prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Laufer
Zdaj pa vem zakaj napovedujejo poslabšanje vremena :twisted:
Uporabniški avatar
 mazi
Jana S napisal/-a:Jst sem včeri pretekla "longest run ever", :D K-Rožnik + 9km na PST. Brez čveka in Špeline družbe v "drugem" krogu bi bla težka!
Bravo Jana... :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 raf
Meni je pa bilo včeraj v zadnjih dveh km tako slabo, da sem mislil, da ne bom videl cilja. Vzrok je prepozno kosilo in sedaj vem, kaj ne smem nikoli več narediti.
Uporabniški avatar
 AVI
Asterix napisal/-a:Bilo je super! Z Avijem sva odtekla zelo hiter krog in sem bil na cilju čist uničen. Avi je krog odtekel lahkotno in ne samo to bil je njegov drugi krog. :roll:

lp

...no ravno lahkotno ga nisem odtekel....bil je res med hitrejšimi krogi in res je bil je drugi.... :lol: :lol: :lol: ....ampak Asteix :clap: dobro si ga tudi ti "žgal" tako, da.... :clap:
Uporabniški avatar
 Loni
Kdo pride? Kdaj pride? Jaz ob šestih ne morem, lahko pa kasneje, ma se ni treba ravnat po meni. Sicer pa stric vremenar nekaj čudnega govori za jutrišnje popoldanske ure.
Nazadnje spremenil Loni, dne 01 Sep 2008, 14:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Sicer je še cel dan vmes, ampak načeloma velja - jutri ob 18:00 ... :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
18:00 če ne bo :roll: padal preveč dežek!
 spela*
LoniM napisal/-a:Kdo pride? Kdaj pride? Jaz ob šestih ne morem, lahko pa kasneje, ma se ni treba ravnat po meni. Sicer pa stric vremenar nekaj čudnega govori za jutrišnje popoldanske ure.

Jaz bi, če ne bo preveč deževalo, tudi raje prišla kasneje.
Uporabniški avatar
 maca
jest lahko eno ali drugo, malo dežeka me ne moti :x .
moti me samo prehiter tek, torej grem tečt takrat, ko bo na programu tek "polžje sekcije", se moram samo malo iztečt. Vi ste se gnali na 10-ki :laola , jaz pa po PST-ju, cel krog pa še z dodatkom :lauf: . Sej mi nč ni, samo vseeno se nebi preveč matrala :?
Uporabniški avatar
 mazi
maca56 napisal/-a:jest lahko eno ali drugo, malo dežeka me ne moti :x .
moti me samo prehiter tek, torej grem tečt takrat, ko bo na programu tek "polžje sekcije", se moram samo malo iztečt. Vi ste se gnali na 10-ki :laola , jaz pa po PST-ju, cel krog pa še z dodatkom :lauf: . Sej mi nč ni, samo vseeno se nebi preveč matrala :?
Maca pol pa nisi kar tako - da takole za malo malco odtečeš cel maraton... :cast1: :cast1: No če bo dež mene zeloooo verjetno ne bo... :cry:
Uporabniški avatar
 Jana S
Pridem, ob 6h, dva kroga če bo kkšn(a) ob 7h za na izi. Pa če ne bo preveč mokrote. :(
Uporabniški avatar
 Loni
maca56 napisal/-a: Vi ste se gnali na 10-ki :laola , jaz pa po PST-ju, cel krog pa še z dodatkom :lauf: . Sej mi nč ni, samo vseeno se nebi preveč matrala :?

Maca, sem vaju zjutraj videla pri Žitu, sem se ravno peljala na obvoznico smer Domžale. Samo sem bila malo predaleč za vpit :lol:
Uporabniški avatar
 maca
ma hvala za pohvale :lol: jih kr rabim.
tolk me je bilo strah, da sem naredila neumnost, kr sem se prjavla na celi maraton :shock: ,
zdej, po 38 km, mam kar malo samozaupanja, zdej vem, da zmorem pretečt to razdaljo, tako po km kot po času. zdej si upam it v berlin. :D

loni, hvala za spodbudo, pa čeprav je nisva z natašo slišali. sva pa kar nekajkrat pomislili na vse vas na stadionu :idea: in malo mi je žal, da sem manjkala :( , ampak je bil za naju to edini možni termin, da sprobava dolgo razdaljo :D .
Uporabniški avatar
 miciM
Ko je ura na koseški cerkvi odbila 7mo zjutraj sem jaz začela z današnjim K-rožnikom, kaj čem služba mi pač ne dopušča, da bi ta teden tekala popoldan z vami.

:wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Maca - a si ti tista z robčkom za moj kolen...? :oops:
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA