prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 5rca
sploh ne znam plavat :roll: pegazzz ... ab me ti nauču? :wink: :lol: :lol:

ker je bazen v Tivoliju še zaprt, ti predlagam prvo uro (preverjanje trenerja) vadbe v soboto na Jezerskem v prav prijetno hladnem jezercu :wink:

(če boš za to seveda ... v kar pa sploh ne dvomim 8) )
Uporabniški avatar
 EčO
Tud jaz ne bom odpiral nove teme in bom kar tu postavil vprašanje! Z Igorjem sem že govoril in mi je povedal da počasi z oktobrom končuje ponudbo tekaških treningov za nekaj časa, nekje do januarja.

Ker se je začelo novo šolsko leto, me zanima če kdo pozna kakšen atletski klub ali pa kar koli podobnega, kamor bi lahko vpisal svoji dve nadobudni hčeri, ki sta stari 7 in 10 let. Vendar imam jaz še eno dodatno željo. Da bi se lahko v času njunih treningov atletike, nekdo malo strokovno posveil tudi mojemu in ženinemu teku. Vsaj s kakšnim ustreznim programom treninga in kakšnim napotkom glede tehnike teka.

V glavnem rad bi izkoristil čas tako da bi vsi štirje hkrati trenirali. Če kdo pozna kaj takega naj mi prosim sporoči.
Uporabniški avatar
 bojank
Za tiste, ki se udeležujete Igorjevih treningov, pa tudi za vse ostale, prilagam dve enostavni tabeli.

Iz prve tabele lahko ugotovite kilometrski čas, ko pretečete določeno razdaljo, od kroga na stadionu, kroga na Holmerju do velikega maratona. Ali pa obratno, kako hitro morate preteči določeno razdaljo, da je vaš km čas tak kot ste si ga izbrali.

Druga tabela prikazuje vmesne čase na lihih kilometrih na malem maratonu. Iz vmesnega časa na določenem kilometru lahko ugotovite kilometrski čas in/ali končni rezultat, če boste nadaljevali v enakem tempu.

Slika

Slika
Uporabniški avatar
 Herman_Pujs
a kdo štarta na lublanca, maraton, v cca. 4:30 ure :?: tam nekje jaz mislim pristat, pa me zanima, kako zastaviz trening v naslednih mescih
trenutno laufam 3x teden med 10 in 20 km

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA