na stajerskem koncu za take stvari ni dovolj zanimanja.
Kot sem rekel smisel tega je vsaj zame v zabavi in druzenju.Recimo temu forum gre na koncni izlet.HA ha :D
Dovolj diskusije samo se resni predlogi.

JA se malo da te skritiziram in da si nalozim kritike in krize ki se bodo vsule:

Ni mi jasno najprej pravis v toku belega dne zacrtas da bo treba prelaufat in da se bo ze treba vrniti ker ni casa.
Potem negiras moje dileme in pravis da je zajebancija.

Bo treba malo realno v roke vzeti zadevo in premisliti kaj se hoce.

Sicer pa fantje akcija steje, akcija, blablajev je dosti, prevec...

Tako se mi zdi da se zdaj rajsi nekaj casa ne priklopim gor ker
se bodo kar vsule kritike cez to...

Tako sedaj pa grem se jaz malo meditirati za eno kao "zejabantsko" turo upam da bom malo konkretnejsi.
Uporabniški avatar
 INOT
Najprej bom odgovoril sneznemu.Prav je,da so kritike jih sprejmem.Mogoce se nisem dovolj dobro izjasnil in izrazil.Ti isces predvsem gorske variante,naravne lepote.Jaz sem za 100 km gorskega teka absolutno preslab.Mogoce bom tudi tukaj crknil na pol poti.Je pa taka cestna varianta gotovo lazja kot gorska.In lazje nas kdo spremlja s kolesi.Lazje se tudi kdo prikljuci zraven,ki bi hotel teci samo del poti.Ce si pa v nedeljo nekje na kaki stranski cesti in se ti karkoli zalomi ni tako enostavno najti pomoci.Poleg tega ne mislim na hrbtu vleci nobenih camel bagov.Grem izkljucno zaradi druzbe in zabave.Ti pa ce mislis,da lahko najdes za to pot kakega stajerca mi ga kar pokazi.In glavni cilj je ,da se skopam v morju in spijem lepo v miru pircek.Drugi dan pa moram v sluzbo in to je to.
Biti moram realen 100 km bo zame velikanski zalogaj.Zato bi mi odgovarjalo,da bi bila pot tudi vsaj priblizno tako dolga.Za cilj pa mi je vseeno.Portoroz,Piran,izola.Karkoli.Verjetno me bo spremljala zena z avtom zato moram traso prilagoditi tudi temu.V tem primeru vsaj za vodo ne bo tezav.
Kakorkoli ze kdor bo sel zraven dobrodosel.Tako tekaci kot kolesarji.
Ni pa zadeve tako enostavno realizirati.Ce bom dobil prosto bom vedel komaj drugi teden v ponedeljek ali torek,tu je se vreme,pa organiziranje prevoza,ter tudi zdravje.
Ok ce bo sla zena z menoj bo za nazaj prostor za tri eventuelne tekace ali enega kolesarja (imam en nosilec za kolo ma prtljazniku.)
Vec jaz ne morem storiti.Stvar zgleda mogoce enostavna,ampak ko zacnes razmisljati kaj je vse treba skombinirati...
Upam,da bo zadeva uspela.Kdorkoli bo sel z menoj se mu bom skusal prilagoditi kolikor se bo dalo.To pricakujem tudi sam.
Uporabniški avatar
 INOT
Se to.Ce ima kdo kaksen nosilec za kolo za stresni prtljaznik in bi zelel zraven lahko uredimo.Vse se bomo dogovorili in skusali zadevo izpeljati.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT kot sem omenil če ne bo kakih nepredvidljivi problemov jutri, ko ti sporočim se ti bom prav rade volje priklopil na tej turi, ki jo planiraš.Tako, da kar bi potreboval za piti bi sicer imel v kakem nahrbtniku oziroma podobno.Vzadaj bi imel kvečjemu kak manjši bidon z tekočino in to je to.
Tako bi te prosil, če je možnost prostora za enega tekača torej zame za nazaj do Ljubljane oziroma kjerkoli bomo pač startali.Ti pa spročim 100% jutri kako bo stvar izgledala, če se bom lahko udeležil te tekaške avanture!
Se pa bova jutri lahko naprej domenila oziroma v ponedeljek kakor si ti omenil, ko bi izvedel kako bi bil razporejen v službi naslednje dni!
Lahko noč!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA