prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ero
Fotr napisal/-a:Rada bi se vpisala v Tekaški forum, saj smo že skupaj tekli :!: . Kar Erotu bo treba naročiti majico za kravo, ali pa še več, saj bi se lahko vpisale vse, ki so tekle z mano, če seveda že niso predelane v zrezke.

če ma kdo kako rjuho viška pa kanglo rdeče farbe se lohk hitr zmenmo :)
Uporabniški avatar
 ero
ales napisal/-a:Ja pa oba sva navdušena nad ono potjo v Španiji;800 km od San Sebastjana do Santiaga de Compostele. Bi bilo fino če bi dobila vsaj še dva in se odpravimo. Pot je sicer dolga, vremensko nepredvidljiva, a vse skupaj ni tako drago. Le enih 15-20 dni bi verjetno potrebovali. Predlog pač.

waw. mene tudi mika, enkrat v bližnji prihodnosti. vidva sta razmišljala o poti tja v lastni režiji? g. Sagmeister ima namreč v svoji ponudbi tudi to pot. podrobnosti napišem kasneje, ker imam brošuro doma. za okus pa tale povezava
Uporabniški avatar
 Tuareg
Dule napisal/-a:Ja vprašanje če bi vama bilo zadosti časa za predebatirat tudi 800km po Španiji :wink: :?:

Na čas potovanja nazaj domov si pa pozabil? :wink:
Uporabniški avatar
 Tuareg
ero napisal/-a: g. Sagmeister ima namreč v svoji ponudbi tudi to pot. podrobnosti napišem kasneje, ker imam brošuro doma.

g. Sagmeistra ne poznam. Aleš je to pot samo omenil, nisva pa
razmišljala prav nič konkretnega, kar nama je zaradi debate o
afriški epopeji za to temo žal zmanjkalo časa. Bi pa bil to res en lep
izlet. Bomo o tem še kakšno rekli, Ero?
Uporabniški avatar
 nada
nada napisal/-a:
ero napisal/-a:v živo bom pa tekel po Rožniku in nato čofotal v tivolskem bazenu

Ero, a to pomeni, da se že pripravljaš na triatlon?

:) hja, pripravlja se Pia, jaz jo pa spremljam. če mi bo dobro šlo, se bom pa lotil kakega Kočevja ali Bleda...

sicer je bil pa včeraj vrstni red malo napačen, saj je na koncu plavanja že malo vleklo na krče :cry:

trening je bil tudi zelo koristen glede navajanja na razmere. gneča v bazenu je bila taka kot na startu Ironmana na Havajih. da o slalomu med plavanjem sploh ne govorim :)
Uporabniški avatar
 ero
Tuareg napisal/-a:Bomo o tem še kakšno rekli, Ero?

našel sem obljubljeno brošuro:

gospod je Miran Šubelj Sagmeister in organizira potovanja, ki so 'doživljajska študijska, eko-human turizem, ...'. v programu za 2004-05 ima tudi Kilimanjaro, Laponsko, Korziko, ... in Camino Španija - 18 dni od 20.5. do 6.6. za 155.000 SIT.
Uporabniški avatar
 Matevz
nada napisal/-a:sicer je bil pa včeraj vrstni red malo napačen, saj je na koncu plavanja že malo vleklo na krče :cry:

To se meni vedno dogaja, če laufam pred kopanjem (temu kar počnem v vodi, bi se težko reklo palvanje:D ). Odplavam lahko le 1000 do 1500m potem pa se začnejo krči, sploh pri odrivu od stene. Pomaga pa nič - niti pitje, niti banane. :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA