prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 maca
ja, mazi, jaz sem tista z robčkom, ampak upam, da je bilo to samo 3-krat=prvič, zadnjič in nikol več.
zadnjič na goladi sem pa jaz skoraj padla, jedva sem se ulovila. sem koj pomislila nate in na tvoje zvezdnato krastico na kolenčku.
 spela*
Žal odpovedujem udeležbo na današnjem tekaškem K-Rožniku ...
Uporabniški avatar
 Loni
Moja obveznost ob šestih prestavljena na četrtek, se pravi, da tudi jaz lahko pridem ob 18:00 in seveda tečem približno isti tempo kot Maca, mi pa mora sestra najprej avto vrniti do cajta :twisted:
Imava ta teden servis podvige na obeh avtih, pa malo hendlava.
Uporabniški avatar
 Laufer
Pa ne pozabi na dobrote, ki so ostale od nedelje :lol: , naj tudi drugi malo uživajo v njih.
Uporabniški avatar
 Loni
Laufer napisal/-a:Pa ne pozabi na dobrote, ki so ostale od nedelje :lol: , naj tudi drugi malo uživajo v njih.

So že v vrečki naštimane.
Uporabniški avatar
 mazi
LoniM napisal/-a:
Laufer napisal/-a:Pa ne pozabi na dobrote, ki so ostale od nedelje :lol: , naj tudi drugi malo uživajo v njih.

pol se pa res splača pridet... :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
mazi napisal/-a:
LoniM napisal/-a:

pol se pa res splača pridet... :wink:

Ja, ja, me je Laufer pooblastil za čuvanje, nekaj je pa še drobtin iz moje pečice ostalo.
Uporabniški avatar
 pajo
LoniM napisal/-a:

Eee mi tudi nekaj pečemo. Garantirano dobro.
Uporabniški avatar
 Loni
pajo napisal/-a:
LoniM napisal/-a:

Eee mi tudi nekaj pečemo. Garantirano dobro.

Aha, Pajo dela svoje čudežne pirine polžke :lol:

Ne, tega v vrečki nisem jaz spekla, samo prenašam dalje. Moji so samo preostanki ovsenih kukijev.
Uporabniški avatar
 niki
Jaz že cel dan cincam ali naj grem ali ne. Vsi ste prehitri zame, Pajota še nekako dohajam, ne morem se pa vsakič zraven štulit :roll: da me ne bosta s Starbucks sita.
Me pa piškotki mikajo :wink:

Mogoče se bo pa tokrat moj žrtvoval in z mano tekel polžji tempo :D
Uporabniški avatar
 pajo
Družba čaka ne jo razočarati. (peka še kar ratala)
Uporabniški avatar
 veter v laseh
miciM napisal/-a:Ko je ura na koseški cerkvi odbila 7mo zjutraj sem jaz začela z današnjim K-rožnikom, kaj čem služba mi pač ne dopušča, da bi ta teden tekala popoldan z vami.

:wink:

Eni so bili zgodnji :oops:

Se vidimo ob 18.00 uri.
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA