prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ali naj nadaljujem s projektom 10k javno ?

Takšno pisanje je zanimivo, nadaljuj z javnimi objavami
22
76%
To je brez veze
7
24%
Uporabniški avatar
 bobr
Speedy napisal/-a:Res škoda, če boš zdaj spustil dve hitri desetki, ker sta verjetno daleč boljši od dosedanjih tekem:
- 10-ka v Kranjski Gori
- TF 10-ka
Če prideš spočit z dopusta (= z aktivnega dopusta, a z veliko manj km) se še vedno da naredit rezultat.

Pravzaprav 3 :twisted: še zagorski tek.
 spela*
Še en predlog: da greš na kakšno tekmo blizu kraja počitnic. Glede na to, da je črnogorski rekord na 100 metrov bojda ene 66 metrov, nimaš konkurence na nobeni razdalji. :twisted: :--

Predlog je sicer bolj za hec, ampak sodelavec se je ob koncu neke službene poti res udeležil enega 10-kilometrskega polnočnega teka. Je bil slučajno ravno takrat tam in potem užival v teku ob polnočnem soncu (tekma je bila namreč 21. junija, kraj dogodka pa nekje na severu Norveške).
Uporabniški avatar
 tae
Jutri po daljšem času (od 11.7.2009 blejska nočna 10-ka) spet ena tekma: 2.TF 10-ka. Na Bledu dosegel soliden čas 38:11. Na podlagi tega sem ga za jutri napovedal 37:59. Vem pa, da resnici na ljubo to sedaj niti slučajno ni možno, saj se je le zgodilo že davno pričakovano - PADEC FORME. Očitno mi letos rekord na 10k ne bo uspel, zato bom temo privlekel na plan šele drugo leto.

Vnaprejšnja opravičila za moj jutrišnji nastop (vem, da me to ne bo rešilo, vseeno pa se počutim bolje, da povem javno):
- v avgustu 2009 sem tekel le 4x
- v zadnjih 14-ih dneh žal nič
- z dopusta sem se vrnil utrujen
- za mano je 12 ur vožnje z avtomobilom
- vse me boli
- očitno bo spet moja TF10-ka najslabša letošnja tekma (drugo leto moram očitno dopust planirati v drugem obdobju)
- zame nikakor ne velja, da mi daljši dopust koristi
- ta mesec sem si očitno nehote vzel skoraj tekaško pavzo
 luzr
tae napisal/-a:očitno bo spet moja TF10-ka najslabša letošnja tekma
:wink: Vseeno boš četrt ure hitrejši od mene. :oops:
Jaz si niti ne upam strniti svojih misli v take alineje, ker bi aktivne tekače s foruma kap. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 bobr
Tok jamraš da me mika da te pridem prehitet :lol: hec

Samo da ne obupaš, bodo še priložnosti.
Aja, welcome back :!:
Uporabniški avatar
 lenči
Bojan Ambrožič napisal/-a:Meni je tudi tako forma padla, da sem sedaj tekel na dveh tekmah za Polžjo sekcijo.

Da ne bom čisto zasmetila teme, Tae, trenutek slabosti si itak že premagal, sedaj pa le načrtno naprej :laola
Bojan, tebi pa se Polžja sekcija iz vsega srca zahvaljuje, takšne "polžke" vedno radi sprejmemo :laola :clap:
Uporabniški avatar
 tae
Saj ne vem, ali želite, da tema ponovno zaživi, ali me le malo spodbujate.

Odgovor Bojanu: Motivacija je še prisotna, čeprav sem stopil kakšen korak nazaj. Nazaj se vračam s treningi. Šenčurski izziv bo naslednji poskus. Drugače pa ti malo pretiravaš s padcom forme in polžjo sekcijo. Tvoj link kaže na drugo mesto absolutno. Greš mogoče tudi ti na ljubljanca ? A veš, da me že nekaj časa zanima v kakšnem času bi spravil skupaj en polmaratonček ali celo maratonček, glede na super čase na 10ki.
Uporabniški avatar
 bobr
tae napisal/-a:A veš, da me že nekaj časa zanima v kakšnem času bi spravil skupaj en polmaratonček ali celo maratonček, glede na super čase na 10ki.

A sem to prav prebral?!? S kere strehe ti je cegl na glavo pal :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
tae napisal/-a:A veš, da me že nekaj časa zanima v kakšnem času bi spravil skupaj en polmaratonček ali celo maratonček, glede na super čase na 10ki.

Samo en način je da to preveriš. :clap:
Samo vprašanje časa kdaj.
Veliko uspeha kadarkoli se boš odločil.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Tudi mene že dlje časa zanima kako bi šlo na (pol)maratonu, pa mi je lani tik pred zdajci spodletelo. LM je v planu. Seveda pa je veliko vprašanje, če bom takrat sploh še tekel, če bom slučajno zdrav in nepoškodovan.

Sicer pa sedaj ne treniram ravnino, ampak klance za sobotno Črno prst in čez 14 dni Vodiško planino.

Pogojno rečeno imam ravninski trening le na progi imenovani Šest klancev. Gre za šest 500 m - 1 km dolgih klancev z okrog 50- 100 m višinske razlike. Med temi klanci se najdejo tudi ravnine. Drugače pa gre za zelo atraktivno progo in ravno zato mi je všeč. Tekači iz okolice Radovljice priporočam: Ljubno - Peraški klanec-Dobro polje -spust v Graben mimo ribogojnice do Mošenj - Globoko - po strmem klancu na Dobro polje - spust pod viadukt Dobruša in nazaj gor do Mošenj - Globoko - Mišače (klanec po katerem je zadnjič tekel Zajec na svojem teku iz LJ do Bleda) - Otoče - Ljubno.
Uporabniški avatar
 tae
Bobr in razi, upam da sta razumela, da je bil stavek o maratonu namenjen Bojanu Ambrožiču. Bojan, držim pesti, da boš do ljubljanca zdrav in naspidiran. Če se boš odločil nam to javno povej, rad bi napovedal tvoj čas.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Ja sem tudi na to možnost pomislil, pa sem očitno nalašč narobe razumel. No pa malo kasneje.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA