- 27 Jan 2006, 22:40
Pozdrav!
Mare, Golada ima veliko razlag ampak v zvezi z izhodiscem je pa ena sama.
Jaz sem tam blizu doma.
Trasa po Hradedskega res ni idealna je bila pa izbrana v vrocih poletnih dneh, ko je tam se kar znosno za tect. Resno nadomestilo je lahko pot po Poljanski in Roški in potem hop cez most in cez prehod in gas na stopnice.
Kar se tice primernosti je pa tudi res, da je tam omejitev 40 in obstaja tudi plocnik, je pa treba tect v gosjem redu.
Na zacetku teka je clovek tudi bolj pozoren in po mojem ni kaksnih vecjih varnostnih tezav. No, vsaj meni se zdijo mestne ulice bolj nevarne.
Seveda je to samo moj obcutek.
No, pa Jusufov tudi.
Samo traso sva s Pegazom ustolicila v letu 2005 med treningi za 10.LM. Seveda je moznosti za napad Golovca veliko, so pa vse blizje varijante prilicno strme in navijejo srcek v visave, sapo pa k pevskim vajam, kar pa nekako ni nekaj kar bi si zelel v prvem kilometru. Ne recem, da kdaj tega nisem pocel, ampak sedaj je to samo obcasno razvedrilo.
Tudi trasa na Golovcu seveda ni primerna za vse okuse. Meni se zdi dovolj razgibana in ravno prav tezka, da lahko opravim lahkoten trening ali pa se podim od zacetka do konca in na koncu komaj se zivim.
Skratka, ko voli nek izvoli.
Je pa tudi res, da so poti na Golovcu dovolj siroke, da si vsak lahko najde primerno traso, forum pa dovolj odprt za razlicne dogovore o treningih.
Z naslednjim tednom bo tudi Jusuf zopet v akciji. (Je ze cisto nervozen od zimskega spanja in sedaj ze prav znara, da je pa ze cas, da drugace ne bo nic z oranznim slonom na trojkah in tako naprej ter dalje...) Tekaska lakota je dovolj velika, da se podam novim kilometrom naproti.
lp, oranzni slon in seveda Jusuf al Islam
mare napisal/-a:Mene pa zanima, zakaj ste izbrali ravno to ishodišče, ...... (snip, snip)
Mare, Golada ima veliko razlag ampak v zvezi z izhodiscem je pa ena sama.

Kar se tice primernosti je pa tudi res, da je tam omejitev 40 in obstaja tudi plocnik, je pa treba tect v gosjem redu.

Samo traso sva s Pegazom ustolicila v letu 2005 med treningi za 10.LM. Seveda je moznosti za napad Golovca veliko, so pa vse blizje varijante prilicno strme in navijejo srcek v visave, sapo pa k pevskim vajam, kar pa nekako ni nekaj kar bi si zelel v prvem kilometru. Ne recem, da kdaj tega nisem pocel, ampak sedaj je to samo obcasno razvedrilo.

Je pa tudi res, da so poti na Golovcu dovolj siroke, da si vsak lahko najde primerno traso, forum pa dovolj odprt za razlicne dogovore o treningih.

Z naslednjim tednom bo tudi Jusuf zopet v akciji. (Je ze cisto nervozen od zimskega spanja in sedaj ze prav znara, da je pa ze cas, da drugace ne bo nic z oranznim slonom na trojkah in tako naprej ter dalje...) Tekaska lakota je dovolj velika, da se podam novim kilometrom naproti.
lp, oranzni slon in seveda Jusuf al Islam
Eto, mojih 5 dkg pasje radosti.