prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bor
hribovc napisal/-a:
Nataša napisal/-a:
hribovc napisal/-a:Zanimivo! ?

...je kaj? Da v Bistričici se pa pozdravljate? :lol: :lol: :lol:

Verjetno se pozdravljajo

he he

(u radomljah se tut pozdravljajo PRESS)
Uporabniški avatar
 Darja
Nataša ti pa znaš! Sem se glih potolažla, obrisala krokodilje solze, usmrknla enga ta zelenga, pol me pa s Simono Weiss dotolčeš.
Sicer pa, jaz na splošno več al manj vse premal zares jemljem, tko, da se zame ni treba bat. Ampak vseeno razmišljam, da bi možu tisto o čudnih Kamničanih pod nos porinla. Kdaj pa kdaj.
Lep vikend vsem pa nikar ga preveč ne biksajte - petek pa to...
 hribovc
Darja napisal/-a:Nataša ti pa znaš! Sem se glih potolažla, obrisala krokodilje solze, usmrknla enga ta zelenga, pol me pa s Simono Weiss dotolčeš.
Sicer pa, jaz na splošno več al manj vse premal zares jemljem, tko, da se zame ni treba bat. Ampak vseeno razmišljam, da bi možu tisto o čudnih Kamničanih pod nos porinla. Kdaj pa kdaj.
Lep vikend vsem pa nikar ga preveč ne biksajte - petek pa to...

O moji sosedi Simoni W. pa vse najboljše
Uporabniški avatar
 Darja
Lej ga no, kakšen hribovc pa si, če na Škrjančevem (al Količevem) stanuješ :?: :!: Sploh pa ni nobeden nič čez Simono rekel; jaz sem namreč bolj šepava s posluhom in če hočem pet kot Simonca, bi se ga morala tko grdo nasukat, da bi bil moj nastop na LM resno ogrožen. Tega pa res ne bi hotla. :D
O sosedih pa vse naboljše! LP, Darja
 hribovc
A to naj bi bil tema o treningu ? :wink:
 lenka
O, lej no! Po pravici povedano, sem pričakovala sam kakšen glas od Nataše, pa nas je vseeno nekaj več! Lokal patrioti združimo se! :lol: :lol:
 Nataša
kaj, če bi lokalpatriotka še prilepila svojo slikco :?: :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 Darja
Hribovc sprost se mal, za božjo voljo, saj pa moraš malček predahnt. :lol:
 lenka
Joj, Nataša, raje ne bi. :oops: Se bomo raje v živo kje srečali. Naj forum ostane priljubljen :wink:
 tae
Glede na to, da se je na to temo oglasilo nekaj Kamničanov, bivših Kamničanov in okolišanov (tudi sam se smatram za Kamničana), bi predlagal en skupni trening KAMNIČANOV. Lahko ga organiziram jaz, samo povejte če ste za.
 lenka
Yup, jest sem za.
lp
 tae
Lenka, očitno sva sama. Ne vem ali vsi počivajo po ljubljanskem maratonu, ali nihče več ne bere foruma ali jim vreme ne omogoča več teka.
Uporabniški avatar
 spehovka
Sicer nisem Kamničanka sem pa "tam nekje okrog", se vama z veseljem pridružim.
Uporabniški avatar
 THOMAS
jst sm tud za
 tae
Očitno smo sedaj že trije ali pa šele trije. Še malo počakajmo, da se še kdo javi, drugače bomo šli pa sami malo tekat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA