prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

zvone napisal/-a:Bravo sveti Primožanci! Bravo cvalenti, BO-JAN & co!

Moje čestitke za izvedbo ZL! Upam, da bom naslednjo zimo zraven bar na eni od tekem po tej prekrasni poti (če je poleti tu lepo, kako je šele po zimi...)!

Če bo po sreči se vidimo na 24-ki!

Lep pozdrav vsem! Zvone

Zvone, hvala za čestitke.
Na začetku sem mislil, da ko bom organiziral zimsko ligo, bo to le en tek ob sobotah in to bo to. Kasneje, bolj iz heca, kot zares, sem dobil prvega donatorja (ROLTEK), kasneje sem si rekel, saj probati ni greh in tako sva s Sandro (Sandy) pridobila kar 33 donatorjev :wink: http://zlsvprimoz.webs.com/donatorji.htm, ki se jim najlepše zahvaljujem in nagrade so res zelo mikvne. No, naslednji korak je bila spletna stran in tako se je iz ene popolnoma divje lige, spreobrnilo v malo bolj zorganizirano ligo in celo v malo tekmovanje in liga je resnično zaživela in upam, da bo tako tudi v nadaljne!!
Včeraj sem se menil s "sončno upravo" in za konec naročil sonček in res nas je na zadnjem teku pospremil od štarta do cilja. :cast1:
Na današnji ligi nas je bilo kar 35 tekmovalcev z zamudniki, a tokrat to ni bil Matic. :lol: Kot štarter, nas je na zadnjo pot popeljal Matic Romšak, ki je bil gost v eni izmed prejšnih lig, a je žal malo zamudil, toda danes je to popravil in prišel pravočasno. :laola
Fotka štarterja:
Slika
Kako se je danes odvil razplet. Zmagal je Gašper Bregar s časom: 17:50, drugi Robert Kosmatin s časom 19:40 in tretji Lado Kveder s časom 19:42, pri ženskah oz mladenkah :lol: sta z istim časom pritekli Orehek Suzana (1996) in Kotnik Dijana (1997) s časom 26:40, tretja Kregar Klara s časom 30:50. :clap: :clap:
Pogrešali smo navezo Fredi, Jana in Ivan, liga pa je dobila tudi najmlajšega tekmovalca, to je Gašper Zajc letnik 2002 s časom 60:00 :wink:
Slika
Gašper Bregar se je lige udeležil že tretjič in tako postal kandidat za nagrado najhitrejšega in jo tudi dobil, kar pomeni, da nagrado, ki jo podarja ultra kolesar Marko Baloh roma v roke Gašperja Bregarja :laola
Vencelj, hvala, ker si se odzval povabilu in prav tako vabljen v soboto 13.03.2010 ob 9:00 v sobi na Sv.Primožu, VABLJENI VSI, KI STE BILI VSAJ ENKRAT NA LIGI!!
Še obvezna fotka:
Slika
PS: Ligo smo začeli kot popolni tujci, končali pa kot 100 let stari znanci :cast: ,pohvala in čestitke vsem, ki ste garali in pomagali pregnati zimo!! :laola
brdajs napisal/-a:tudi Tjaša iz KGT Papež je letnik 2002,lige se je udeležila prejšnjo in današnjo soboto,danes je dosegla zelo dober rezultat 33:00 :laola :laola :laola :laola

Brdajs, v zvezku je napisana Tjaša Čirovič letnik 2001, prosim popravi me, če se motim oz če je v zvezku napisano napačno?? Drugače pa vsekakor čestitke Tjaši in Urošu, ki je danes dosegel čas 25:40 je pa letnik 1998 :clap:
Po zimski ligi Kališča in peš na Pohorje, se je danes iztekla tudi liga sv. Primoža. Rad bi pohvalil cvalentija in njegove pomočnike, ki so zadevo uspešno pripeljali do konca. Žal sem bil na tekmi samo 8x, sicer malce po "svojih" pravilih in ravno zaradi tega organizatorja toliko bolj cenim, ker me pri tem ni oviral.
Ker vidim, da imaš dobro organizatorsko žilico, ti predlagam naslednjo zadevo:
Najbrž veš, da bo 5. septembra največja gorsko - tekaška prireditev v Sloveniji do sedaj. Na pravkar končani ligi sem ugotovil, da je najmanj 10 tekmovalcev sposobnih rezultata pod 1h 30min. Do tekme je še pol leta in ko bo sneg skopnel, lahko začnemo s treningi. V soboto (ali nedeljo) ob 8h (ali 9h). Start pred osnovno šolo v Stranjah, po znani trasi mimo sv. Primoža in po poti modrega moža do Zelenega roba, ki je čisto blizu cilja uradne tekme.
Razmisli, časa je še dovolj, mogoče pa se bo stvar prijela...
lp Tone
mili58 napisal/-a:Tomaž, kakšno vreme si naročil za soboto, (če imaš že ravno veze tam :nono:) a na vrhu moramo biti že ob deveti uri :--(,Janez sprašuje če bo tudi kaj :drink. :laola

Pijače je na Sv.Primožu toliko, da se prodaja :twisted: :-- :twisted:
Čestitke vsem za odlično zamišljeno in izpeljano ligo. Meni se to zimo prav nič v zvezi s tekom ni izšlo po načrtih. Upam, da se kmalu zacelim in se pridružim tekaški karavani v novih podvigih.

Lp, Matej
cvalenti napisal/-a:
zvone napisal/-a:Bravo sveti Primožanci! Bravo cvalenti, BO-JAN & co!

Moje čestitke za izvedbo ZL! Upam, da bom naslednjo zimo zraven bar na eni od tekem po tej prekrasni poti (če je poleti tu lepo, kako je šele po zimi...)!

Če bo po sreči se vidimo na 24-ki!

Lep pozdrav vsem! Zvone

Zvone, hvala za čestitke.
Na začetku sem mislil, da ko bom organiziral zimsko ligo, bo to le en tek ob sobotah in to bo to. Kasneje, bolj iz heca, kot zares, sem dobil prvega donatorja (ROLTEK), kasneje sem si rekel, saj probati ni greh in tako sva s Sandro (Sandy) pridobila kar 33 donatorjev :wink: http://zlsvprimoz.webs.com/donatorji.htm, ki se jim najlepše zahvaljujem in nagrade so res zelo mikvne. No, naslednji korak je bila spletna stran in tako se je iz ene popolnoma divje lige, spreobrnilo v malo bolj zorganizirano ligo in celo v malo tekmovanje in liga je resnično zaživela in upam, da bo tako tudi v nadaljne!!

Pozdravljen cvalenti in ostali sveti Primožanci!

Seveda bo zaživela! In to iz leta v leto bolj! Verjamem, da bo to tudi vzpodbuda za vas ki
se razdajate in vztrajate!

Vse dobro še naprej! Zvone
V SOBOTO 13.03.2010 PODELITEV PRIZNANJ IN NAGRAD

V soboto ob 9:00 v okrepčevalnici na Sv.Primožu nad Kamnikom v sobi desno od šanka :drink se dobimo, da podelimo vse, kar se je nabralo. Za najhitrejšega, za najmlajšega, najtežjega, z največ vzponi ................ vse, kar nam pride na pamet, bo obdarjeno :lol: :lol: :lol:
Za prigrizek poskrbiva s Sandro oz Sandy, za pijačo sami ( bo drugo leto potrebno poslati prošnjo tudi v kakšno firmo s pijačo :twisted: )

KDO JE VABLJEN:

Prav vsi, ki ste se lige udeležili vsaj enkrat, seveda vabljeni tudi vsi iz foruma, ki ste želeli priti :twisted: , pa vam čas ni dopuščal, se bomo delali, KAO , da ste bili gor enkrat. :lol:

Se vidimo in lp od Cvalentija in Sandy

PS: To temo bom tako in tako vsakodnevno dvigal oz jo lahko tudi drugi !! :wink:
Cuki - cvalenti, verjetno se midva tu gor poznava najdlje v takšnih in drugačnih pogledih. Zelo dobro si (sta s tvojo Sandro) vse tole organizirala, res pohvalno. Žal mi nikoli ni zneslo priti, sem pa budno spremljal vse dogajanje okoli lige. :clap:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA