prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Res je, po dolgem času ponovno na cesti, todal žal sem se malo uštel. Začetek dokaj soliden, meni pisan na kožo, ko smo prišli do asvalta je Mare malo pospešil :clap: , nekaj časa sem držal, kasneje sem se odločil, da ne bom naredil cel krog, in tako na sredini obrnil in odtekel proti domu. Bo potrebno še trenirati, da bo vsaj tista prejšna forma, a ne vem če mi bo zneslo vsaj še kakšen mesec.
Morda se vidimo na naslednji rundi. :wink:
Včeraj odtekel po dolgem času celotno traso. Uffffff je dolga, sem že pozabil :twisted: Brez ure, brez limita, brez nekih hitrih tekov, počasni spusti, le jaz, flaška vode in moj cilj opraviti s traso, ki je bila dober mesec nazaj le tek, včeraj pa mučenje. :(
Se vidimo v torek, upam!
Bravo Tomaž :clap: je kr dolg čas k te nč ne vidm laufat...dvd še kr čaka za predvajat...sm ga lih dele gledal, je še vse tako kot je bilo maja :drink tudi to te čaka :D ...pozdrav tudi Sandri :clap:

lp Andrej
Za nami je zelo vroč dan, za tek skoraj neprimeren, ampak štirje smo vseeno od laufal torkovo rundo. Časi so bili vremenu podobni v tej vročini je bil uspeh da smo pretekli celi krog. LP TEKAČ 007
Vročina je popostila, dopusti so se končali in se že pozna število tekačev se je od prejšnega torka podvojilo ampak mankajo dekleta. Nevem ali so se prestrašile ali so še vedno v senci na dopustu. Danes je letelo borba z Alpnerjem st. je prinesel konči čas 1:02,28 v mojo korist za minutko...kmalu za nama je prišprintal tudi Tomaž..čestitke...ostali pa nekje okoli 1:15.00....se vidimo naslednji torek. Punce le korajžno. LP Tekač 007
No jutri je nov TOREK upam da pride na rundo še kaj povratnikov, jaz obljubim da bom tekel počasi saj sem prekurjen od tekem ta vikend v DOMŽALAH. Petek 10000 m na stezi nedeljo pa še 21 km po Domžalah in okolici...se vidimo.LP TEKAC 007
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com