prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Ninica
Meni najbolj paše jutranji tek. Sem bolj sveža oz. nisem utrujena.
Po tuširanju npr. pol ure po teku pojem zajtrk, ponavadi jogurt in Sunny Bisk.
Uporabniški avatar
 bobr
Ne morem vstat zjutri čeprav vem da bi se lahko dosti lepše migal :oops: Preprosto nisem jutranji tip.
Dons bo spet večerno mučenje na žaku...
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Ninica napisal/-a:Sunny Bisk.

Aj jaj jaj zdaj si mi pa samo lušte naredila :| :mrgreen:
Jaz morem obvezno pred tekom jest ker sem čez 1 uro spet lačen :mrgreen: .
Tudi meni trenutno najbolj pašejo jutranji teki pred delom, to pomeni vstajanje ob 4:30 zajtrk, ena urca da se uleže pa gas na PST, ki je takrat....sami ugotovite :--

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 Pina
precej meglen?...vsaj kočevje je takšno ob takih urah....
...kaj pa pozimi?...tečete notri ali greste tut kej vn laufat okol sneženih možu?
Uporabniški avatar
 Pina
Uroš Sobočan napisal/-a:
Ninica napisal/-a:Sunny Bisk.

Aj jaj jaj zdaj si mi pa samo lušte naredila :| :mrgreen:
Jaz morem obvezno pred tekom jest ker sem čez 1 uro spet lačen :mrgreen: .
Tudi meni trenutno najbolj pašejo jutranji teki pred delom, to pomeni vstajanje ob 4:30 zajtrk, ena urca da se uleže pa gas na PST, ki je takrat....sami ugotovite :--

Lp

Uroš

samo informativno me zanima,...kdaj hodiš spat, da lahko ako zgodaj vstaneš?
Uporabniški avatar
 kengurujko
Uroš Sobočan napisal/-a:Eni smo pač jutranji tipi in nam večerna "svežina" ne paše ker imamo rajši jutranjo :--

Rana ura zlata ura :wink:

Se totalno strinjam!!
Še zmer sm mnenja da je zjutraj najlepš tečt-sploh zdej poleti.... :P
Pa zadnje čase tud jaz zjutri pojem kar konkreten zajtrk (okol 5ih), kšno uro počakam in gasa....tečt :D (tist dan ko pač tečem...), ker če ne jem ni nč z mano, pa še slabo mi je zlo hitr-hipoglikemija....
Uporabniški avatar
 Classix
Uroš Sobočan napisal/-a:
Rana ura zlata ura :wink:

Ah Uroš...na netu jih je ogomno, kateri nama bodo odgovorili v maniri ''ko rano rani, rano dan zajebe...''. Ampak mi ta jutranji že vemo. Sam za sebe vem...nobenih jutranjih zarij ne zamenjam za opo-popol-večerno soparo...
Kar pa se vstajanja tiče...naviješ, vstaneš....in greš. Nenadjebivo...za vse ostalo je tu (dodaj po želji...)

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Vreme
Ma tudi jaz sem totalno jutranji tip, pa ne grem ravno s kurami spat :wink: , evo za primer, to so časi ko sem prejšnji teden na morju vklopil svojega Garmina 06:00, 05:55, 5:45, 05:50, pa nisem ravno takoj iz posle v copate padel :lol:

Seveda pa to ne pomeni, da zvečer ne tečem, seveda tečem, ker pač med tednom enostavno moram, zaradi jutranjih službenih obveznosti, za vikend pa izključno tečem zjutraj!!
 DrejKa
Ni ga čez (zgodnji) jutranji tek. Eden od mojih motivacijskih dejavnikov je gotovo ta, da je zjutraj Rožnik (če nismo malenkostni) skoraj samo moj. :clap: Je pa res, da sem potem cel dan lačna. :roll: (Pa se, vsaj mislim da, pravilno prehranjujem.)

Že v službi točno vedo, kdaj sem šla zjutraj tekat, ker pridem vsa ''naspidirana''. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Ninica
DrejKa...sem mislila, da je z mano kaj narobe, da sem potem tako lačna. Vidim, da nisem edina.
Zna kdo povedati zakaj je tako!?
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Sem prejšnjič bral ene nove raziskave. Ugotovili bi baje naj, da če pred treningom ne poješ nič konkretnega (cca 2 uri, za tiste ki nam dela prebava 200/h pa 1 ura) ampak šele po treningu, si baje dosti bolj lačen. Da ne bom narobe pisal bom poskusil poiskat članek! Pri meni je lakota kasneje odvisna od tipa treninga in pa splošnega počutja.

Lp

Uroš

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA