Na včerajšnjem teku je bilo pa prov posebno vzdušje - tekel sem kot predsednik - dve gospodični spredaj, dve zadaj - jaz pa vmes...

pajo napisal/-a:Včeraj nas je bilo malo manj čakamo, da se nam 1 x pridruži še Lenči ali pa še kakšen drug podoben kot niki5, ki cinca ker kao nima kondicije na koncu pa ugotovi, da se je samo 2x ustavila pa, da je bilo čisto O.K. Z mano ni nič drugače iz istega razloga tudi za probo ne upam z vami v četrtek na Golovec.
pajo napisal/-a:Včeraj nas je bilo malo manj čakamo, da se nam 1 x pridruži še Lenči ali pa še kakšen drug podoben kot niki5, ki cinca ker kao nima kondicije na koncu pa ugotovi, da se je samo 2x ustavila pa, da je bilo čisto O.K. Z mano ni nič drugače iz istega razloga tudi za probo ne upam z vami v četrtek na Golovec.pajo, ti se kar boj Golade ja!
LoniM napisal/-a:Pajo, a greva drug teden??? Jaz ta teden ne morem, sicer bom ob Aljine baklave, smrk, smrk... Ma lahko pa vrževa še eno rundo kukijev vsak v svojo pečko za podkupnino, da nama priredijo kako krstno zadevo. Samo enkrat je prvič...
še1PR napisal/-a:LoniM napisal/-a:Pajo, a greva drug teden??? Jaz ta teden ne morem, sicer bom ob Aljine baklave, smrk, smrk... Ma lahko pa vrževa še eno rundo kukijev vsak v svojo pečko za podkupnino, da nama priredijo kako krstno zadevo. Samo enkrat je prvič...
![]()
Yes! Tko se govori! Odkar pišete o tvojih kukijih, se mi cedijo sline!!!
![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA