prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

born2run
:cast:
Ola,

že pridno nabiram kilometre na krogu okoli jezera. Sicer imam sredi februarja še eno operacijo :( , amapk do takrat nameravam vsaj približno teči svoj "program".

Miro, morda se vam v nedeljo pridružim (če bom :lauf: - pri močeh)..

Se slišimo/beremo!
Uporabniški avatar
 miro
Kakor koli že ,jaz bom jutri tekel iz Mojstrane ,do Gorij-ne do Bleda,čeprav me malo mika teči na smučeh, vendar se bom verjetno v kratkem udeležil enega ultra, pa moram teči tudi v copatah.
V zimski pravljici sem enkrat tekel še v mojih začetkih iz Gorij do "elektrarne" pa je bilo lepo, tako da bom jutri preiskusil celo zimsko pravljico skozi dolino. Tekel bom v navadnih copatah, tako , da se mi lahko pridružite.
Štartal bom ob 10-ih pred trgovino v Mojstrani.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
Danes progo pretekel sam,užival čisto vsak korak , ki sem ga pretekel. Bilo je enkratno.
Bilo je tudi nekaj sprehajalcev , nekaj so jih na sprehod vozili kužki, tako , da nisem bil v dolini čisto sam.
Glede naslednje nedelje , pa se še beremo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jutri štartam ob 10-h iz Mojstrane! Gre kdo z mano?
Miro
Uporabniški avatar
 miro
V nedeljo zopet planiram Mojstrana - Bled in mogoče še krog okoli jezera.
Se kdo priključi?
Lp
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

čeprav je bilo kandidatov z ata tek več, sva se na koncu skozi Radovno podala sama z Mirom. in uživala :)

tek skozi Radovno je klasično lep, sneg pa tej lepoti le še doda svoj čar. prvi, dolgi klanec iz Mojstrane in spust do Psnaka sta idealna za ogrevanje. potem pa rahel in prijeten spust vse do Krnice. bila sva skoraj sama - par sprehajalcev, dva avtomobila in sveda obvezne krave takoj na začetku.

le košček po cesti od Gorij do Bleda je malce neugoden zaradi stalnega prometa. očitno so se ljudje prestavljali s sestanka na sestanek - iz ene oštarije v drugo.

potem pa še zadnji spust do regatnega centra v Zaki in skoraj 23 km je bilo za nama - super! tu naju je že čakala Mirova Nuša, hitro preoblačenje in že smo, za nagrado, pri Šmonu jedli kremšnite :)

Miro, hvala za družbo, in ob prvi priložnosti spet!
Uporabniški avatar
 miro
Tudi danes tekel sam , spremljale so me samo moje misli. Skozi Radovno sem srečal samo en avtomobil in dve starejši gospe, precej daleč v dolini peš, - vsaka čast. Danes sem potem naredil še krog okoli jezera , kjer sem imel lažjo krizo , nato pa brez kremšnit domov.
Mogoče drugo nedeljo ponovim trening, to pot bom poiskusil v Gorjah novo pot , da ne bom tekel po "glavni" cesti . Za to pot mi je povedal en tekač , ki sem ga srečal na Bledu.
Se bo kdo pridružil?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
To nedeljo bom pričel na Bledu in najprej odtekel krog okoli jezera , ter nato nadaljeval v Mojstrano.
Začeti nameravam ob deseti uri v regatnem centru, tako , da lahko s tekači okrog jezera odtečemo en krogskupaj, malo počvekamo, potem pa vsak po svoje, ali pa z menoj naprej.
Se vidimo?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Miro sva že dva :lol: :lol: :lol: . Jaz naprej še do Jesenic v nezavest , če bo vse ok :juhuhu: :juhuhu: .

LP
Mario
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Pa sva le odtekla v nezavest :lol: .
Miro hvala ti za dober trening in super družbo.
Komaj čakam, da pretečeva to pot, ko se bo narava prebujala, kajti to mora biti čudovito.
:laola

Lp
Mario
Uporabniški avatar
 Radolca
tudi jaz sem zelo za tek skozi dolino reke radovne. Iz Gorij čez mojstrano in spet nazaj v gorje bi bila fenomenalna tura!
Sem namreč Gorjanc :shock:
Uporabniški avatar
 miro
Radolca, če si Gorjanc, se pa moraš udeležiti "gorjanskega krosa", ja kar lepa progca.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Junc
zgleda da je tu kar en kup Gorjancov. Kros v Gorjah je kar zanimiv ja.
Uporabniški avatar
 miro
Še ena tema povlečena iz naftalina.

Danes sem sicer hotel teči z Radolco in Samostojnim del trase proti Kranjski Gori,vendar je bil njun štart vseeno malo prepozen, tako sva se z Moriolinom na hitro odločila da pretečeva en "pol maratonček" iz Mojstrane do Bleda skozi dolino Radovne.
Odločitve nisem obžaloval,saj sem danes resnično užival v teku.Že po nekaj km sem pri "Psnaku" občudoval krave s katerimi so se pričeli Fotrovi Dogodki na teku.Bilo je tubi nekaj teličkov, ki so z velikimi očmi opazovali dva tekača, ki se podita po njihovih terenih, ko pa sva se jim približala so hitro stekli v zavetje svojh mater. Na tem kraju se je tudi odprl čudovit pogled na dolino, ki se na tem mestu začne ožiti,kako se prebuja v prvem soncu in se otresa meglic, ki so jo varovale pred nočnim in jutranjim hladom.
Malo pred nama sva nekje na prvi tretjini poti zagledala in nato še ujela neko mlado gorenjsko tekačico,ki se pripravlja na maraton na Havajih. Kar del poti sva sproščeno klepetala-doma je v Zasipu,teče eno leto in je že letos pretekla Ljubljanski maraton,bere tudi TF,nisva pa se predstavila. No kmalu pa so se naše poti ločile - ona je imela pač drugačen plan teka, kot pa midva.
Kar mimogrede sva bila v Gorjah, potem pa sva v lahnem drncu prispela v Malo Zako na Bledu, kjer sva zaključila z današnjim tekom.
Tu sta naju že čakali "boljši polovici" s katerimi sva popila še Kapučino, nato pa sta naju odpeljali domov k novim obveznostim.
Skratka, lepo dopoldne, ob sončnem vremenu, na lepih krajih, z dobro družbo.
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA