prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Za naslednji torek dogovorjena s kolegico, da se vam pridruživa, iščeva družbo za ob 17.00 ali 17.30 :D :wink: (hmja, ne pozabite, sem Polžja sekcija :D ).

Se vama jaz pridružim :D Kar se mene tiče lahko ob 17h. Bom vesela sprostitve. Naslednji dan imam namreč izpit, tako da ne bom razmišljala samo o zgodovini umetnosti :?

Sem IN :lol:

Za danes pa sporočim, ko pajo pove uro :D

Hvala za napotke kod in kam, mislim, da bi mogla najt :oops: 8)

Super, hvala za družbo. Niki boš imela predavanje o poteh na Rožniku :D za nas "obiskovalce" :wink: . Se prikaževa ob 17.00 na zbirnem mestu :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Za naslednji torek dogovorjena s kolegico, da se vam pridruživa, iščeva družbo za ob 17.00 ali 17.30 :D :wink: (hmja, ne pozabite, sem Polžja sekcija :D ).

Se vama jaz pridružim :D Kar se mene tiče lahko ob 17h. Bom vesela sprostitve. Naslednji dan imam namreč izpit, tako da ne bom razmišljala samo o zgodovini umetnosti :?

Še ena možnost je, hitrejša, da greš pri izvozu za Brdo ven, desno do semaforja, levo po cesti do konca, spet levo (levo proti šiški, desno pa prideš do ZOOja) in druga cesta desno (spet znak prepovedano zavijanje).

Jaz sem zaenkrat za 18 uro, razen če bo kdo v počasnejšem tempu pa lahko tudi ob 17h.
Uporabniški avatar
 IRA
niki5 napisal/-a:
IRA napisal/-a:
niki5 napisal/-a:

Še ena možnost je, hitrejša, da greš pri izvozu za Brdo ven, desno do semaforja, levo po cesti do konca, spet levo (levo proti šiški, desno pa prideš do ZOOja) in druga cesta desno (spet znak prepovedano zavijanje).

Jaz sem zaenkrat za 18 uro, razen če bo kdo v počasnejšem tempu pa lahko tudi ob 17h.

O MADONA!!!!
Kera sramota :oops: :oops: :oops:
Na BRDU mam jest babico :lol: :P 8)

Zakaj se je meni mostec zdel vedno nekje čisto drugje :?: :roll: :shock:

Še javim za danes...
 spela*
niki5 napisal/-a:

Če bom le lahko ob tako zgodnji uri, se vam naslednji teden z veseljem pridružim.

Danes pa ... ? :roll:
Uporabniški avatar
 niki
spela* napisal/-a:

Prideš :wink: ? ob 18h :D
Uporabniški avatar
 pajo
niki5 napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Tako kot vsi - ob 18h.
Uporabniški avatar
 IRA
Pridem drugi teden s polžkami :P
Uporabniški avatar
 lonely
Jaz tudi

Najprej TS-Čopova potem pa Rožnik.

Lp
 spela*
niki5 napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Še ne vem, čakam namig. :lol:
 Janazaspana
Danes se boste sprehajali brez mene. Grem kasneje.
Kdaj pa začnete kaj trenirat za LM?
Uporabniški avatar
 bobr
Mi ne treniramo ampak sam tečemo da nam ni dolgčas :)
Uporabniški avatar
 bobr
Odvisno od razdalje ki si jo zadaš. Greš na 21?

Pri meni ne bo posebnih priprav za LM. Ga ne jemljem več ambiciozno kot včasih.
 Janazaspana
Verjetno 10, odvisno kaj bodo moja kolena rekla. Za 21 verjetno ni dovolj časa, da se pripravim, da bi jih odtekla v enem normalnem času.
Uporabniški avatar
 pajo
Očitno vsi gledate v nebo. Ma neki res kaplja... Greva saj tako ni nobenega interesa.
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA