- 09 Nov 2008, 16:13
Še ena tema povlečena iz naftalina.
Danes sem sicer hotel teči z Radolco in Samostojnim del trase proti Kranjski Gori,vendar je bil njun štart vseeno malo prepozen, tako sva se z Moriolinom na hitro odločila da pretečeva en "pol maratonček" iz Mojstrane do Bleda skozi dolino Radovne.
Odločitve nisem obžaloval,saj sem danes resnično užival v teku.Že po nekaj km sem pri "Psnaku" občudoval krave s katerimi so se pričeli Fotrovi Dogodki na teku.Bilo je tubi nekaj teličkov, ki so z velikimi očmi opazovali dva tekača, ki se podita po njihovih terenih, ko pa sva se jim približala so hitro stekli v zavetje svojh mater. Na tem kraju se je tudi odprl čudovit pogled na dolino, ki se na tem mestu začne ožiti,kako se prebuja v prvem soncu in se otresa meglic, ki so jo varovale pred nočnim in jutranjim hladom.
Malo pred nama sva nekje na prvi tretjini poti zagledala in nato še ujela neko mlado gorenjsko tekačico,ki se pripravlja na maraton na Havajih. Kar del poti sva sproščeno klepetala-doma je v Zasipu,teče eno leto in je že letos pretekla Ljubljanski maraton,bere tudi TF,nisva pa se predstavila. No kmalu pa so se naše poti ločile - ona je imela pač drugačen plan teka, kot pa midva.
Kar mimogrede sva bila v Gorjah, potem pa sva v lahnem drncu prispela v Malo Zako na Bledu, kjer sva zaključila z današnjim tekom.
Tu sta naju že čakali "boljši polovici" s katerimi sva popila še Kapučino, nato pa sta naju odpeljali domov k novim obveznostim.
Skratka, lepo dopoldne, ob sončnem vremenu, na lepih krajih, z dobro družbo.
Lp
Miro
...., saj življenje je lepše , kot se zdi !!