prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:A bomo jutri ob 17h :D ali ob 18h :roll: ?17h?

Aha, počasi bo treba imet v avtu tekaško opremo za torek :wink: .

ooo, a res :D torej se nam kmalu pridružiš :D

jaz pridem ob 18h, pridružila se nam bo pa še moja boljša in hitrejša polovica :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:A bomo jutri ob 17h :D ali ob 18h :roll: ?17h?

Aha, počasi bo treba imet v avtu tekaško opremo za torek :wink: .

ooo, a res :D torej se nam kmalu pridružiš :D

jaz pridem ob 18h, pridružila se nam bo pa še moja boljša in hitrejša polovica :wink:

Ja, me je Pajo pregovoril :wink: , samo čakam na 17.00 uro, da lahko s sodelavko skočiva iz službe direktno na K-Rožnik :D . Vsaj za prvič rabim vodiča, da vas ne zgrešim :lol: .
Uporabniški avatar
 maca
Tudi jaz pridem, ob 18.00 se bom naslikala.

Pa, toliko da veste, LoniM mi je zaupala svoje piškotke (volku zaupa ovčico, hm, hm, hm) da jih prinesem.
Uporabniški avatar
 mazi
maca56 napisal/-a:Tudi jaz pridem, ob 18.00 se bom naslikala.

Pa, toliko da veste, LoniM mi je zaupala svoje piškotke (volku zaupa ovčico, hm, hm, hm) da jih prinesem.
Mislm, da so pri tebi zelooo na varnem...(kam bi jih pa dala?) :wink:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
Ja, me je Pajo pregovoril :wink: , samo čakam na 17.00 uro, da lahko s sodelavko skočiva iz službe direktno na K-Rožnik :D . Vsaj za prvič rabim vodiča, da vas ne zgrešim :lol: .

Če je v igri že ta torek (danes), se bom potrudila, da pridem ob 17h :D samo zato da prideš tudi ti :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Če je v igri že ta torek (danes), se bom potrudila, da pridem ob 17h :D samo zato da prideš tudi ti :wink:

Niki, ne, danes ne, ni opreme v avtu :wink: . V petkah pa ne bi tekla :D .
Uporabniški avatar
 IRA
Jest bi tudi prišla ... :wink:

Kako se pa najlažje in z najmanj zgubljanja pride do "starta" iz primorskega konca? :roll:

lenči, prideš al ne?
Kdaj pol ob 17h, 18h?

Sem sam na hitro na uč vrgla pa je vse pomešano zdej v moji glavi :wink:

Se kdo javi za poljžji tempo :?: :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Jest bi tudi prišla ... :wink:

Kako se pa najlažje in z najmanj zgubljanja pride do "starta" iz primorskega konca? :roll:

lenči, prideš al ne?
Kdaj pol ob 17h, 18h?

Sem sam na hitro na uč vrgla pa je vse pomešano zdej v moji glavi :wink:

Se kdo javi za poljžji tempo :?: :oops:

Danes ne, nimam opreme, v štiklah pa ne morem :oops: . Recimo prihodnji torek, če je kdo za malo prej kot ob 18h? Bom imela opremo v avtu, da ne bo potem izgovorov :wink: . Pajo, boš prišel delat družbo ? :wink:

Navodila za prpelat pa mora dat kdo drug, jaz sem tudi "na začasnem delu" v Lj. :oops:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Lenči; kako ti je uspelo (glede na to da si letnik 2008 na TF) napisat že tolikooo postov...?! :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Ira, jaz se zelo po polžje vlečem, tako da se mi lahko pridružiš pa še kakšen se zna najti. Lahko, da ti bom celo prepočasna.

Kar se tiče poti je pa kup možnosti.. najlažje ti razložim tole varianto:

po avtocesti izvoz podutik - koseze
- zaviješ desno za koseze in se pelješ naravnost (cca. 1,5 km - ne me držat za besedo glede razdalje, ker sem švoh na tem področju), dokler ne prideš do semaforja (mislim, da je četrti po vrsti) pri katerem je možnost samo desno (ZOO) ali levo (Šiška)
- pri semaforju zaviješ spet desno in pelješ naravnost, takoj za tem je še en semafor in po cca 200 m ko vidiš tablo prepovedano zavijanje levo, ti tam zaviješ levo, to je prvo parkirišče - makadamsko..

zame bi bilo to najlažje, so pa še druge možnosti.. ni pa najkrajša pot

Pajo, kdaj se zdaj zmenimo, ob 17h ali 18h?
Uporabniški avatar
 lenči
mazi napisal/-a:Ojla,

Lenči; kako ti je uspelo (glede na to da si letnik 2008 na TF) napisat že tolikooo postov...?! :wink:

Ups, sploh nisem videla, da sem presegla tisočko. Ja med drugim tudi zato, ker takole lepo odgovorim na vprašanja :wink: in ker čisto po žensko vtaknem nos v vsako stvar :D . In ker je TF zakon in iz njega črpam ogroooomnooo, dodam tudi jaz kakšno "brihtno" .
:TF) je zakon.
Uporabniški avatar
 lenči
Za naslednji torek dogovorjena s kolegico, da se vam pridruživa, iščeva družbo za ob 17.00 ali 17.30 :D :wink: (hmja, ne pozabite, sem Polžja sekcija :D ).
Uporabniški avatar
 mazi
lenči napisal/-a:
mazi napisal/-a:Ojla,

Ups, sploh nisem videla, da sem presegla tisočko. Ja med drugim tudi zato, ker takole lepo odgovorim na vprašanja :wink: in ker čisto po žensko vtaknem nos v vsako stvar :D . In ker je TF zakon in iz njega črpam ogroooomnooo, dodam tudi jaz kakšno "brihtno" .
:TF) je zakon.

Se strinjam... :wink:
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Za naslednji torek dogovorjena s kolegico, da se vam pridruživa, iščeva družbo za ob 17.00 ali 17.30 :D :wink: (hmja, ne pozabite, sem Polžja sekcija :D ).

Se vama jaz pridružim :D Kar se mene tiče lahko ob 17h. Bom vesela sprostitve. Naslednji dan imam namreč izpit, tako da ne bom razmišljala samo o zgodovini umetnosti :?
Uporabniški avatar
 IRA
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Za naslednji torek dogovorjena s kolegico, da se vam pridruživa, iščeva družbo za ob 17.00 ali 17.30 :D :wink: (hmja, ne pozabite, sem Polžja sekcija :D ).

Se vama jaz pridružim :D Kar se mene tiče lahko ob 17h. Bom vesela sprostitve. Naslednji dan imam namreč izpit, tako da ne bom razmišljala samo o zgodovini umetnosti :?

Sem IN :lol:

Za danes pa sporočim, ko pajo pove uro :D

Hvala za napotke kod in kam, mislim, da bi mogla najt :oops: 8)
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA