- 14 Avg 2007, 14:40
Tudi jaz sem se odločila, da grem letos na 21 km. Čeprav tečem že nekaj let, me do sedaj tekmovanja nekako niso mikala, zdaj pa mi je očitno to neka dodatna motivacija.
Ko sem prebirala ta sporočila, pa me je kar malo panika zgrabla da moram pa zdaj res začet intenzivno trenirat, čeprav me je pri tem treningu od RoKo-ja zbodlo ravno to, da ni nobenega dneva počitka. Ampak če vsi trenirate na ta način
!! Saj verjamem da je mogoče počasen regeneracijski tek boljši od popolnega počitka, pa vseeno...
Tale tvoj post Vreme, pa me je kar malo potolažil
..tud sama se ne obremenjujem s časom, bla bi pa vesela če bi mi ratalo pod 2 uri. Nimam pa sploh nobenega občutka kako s časom, ker tečem večinoma sama in to brez ure... hja, bomo vidli na maratonu
Sama mam tak način, da tečem 4-5 x na teden (je treba še kaj kolesarit, pa kdaj v hribe, pa še kaj bi se našlo
), od tega je 1-2 x bolj hribovska varianta, 1 x je daljši tek po razgibanem terenu (zdaj mam v načrtu da bi razdaljo vsak teden malo povečala, včeraj sem npr. nardila 12 ali 13 km), 1 x je malo krajši (recimo 6km), drugače pa nekje 8 do 9 km. Pa sem skoraj prepričana, da ne bom mela težav z 21, skrbi me le asfalt - ne tečem skoraj nič po safaltu, a ma kdo kak nasvet - naj začnem uvajat tudi tek po asfaltu že pred maratonom?? me je kr strah, da bi se lahko na maratonu pojavle kake težave 
Ko sem prebirala ta sporočila, pa me je kar malo panika zgrabla da moram pa zdaj res začet intenzivno trenirat, čeprav me je pri tem treningu od RoKo-ja zbodlo ravno to, da ni nobenega dneva počitka. Ampak če vsi trenirate na ta način

Tale tvoj post Vreme, pa me je kar malo potolažil

Sama mam tak način, da tečem 4-5 x na teden (je treba še kaj kolesarit, pa kdaj v hribe, pa še kaj bi se našlo