prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Tole bi verjetno bolj spadalo v polžjo sekcijo :? , pa še skupni ni bil ...ampak vseeno...prvi je pa le prvi :D in si zasluži par besed.

Glede na to, da stanujem skoraj ob PSTju in sem na njem "kuhana in pečena", pretekla kar nekaj skupnih polovičk, 2/3, 3/4, skoraj celega..., je bil že čas, da ga zaokrožim.

In sem šla :D ...sama samcata :lol: , s flašo vode , nekaj "cukra" in par eurotov za pasom. Od doma v Novih Jaršah do vznožja Golovca lepo počasi, v ogrevalnem tempu (uff, ti začetki :bum:), čez Golovec gor večinoma prehodila. Potem pa je steklo, 14km meni najljubšega dela je minilo, kot bi mignil...do Kosez, kjer me je začelo majčken pobirati. Pa sem si privoščila malo pauze, na tržnici kupila banano, čokoladko, dopolnila bidon z vodo..in je šlo naprej...brez težav nekako do štadiona...tam pa spet mal krize, tko da sem zaključila (kilometer al pa dva ) v stilu minuta teka/minuta hoje. :juhuhu:

Je pa tole moje "popotovanje" okrog Ljubljane z vsemi nujnimi in malo manj nujnimi pauzami trajalo skoraj 4ure in pol :wink: ...ampak nima veze...čist vesela :D .

Ponavljam čez dva tedna (12. ali 13. 3.), pa če se najde kakšna polžja dušica... :D :D
:laola
Mojca, brano!!!

Full sem ponosna na tale tvoj krog.
Vem kolko časa si ga nekako nosila "v mislih"!
Zdej pa sama samcata ... s flašo vode in par € v žepu :clap: :clap: :clap: :laola :laola

BRAVO!
mojculja napisal/-a:In sem šla :D ...sama samcata :lol: , s flašo vode , nekaj "cukra" in par eurotov za pasom.
Je pa tole moje "popotovanje" okrog Ljubljane z vsemi nujnimi in malo manj nujnimi pauzami trajalo skoraj 4ure in pol :wink: ...ampak nima veze...čist vesela :D .

bravo !!!!
Bravo za prvega!!!!!
bravo za pogum!!!!!!!
bravo za voljo in tudi trpljenje na koncu je poplačano!!!!
p.s.
nisem vedel, da se da tudi nakupovati med tekom....... :mrgreen:
mojculja napisal/-a:...ampak vseeno...prvi je pa le prvi :D in si zasluži par besed.

Bravo Mojca čestitke :clap: :clap: :clap:
sem rekel, še do večera počakam in če ne boš nič napisala :hack: bom pa jaz objavil to novico :hack:

Čestitke še enkrat :clap: :clap:
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA