prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Loni
Laufer, malo keksov je še ostalo za naslednjič, jih bom dobro čuvala.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Na včerajšnjem teku je bilo pa prov posebno vzdušje - tekel sem kot predsednik - dve gospodični spredaj, dve zadaj - jaz pa vmes... :wink: Da o slastnih piškotkih (posebno tistih z Nutelo) na cilju sploh ne govorim... :cast: :cast: :cast:
Uporabniški avatar
 pajo
Včeraj nas je bilo malo manj čakamo, da se nam 1 x pridruži še Lenči ali pa še kakšen drug podoben kot niki5, ki cinca ker kao nima kondicije na koncu pa ugotovi, da se je samo 2x ustavila pa, da je bilo čisto O.K. Z mano ni nič drugače iz istega razloga tudi za probo ne upam z vami v četrtek na Golovec.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Včeraj nas je bilo malo manj čakamo, da se nam 1 x pridruži še Lenči ali pa še kakšen drug podoben kot niki5, ki cinca ker kao nima kondicije na koncu pa ugotovi, da se je samo 2x ustavila pa, da je bilo čisto O.K. Z mano ni nič drugače iz istega razloga tudi za probo ne upam z vami v četrtek na Golovec.

Pajo, to je bil pa sedaj javen poziv in izziv :wink: :lol: , ki ga ne bom mogla spregledat in se izmotat :oops: :lol: . Sam upam pa lahko, da bo takšna ponudba kukijev takrat, ko pridem tud jst :lol: :wink:.
Uporabniški avatar
 AVI
...tako pa je spet eden K-Rožnik odlično uspel....najprej je padel ena solo klasika nato pa še hiter krog z Asterix-om... :clap: ...res odlično :D :D

...in še podatki za Hall of fame ...da bo imel Bobr malo dela: :lol:
.....tako z Asterix-om sva odtekla hitri krog 42:35........opomba: pot je šla čez mostiče, vendar v dolžni proge razlike praktično ni....

....hvala za piškotke...vse vrste piškotkov so bile odlične.....
Uporabniški avatar
 bobr
Dragi AVI. Čeprav čepim doma v ilegali :) redno berem zanimive vpise. Žal pot čez mostičke ni uradna Krožnik razdalja (beri krajša za vsaj 400m kar lahko potrdijo lastniki garminov in polarjev) zato bo zaenkrat Hall of fame ostal kot je.

Lep pozdrav od vašega don bobra.

Aja še to, mogoče se vidimo nalsednji teden.
Uporabniški avatar
 Laufer
To je prava beseda :twisted:
Naj se ve, kdo je šef Krožnika :lol: .
Po mojih podatkih so mostički krajši za cca 300 metrov pa tudi višinska je nekoliko nižja.
Uporabniški avatar
 Asterix
Še en odličen K-Rožnik. Z AVI-jem sva res letela oz. tekel sem za AVI-jem, ker drugače tak čas pri meni ni mogoč. AVI -> :cast: .

Bobr, upam da okrevaš kot je treba in se nam pridružiš.

lp
Uporabniški avatar
 še1PR
pajo napisal/-a:Včeraj nas je bilo malo manj čakamo, da se nam 1 x pridruži še Lenči ali pa še kakšen drug podoben kot niki5, ki cinca ker kao nima kondicije na koncu pa ugotovi, da se je samo 2x ustavila pa, da je bilo čisto O.K. Z mano ni nič drugače iz istega razloga tudi za probo ne upam z vami v četrtek na Golovec.
pajo, ti se kar boj Golade ja! :twisted: :D Sem mensezdi enkrat že pisala... Na Goladi je čista štala! Kaj štala?! Živalski vrt! Dobesedno! Sam poglej kakšne "žvali" se tam okrog pojajo! Če samo začnem pri organizacijskem dvojcu: slon in leteči konj, da o medvedki na tistem enem določenem ovinku ne govorim, pa mace, polži... Najhujši je seveda jusuf! Tega se je najbolj za bat! Pa un EGO klanec, kjer definitivno spustiš dušo in se potem boriš, da jo v težkih mukah ujameš do konca...
Če pogledam vaše rezultate na TF10ki, bi se, ČE bi tekla svoj PB, do katerega me je spravila podpohorska gazela (no, še ena žuau! :wink: ) Sebi, uvrstila tja nekam pred mojo soimenjakinjo na 104. mesto. Kar pomeni, da bi bilo en kup polžkov pred mano... Me še nikoli niso pustili na progi. Torej...??? Kdaj prideš(te)?
PS: priznam. zdaj na koncu tega pisanja... :oops: bila sem enaka tečka boječka kot ti in verejtno še kdo, pa sta oranzni_slon in pegaz priredila uvajalno Golado zame, da sem ugotovila, da vse to, kar sem zgoraj napisala, ni bau bau in da se prav vsakič veselim, ko se lahko pridružim.
Uporabniški avatar
 Loni
Pajo, a greva drug teden??? Jaz ta teden ne morem, sicer bom ob Aljine baklave, smrk, smrk... Ma lahko pa vrževa še eno rundo kukijev vsak v svojo pečko za podkupnino, da nama priredijo kako krstno zadevo. Samo enkrat je prvič...
:lol:
Uporabniški avatar
 niki
Čeprav sem do konca cincala ali bi šla, sem vesela da sem se v zadnjem trenutku vseeno odločila priti. Med tekom sem razmišljala, da bi tudi jaz skrajšala pot pa me je na srečo Pajo prepričal in sem res zadovoljna, da sva šla cel krog. Pajo hvala za motivacijo :D
Vsem hvala za družbo in čvek, piškoti so bili super, se mi še danes cedijo sline :D
Uporabniški avatar
 Loni
Aja, Niki, nate sem pozabila.
Uporabniški avatar
 še1PR
LoniM napisal/-a:Pajo, a greva drug teden??? Jaz ta teden ne morem, sicer bom ob Aljine baklave, smrk, smrk... Ma lahko pa vrževa še eno rundo kukijev vsak v svojo pečko za podkupnino, da nama priredijo kako krstno zadevo. Samo enkrat je prvič...
:lol: :lol: Yes! Tko se govori! Odkar pišete o tvojih kukijih, se mi cedijo sline!!! :wink: :D
Uporabniški avatar
 Loni
še1PR napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Pajo, a greva drug teden??? Jaz ta teden ne morem, sicer bom ob Aljine baklave, smrk, smrk... Ma lahko pa vrževa še eno rundo kukijev vsak v svojo pečko za podkupnino, da nama priredijo kako krstno zadevo. Samo enkrat je prvič...
:lol: :lol: Yes! Tko se govori! Odkar pišete o tvojih kukijih, se mi cedijo sline!!! :wink: :D

:lol: :lol: Bom še malo konopljine moke noter zamešala :P
Uporabniški avatar
 niki
LoniM napisal/-a:Aja, Niki, nate sem pozabila.

Uf, zaenkrat je zame to še prevelik podvig :oops:
Priznam pa, da me piškoti mikajo :D
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA