prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 spiridon
ce hoces izboljsati cas na 400m,moras pridobiti na moci,hitrosti,vzdrzljivostni moci in na hitrostni vzdrzljivosti.nekaj tega treninga lahko sovpade s tvojim treningom 10km,ce se bos pa prevec posvetil le hitremu delu,bos nazadoval v vzdrzljivosti.se pa da tudi nekaj skombinirati,saj ce hoces dobro-hitro teci 10tko,moras bir hiter na 1km,kar pa posledicno pomeni tudi hiter na 400m.moj nasvet ,2 treninga na teden nameni hitrostni vzdrzljivosti,moci,tehniki,to pa naj bo tehnika teka;razlicni poskoki po ravnini in v hrib;hitri teki v hrib in po ravnini.s tem bos pridobil moc,hitrost,ne bos pa pridobil na masi,kar bi,ce bi delal z utezmi.ne vem kolikokrat tedensko treniras,tako,da je tezko podrobno planirat. lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 tae
Evo, novoletno praznovanje smo preživeli. Prav prijetno me je presenetilo, ko sem danes opazil, da je moja odprta tema spet zaživela. Moram priznati, da lani (leto 2006) nisem uspešno izpolnil cilja, kot sem si ga zadal okoli tega šprinta. Tako, da bom letos (2007) ko bo bolj prijetno in suho vreme za štadion, spet začel trenirati. Še vedno je cilj enega kroga ena minutka.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA