prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

mojculja napisal/-a:Čestitke, Mirjam!!! :clap: :clap:

Res je, tudi ta teden smo držali tradicijo tekov po PST-ju. :D

Jaz in Marjana :heart sva ob 10h startala kar izpred našega bloka in nadaljevala do PST-ja na Vojkovi. Nadaljevala po poti PST-ja do Fužin in naprej do vznožja Golovca, kjer sva zavila desno in obtekla Golovec (baje na Dunaju ni hribov) do Peruzijeve, ter naprej nadaljevala do Kosez, kjer sva sklenila, :argue: da greva po najbližji poti spet domov. :D

Vseh skupaj sva nabrala 33,7 km. :clap:

Od poznanih srečala le Tinija na Vojkovi. Le kam se mu je tako mudilo. :shock: Tudi nobene tekme ni bilo na tem koncu, letel je pa ko norc. :lol: :lol:
Cormi napisal/-a:Uf, kako sem bila dolga, no vsaj Tae bo zadovoljen :--

Tole sem prebral čisto slučajno. In ja, res sem zadovoljen. Super si.
Hej hej ...

Ja pa je padel tudi moj prvi.
Tolikokrat sem ga že imela v mislih pa se mu kar nekako uspela vedno izognit.
Tokrat pa tudi zame prvič...

Ja blo pa težko. Sem že kr od vsega začetka težko tekla... ne vem, mogoče naporen teden, mogoče samo ne najboljši dan. Ampak na srečo je nekega kilometra bilo videt tudi cilj.

Hvala vsem puncam za družbo in še posebna HVALA Cormi, brez nje bi bila izgubljena... se je vlekla z mano ... Špela in mojculja sta pa malo potegnili.
Sej vem, mojculja me tut nebi same pustila. Sem grozila že prej, da poti ne poznam in da če mi uidejo takoj pokličem taxi...
Nimam tolk jajc in volje, da bo tko kot Cormi sama samcata brskala in iskala poti ... po že xy kilometrih!

Tako, da hvala še enkrat ... res ste punce na mestu!!

Pa razija smo vidli ... se ni dal prepričat, da bi šel z nami :wink:
IRA napisal/-a:... Špela in mojculja sta pa malo potegnili....

Špela že dosti prej...in nas čakala, se vračala...jaz pa zadnjih 5km :wink:. Sem se hotla stestirat, koliko moči mi je bolezen (in prisilni 14 dnevni počitek) pobrala in ali sploh lahko še sanjam o dunajskem M. Pa je šlo :D ...še celo malo lažje in v družbi precej prijetneje :D , kot v solo izvedbi pred mesecem dni. Tako da...sanje ostajajo :mrgreen: (ostaja pa tudi polovični izhod v sili :wink:).

Hvala vsem trem za družbo...pa čestitke...še posebej IRI za prvega :clap:
Cormi napisal/-a:...jaz kaj napišem o svojem prvem...

IRA napisal/-a:...Ja pa je padel tudi moj prvi...

Cormi in IRA, obema čestitam :clap:

Danes sem okoli 9h srečal Marjano in ROSI64-ja, ki sta šla teči celi PST. Se vidi, da bo kmalu Dunaj. Nekaj časa sem jima (komaj) sledil, potem pa sem se obrnil nazaj ker sem bil lačen in žejen.
zajc napisal/-a:Danes sem okoli 9h srečal Marjano in ROSI64-ja, ki sta šla teči celi PST. Se vidi, da bo kmalu Dunaj. Nekaj časa sem jima (komaj) sledil, potem pa sem se obrnil nazaj ker sem bil lačen in žejen.

Zajc a nisi šel kar celega?? Razočaral si me!! :roll: :lol: :lol:
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA