prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:mene pa zanima, če obstaja kakšen malo večji pa označen e-zemljevid Golovca z vrisanimi označbami poti? Pa da ni TIS, pa da ni Runnerjev sicer odličen prikaz PST 101...

;) Evo, zdej sem pa kar malo uzaljen. :D Res. :) Te vabim ze celo vecnost na skupen trening in ogled tekaskih poti na Golovcu, ti pa takole. :) :D Kar matraj se in nosi s seboj svoj prenosnik, pa umts kartico, pa gps za navigacijo. :) Sicer ni ravno nadomestilo za fitnes, ampak malo bos pa ojacala.

lp, oranzni slon (malo uzaljen) :)

p.s.: 8) MzŽ bo verjetno kmalu proglasilo, da pogresa ministrico. V tem primeru vse tekace na Golovcu prosim, da malo zgubljeno Nto dostavijo na Prule, kjer jo bodo prevzeli ustrezni organi. :) :D
 Nataša
Sem TOČN vedla, da me tole čaka v tvojem postu :P
ampak veš, malo užaljen slon, mam pa zdej jest probleme z romi barvicami. In upam, da tvoja ponudba nima omejenega roka trajanja.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:....... ampak veš, malo užaljen slon, mam pa zdej jest probleme z romi barvicami. In upam, da tvoja ponudba nima omejenega roka trajanja.

8) Tukaj bi dodal samo tole. :) Moja ponudba nima omejenega roka trajanja, bi ti pa toplo priporocil, da se podvizas in se ne hecas s casom saj jaz spadam ze med starejse obcane in lahko 'zviznem', 'opruzim papke' in kar je se takih lepih izrazov za sajenje ljudi, kar tako mimo grede. :) :D Skratka, da se ne bos cudila cez deset let, zakaj te nocem peljat po Golovcu. :P

lp, oranzni slon (nic vec uzaljen, tudi malo ne :) )
Uporabniški avatar
 bigfrik
Kar se mene tice je v redu ob 17.30 pri Fuzinskem gradu!A v primeru kakih hudih nalivov tud prideta,al ne?Mene ne motijo! :bum: Jest bom itak pritekel do tja!A bo kdo od vaju tam z avtom,da odlozim ruzak,ce bomo pol kaj poanalizirali? :wink:
Uporabniški avatar
 runner
bigfrik napisal/-a:Kar se mene tice je v redu ob 17.30 pri Fuzinskem gradu!A v primeru kakih hudih nalivov tud prideta,al ne?Mene ne motijo! :bum: Jest bom itak pritekel do tja!A bo kdo od vaju tam z avtom,da odlozim ruzak,ce bomo pol kaj poanalizirali? :wink:

Uh jaz sem pozabil na Portoroz (NT conf.)...sorci mene NE bo ... bom pa jutri sel (cetrtek) z dedcem ce ne bo prevec razmoceno. Ce bo pa blato bova sla po moji standardni ruti
 anja
runner napisal/-a:Ce bo pa blato bova sla po moji standardni ruti

Oj, uh, hvala za idejo o turci, je prav prijetna za videt. Jst mam za ravnine malo krajšo-od bloka do obvoznice pa nazaj ob Ljubljanici. In je ravno 5 km. Drugače pa je res-Golovec je zakon! :D Poleti v senci, manj gužve pa še neomejeno možnosti (tudi za izgubit se 8) ).

lp
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ja sej mislim da je za danes res najbolj skenslat tole,sej sem nor,sam tok pa spet ne! :roll: Nimam plavutk pa maske! :wink: Bomo nardil to enkrat po Radencih!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma bigfrik ne nisi ti nor ti prid sam na Gorenjsk konc oko Brda strašna je trasa sada je speglana :lol: :lol: .Zdej bojo še pentlje naštimali potem bo pa vse okrancljano.Sam še ene iz Kenijske zveze pridejo pol pa lahko gasa :lol: .
Ma recimo danes oko Brda, oko 19h na en spominski giro :lol: .Pol pa aktivni počitek do konc leta :lol: oziroma do 24ur teka.Tam bova pa letela na krilih REDBULL-a.
Ma bom nekaj zrihtal za v žilo da bo mal bolj šlo, ma sam ne okol govort :lol: :wink: .Ta zadnjih 12ur bova tekla sam še na B-vitaminske hlape SLOVENIAN QUALITIT (LAŠKO QOMPANI - PRESS).
Lahko pa greva v soboto iz Radencev mal potrčkarit nazaj v Ljubljano pol bojo pa noge odpadle.
Prideva do kliničkog centra, pa nama nove gor namontirajo, a ni to cool! :P :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Sem cist navdusen,namrec nad tistim B-vitaminom,sam bo to kar v Grosuplju!No pa v Radencih,no pa....Sam tekla pa ne bova do Ljubljane!Mislim da bova mela teka naslednji mesec se pun k...,ups... :wink:
 Gita
Ja mislim da bo boljš da skenslamo.
Je pa tist dobra ideja za turco,no bom mal potrenirala do naslednjega "date-a" :D
Jutr grem domov v NM mal domače pogledat ,pa še anorak si moram prinest v Lj da ne bom naslednjipč še bolj zrasla med tekom! :D

LEP VIKEND VSEM!

A se lahko kar zmenimo za ponedeljek?
Uporabniški avatar
 bigfrik
Jest zase sporocim v petek,ko bom videl v sluzbi,tko da ce bom frej,velja!
 Nataša
No, razjasnilo se je, junaki!! :twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:No, razjasnilo se je, junaki!! :twisted:

Ali si hotela povedat da gres :?: Jaz sem za. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pegaz
ElefantOrange napisal/-a:...saj jaz spadam ze med starejse obcane in lahko 'zviznem', 'opruzim papke' in kar je se takih lepih izrazov za sajenje ljudi, kar tako mimo grede. :) :D

Hej, ti starkelja, a pol še računam nate za LJ42 al kaj? Dej ti pruži papke drugič. Mal te še nucamo. Pa ne se kle bozga delat pred gospo Angelco. Ona te čita ko sloNvenske klasike. (Me prou zanima, kako zgledajo njene Romi barvice... men je to mistika.)

Aja, Golovc je pa zakon. Ko se junija reaktiviram, se vam sigurno pridružim.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Matevz
Golovec rulz!!!!

Odkar sem se za Gorenca priučil, imam že vseh variant tu okoli čez glavo. Prej sem pa 16 let po kakšnih 80-100 krat na leto po Golovcu gor pa dol drgnil, pa se nisem nikoli naveličal.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA