prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 brankos
športnik napisal/-a:Malo bom zmotil pogovor! :oops: A slučajno kdo tudi kolesari v omenjeni okolici?

mene kar dostkar zanese na Rašico, Dobeno in okolico. sicer štartam iz Gameljske strani.
Uporabniški avatar
 športnik
No, jaz šibam na Rašico preko Dobena ali iz Šinkovega turna. Kaj pa cestno kolesarjenje, Jezersko ipd..?
Uporabniški avatar
 Zajec
Jaz imam 3-5x na teden lepo tekaško pot in sicer: Trzin (grad Jable) :arrow: Dobeno (Ručigaj) :arrow: Rašica (stolp) :arrow: Mengeška koča :arrow: Mengeš :arrow: Trzin :!:

LP JZ
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
zajec, koliko km pa znese tale tvoja proga?
Uporabniški avatar
 ero
Zajec napisal/-a:Jaz imam 3-5x na teden lepo tekaško pot in sicer: Trzin (grad Jable) :arrow: Dobeno (Ručigaj) :arrow: Rašica (stolp) :arrow: Mengeška koča :arrow: Mengeš :arrow: Trzin :!: LP JZ

lepa :) se moramo enkrat dogovoriti ...

med Rašico in Mengeško predlagam še spust v Selo, da bo krog kompleten :wink:
Uporabniški avatar
 softi
Hej!

A morda kdo ve kolk dolga je proga Harmonija(Mengeš)-Mengeška koča-Rašica? Vsaj približno?

Hvala!

lp
:D
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
hja :roll: men zadnje čase merilec nagaja (meri vsak 2 ali 3. korak) :lol:.
Samo ko je bil merilec še v formi je bilo tm 1-2 km, (ne vem natančno ker grem 2x gor, pol pa še malo po menšu).
Če sem se zmotila naj me kdo popravi
Uporabniški avatar
 Zajec
Eve;)ina napisal/-a:zajec, koliko km pa znese tale tvoja proga?

Po približni oceni je tale proga dolga 18 km, saj tako mislim, ker tečem tam okoli 1:25:00 :arrow: lahko pa rečem, da je zelo lepa tekaška proga :!:

LP JZ
Uporabniški avatar
 Zajec
ero napisal/-a:
Zajec napisal/-a:Jaz imam 3-5x na teden lepo tekaško pot in sicer: Trzin (grad Jable) :arrow: Dobeno (Ručigaj) :arrow: Rašica (stolp) :arrow: Mengeška koča :arrow: Mengeš :arrow: Trzin :!: LP JZ

lepa :) se moramo enkrat dogovoriti ...

med Rašico in Mengeško predlagam še spust v Selo, da bo krog kompleten :wink:

Ja zelo dobr bi bilo, da bi se vsaj 1 x na mesec dogovorili, da nas malo več skupaj odteče ta krog.
Seveda pa lahko opravime še spust v Selo, potem bo pa proga dolga malo čez 20 km :arrow: z lahkoto :!:

No kdaj in kje se dobimo :?:

LP JZ
Uporabniški avatar
 želva
softi napisal/-a:Hej!

A morda kdo ve kolk dolga je proga Harmonija(Mengeš)-Mengeška koča-Rašica? Vsaj približno?

Hvala!

lp
:D

cca 10 km. Če je mišljeno po trimu na mengeško in potem po markirani poti in cesti in spet poti do stolpa. Je kar nekaj vzpona in 2-3 izraziti spusti (samo v smeri gor), tako da se porabi nekaj več časa.
Če greš od harmonije mimo opekarniškega bajerja in po cesti (se konča 10 min pod vrhom, malo pred koncem zaviješ levo, je markirano) je krajše.
LP
Uporabniški avatar
 softi
Želva, hvala! Res lep gozd za tečt pa hodit...., me je pa malo razkurilo , ker so na enem delu s ta velikimi traktorji čist razrili gozd in gozdne poti. Zgledalo je, kot da so tam imel traktorski poligon :? . A mali Tomo Vinković traktorji pa niso več uprabni za take zadeve al kaj :roll: ? Manj škode naredijo sigurno.

Lepi konci so tam, ni kej.

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA