prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lenči
Takole, prepričala še sodelavko, tako da bova prišle kar obe, samo da pričnete tečt še malo prej :lol: .
Uporabniški avatar
 AVI
bobr napisal/-a:Dragi AVI. Čeprav čepim doma v ilegali :) redno berem zanimive vpise. Žal pot čez mostičke ni uradna Krožnik razdalja (beri krajša za vsaj 400m kar lahko potrdijo lastniki garminov in polarjev) zato bo zaenkrat Hall of fame ostal kot je.

Lep pozdrav od vašega don bobra.

Aja še to, mogoče se vidimo nalsednji teden.

...OK...naj ti bo.. :lol: :lol: ...sem mislil, da malo popestrimo naš "Hall of fame"...in dodamo nove akterje.... :lol: :lol: ...

...no lepo da okrevaš...tako da se kmalu vidimo, pa da kakšnega odlaufamo....
Uporabniški avatar
 pajo
[quote="LoniM"]Pajo, a greva drug teden??? Jaz ta teden ne morem, sicer bom ob Aljine baklave, smrk, smrk... Ma lahko pa vrževa še eno rundo kukijev vsak v svojo pečko za podkupnino, da nama priredijo kako krstno zadevo. Samo enkrat je prvič...
:lol:[/quote
Tako kot sem baje sproviciral Lenči za Rožnik si ti mene za Golovec. Ajde 1x je pa res treba probati.
Uporabniški avatar
 Loni
pajo napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Pajo, a greva drug teden??? Jaz ta teden ne morem, sicer bom ob Aljine baklave, smrk, smrk... Ma lahko pa vrževa še eno rundo kukijev vsak v svojo pečko za podkupnino, da nama priredijo kako krstno zadevo. Samo enkrat je prvič...
:lol:[/quote
Tako kot sem baje sproviciral Lenči za Rožnik si ti mene za Golovec. Ajde 1x je pa res treba probati.

ZMEJNENU

Alja, prihajava....
Uporabniški avatar
 še1PR
LoniM napisal/-a:
pajo napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Pajo, a greva drug teden??? Jaz ta teden ne morem, sicer bom ob Aljine baklave, smrk, smrk... Ma lahko pa vrževa še eno rundo kukijev vsak v svojo pečko za podkupnino, da nama priredijo kako krstno zadevo. Samo enkrat je prvič...
:lol:

ZMEJNENU

Alja, prihajava....
:lol: :lol: Odlično!!!

Mmmmmmmmmm Njami!! Kukiji.... :wink: :roll:
Uporabniški avatar
 Cormi
LoniM napisal/-a:Pajo, ... Ma lahko pa vrževa še eno rundo kukijev vsak v svojo pečko za podkupnino, da nama priredijo kako krstno zadevo. Samo enkrat je prvič...
:lol:

Zdaj je pa že huda konkurenca-pri kukijih namreč :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
Kva zdej, a se kej teče jutr al ja? :lol:

Jap, bobr se vrača :twisted: Torej ob 18ih klasičen zbor. Ne pozabit na dobrote.

P.s.: če me zmanka med potjo "beri nisem tekel v hrib že 1 mesec" potem rabim prostovoljce da me odnesejo v dolino :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Jest pridem ob 18:00 (če bo vse štimal), ampak ne vem če nimaš prehitrga tempa zame kljub poškodbi... :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
LoniM je vzela WD40 in malo našpricala svojo športno plezalno opremo in gre danes objemat stence.
Tako da dobrote ostanejo doma oziroma pridejo v četrtek na Golado, če se bom uspela odlimat od stene. pa čem bom najdla do tam :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 še1PR
LoniM napisal/-a:...pridejo v četrtek na Golado,...
:juhuhu:
...če se bom uspela odlimat od stene...
boš boš! :wink:
Uporabniški avatar
 Jana S
Loni, plezaš? :o Kok dobr? Jst začetnica, iščem mentorje... :?: :) Dons vas bom zarad roditeljsko sestankarskih obveznosti zamudila za kake pol ure in vam najbrž nekje nasprot pritečem in pomaham :(
Uporabniški avatar
 Loni
Jana S napisal/-a:Loni, plezaš? :o Kok dobr? Jst začetnica, iščem mentorje... :?: :) Dons vas bom zarad roditeljsko sestankarskih obveznosti zamudila za kake pol ure in vam najbrž nekje nasprot pritečem in pomaham :(

Sem naredila izpit za pripravnika športnega plezanja začetek junija, tako da ravno nisem kak profi, ma poznam dobro družbo, ki so malo bolj izvežbani v lepljenju na stene, pa hodim z njimi in še štrik majo, jaz ga namreč (še) nimam. Tako da če boš kdaj za kako akcijo, se lahko zmenimo.
Uporabniški avatar
 Jana S
JUPI! :P Bom! Jst mam tud samo pas zaenkrat, v soboto celo v supergah plezala pa ni blo ql. :cry: Se morm tud zmeri šlepat na bolše in bolš opremljene..
Uporabniški avatar
 Laufer
bobr napisal/-a:P.s.: če me zmanka med potjo "beri nisem tekel v hrib že 1 mesec" potem rabim prostovoljce da me odnesejo v dolino :wink:

:cast1: Spet bo vse pod nadzorom :lol:
Te bomo kar po hribu dol kotalili :twisted:.(nizbrdoseigovnokotalipress)

V planu da pridem, vendar še ni 100%.
Uporabniški avatar
 niki
Če mi ne uspe prej tečt pridem.. no pa če še kdo z mojim tempom pride, sicer vas uspem videti samo prve 3 minute, ko začnemo tečt :oops:
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA