- 06 Mar 2010, 12:34
Zvone, hvala za čestitke.
Na začetku sem mislil, da ko bom organiziral zimsko ligo, bo to le en tek ob sobotah in to bo to. Kasneje, bolj iz heca, kot zares, sem dobil prvega donatorja (ROLTEK), kasneje sem si rekel, saj probati ni greh in tako sva s Sandro (Sandy) pridobila kar 33 donatorjev
http://zlsvprimoz.webs.com/donatorji.htm, ki se jim najlepše zahvaljujem in nagrade so res zelo mikvne. No, naslednji korak je bila spletna stran in tako se je iz ene popolnoma divje lige, spreobrnilo v malo bolj zorganizirano ligo in celo v malo tekmovanje in liga je resnično zaživela in upam, da bo tako tudi v nadaljne!!
zvone napisal/-a:Bravo sveti Primožanci! Bravo cvalenti, BO-JAN & co!
Moje čestitke za izvedbo ZL! Upam, da bom naslednjo zimo zraven bar na eni od tekem po tej prekrasni poti (če je poleti tu lepo, kako je šele po zimi...)!
Če bo po sreči se vidimo na 24-ki!
Lep pozdrav vsem! Zvone
Zvone, hvala za čestitke.
Na začetku sem mislil, da ko bom organiziral zimsko ligo, bo to le en tek ob sobotah in to bo to. Kasneje, bolj iz heca, kot zares, sem dobil prvega donatorja (ROLTEK), kasneje sem si rekel, saj probati ni greh in tako sva s Sandro (Sandy) pridobila kar 33 donatorjev